Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Emily Sears arról vált híressé, hogy a szociális hálózat oldalaira rengeteg férfi obszcén üzenetet küldött, és ő frappánsan visszavágott! :D

A férfiak leplezetlen férfiasságukról napi rendszerességgel küldtek képet (napi 2-3) Emilynek. Ő egy ideig nem foglalkozott vele, majd egyre jobban bosszantotta és elege lett az obszcén üzenetekből. Visszakereste a férfiakat, és azok az ismerőseinek (volt, hogy a férfi párjának) elküldte a képernyő mentéseket, hogy milyen üzenetekkel is bombázza őt a férfi. Hamarosan jelentősen redukálódott az ilyen üzenetek száma, sőt később kiderült ezek az emberek más nőknek is küldtek képeket üzeneteket. Emily így lett a szociális háló sztárja! blokkolnam

26 hozzászólás

 • cancer 2016. február 25. 12:40

  2
  Méér kő feltölteni a száját? xdxdxd
 • Sheldon 2016. február 25. 14:55

  3
  #38 Ő tesz fel magáról ilyen (és ehhez hasonló) képeket, és csodálkozik a reakciókon (jó lehet, hogy némelyik túlzás volt, nem láttuk egyiket sem), plusz még van pofája "bosszút állni". Büdös görény. Szerintem.
 • syn7h37ic 2016. február 25. 15:46

  4
  Ez a tipikus "milyen kocsid van? Mert megszoktam egy színvonalat" Stílusú kitartott. És csodálkozik, hogy ha kurvának áll megbasszák. (képletesen is)
 • AsconaB 2016. február 25. 16:43

  5
  Nem rossz, egye fene beülhet az Opel-be.
 • Cody78 2016. február 25. 18:28

  6
  De megbaxnám előről hátúlról. Verném a seg*gét miközben pucsít. Csapatnám neki.
  Na ezt küldheted tovább akinek akarod te luvnya. :)
 • F4RR3LL #6 2016. február 25. 19:15

  7
  @Cody78: olyan állapotban lehetsz, mint én... rotfl rotfl
 • ArkaChopa #3 2016. február 25. 20:13

  8
  @kinglog2000: na ilyen képeket kapott, gondolom te is örülsz az ilyeneknek, vagy épp te vagy aki küldözgeti -? rotfl - amúgy most te azt képviseled, hogy aki lengén öltözik, az már kurva, és ha megerőszakolják, akkor az a csaj hibája? barom

 • Sheldon #8 2016. február 25. 22:35

  9
  @ArkaChopa: Dehogy. Az a baj ezzel, hogy kétélű a dolog. Nehéz belőni azt a határt, hogy megbámuljanak, de ne tartsanak se prédának, se kvának. Persze, én is megnézem a megnézem a klassz csajokat, de pl. eszembe sem jutna idegen nőnek bármilyen képet, vagy felkérést küldeni. (Képküldés kizárólag az aktuális barátnőnek, de az is meggondolandó, mert mi van a szakítás után? :-)
 • ArkaChopa #9 2016. február 26. 06:32

  10
  @kinglog2000: erről a csajról nem tudható, hogy kva, vagy csak magamutogató mert nem ismerem - ismerjük személyesen, így ítéletet sem lehet mondani róla. A másik : ha esetleg kurva, akkor sem érdemli meg, hogy kéretlen [email protected] képekkel bombázzák. Ez inkább azoknak a pasasoknak a csekély mentális képességéről tesz tanúságot. Mit gondoltak? Nem fog kiderülni? Egyébként is egy pasi csak akkor vegye elő a brét, ha már a nő az ágyában van....na jó még hugyozhat is rotfl
 • Sheldon #10 2016. február 26. 14:47

  11
  @ArkaChopa: Teljesen igaz ! Az utolsó betűig ... :-)
 • Gabor0827 2016. február 28. 15:05

  12
  Lássuk.

  Én férfiként bepiálok, és seggrészegen betántorgok a Kék Osztrigába, és nekiállok bulizni a melegekkel, majd reggel sajgó fenékkel ébredek, mehetek a rendőrségre panaszt tenni, max jól körberöhögnek.

  Ha egy nő seggrészegre issza magát, majd bemegy egy csomó szintén korlátozott józanságú pasi közé, ahol jól megdugják, na akkor ő áldozat.

  Mert ez az egyenjogúság.

  Azért kíváncsi lennék ha ezek a "megerőszakolt" nők reggel egy luxuslakosztályban ébrednének egy csokor rózsa, és egy kigyúrt milliárdos mellett, akkor is erőszakot kiáltanának-e.

  (És NEM AZT MONDOM HOGY AZ ERŐSZAK NEM BŰN! Csupán azt hogy aki önként lemond a józanságáról, és a cselekvőképességéről, majd besétál az orgia közepébe, az ne lepődjön meg ha ekként is bánnak vele.)
 • ArkaChopa #12 2016. február 29. 06:14

  13
  @Gabor0827: te most miről beszélsz? hol van itt orgia? feltöltött képeket magáról (mint mások a faszbúkon), és erre kapta az arcába a dákókat, szerinted ő betévedt egy orgiába? ha neked a faszbúkon képeket küldenek dákokról, akkor te is betévedtél egy orgiába barom , egyébként is a faszbúk önmagában egy részeg tivornya
 • ArkaChopa #12 2016. február 29. 06:16

  14
  @Gabor0827: az meg szerintem igen szánalmas ha azt gondolod, hogy egy férfi-férfi közti erőszakos közösülésért kiröhögnek a rendőrségen, nem hinném hogy a rendőrség (bármilyen bárgyú) szó és tett nélkül hagyná az erőszakot bármilyen formáját. Ez csak a te képzeleted szüleménye, meg előítéletedé !
 • kisokka 2016. február 29. 06:41

  15
  Én még mindig nem értem, miért kell a reakciókon csodálkozni, ha valaki a seggéről és a csöcseiről posztolgat képeket egy közösségi oldalra xd A csaj csak hírverést csinált magának. Sztár, mi? Egy celeb rotfl

  Más kérdés, hogy én a kifordított segglyukamról se küldenék képet, műanyag plázapicsa, nem több.
 • Gabor0827 #14 2016. február 29. 10:29

  16
  @ArkaChopa: Költői túlzás volt, biztosan nem fognak szembe röhögni (hogy a hátsó szobában igen, arra mérget vehetsz) de arra is hogy nem fognak túl sok erőt mozgósítani.
  Vannak prioritások. És bármennyire is brutálisan hangzik az "erőszakos közösülés" sokkal komolyabb elbírálás alá esik ha nő az áldozat, mint ha férfi. (Tekintsünk el akkor a férfi-férfi vonaltól, tegyük fel hogy nő az erőszaktevő. Ugye hogy görbül a szád?)
  Pedig itt erőszaknak számít az is ha a nő azt mondja hogy védekezik, vagy szabotálja a férfi védekezését, így kényszerítve ki egy későbbi gyerektartást.
  Márpedig ezekből akad szép számmal, és nagyrészt a férfi szívja meg. Legjobb esetben is fizethet 18 évig.
  Ezekről az esetekről nem túl sokat hallasz, és ha akad is pár hangadó, elnyomják őket a feminácik.
  Erre értettem a kérdőjeles egyenlőséget.
  És ez nem előítélet, ez bizony tapasztalat.
 • ArkaChopa #16 2016. február 29. 13:58

  17
  @Gabor0827: az egyenlőtlenséget ott is folytathatnánk, hogy egy nő ugyanabban a munkakörben (akár vezetőként is) 20%-al is kevesebbet kereshet átlagosan, és ez tapasztalat, indok nincs. Férfi világ van na!
 • Gabor0827 #17 2016. február 29. 14:31

  18
  @ArkaChopa: Volt. 30 évvel ezelőttig.
  Jelenleg 8 munkakört töltök be felváltva, ebből 6-nál van női kollégám. Ugyanazt a fizetést kapják mint én. Fillére pontosan.
  Csakhogy mikor a nejemmel anno úgy döntöttünk hogy én maradok otthon a gyerekkel, akkor a főnöseim közölték velem , idézem szó szerint:
  "húzzam vissza a nadrágot, vagy ki vagyok rúgva"
  A kolleginának ilyet nem mondtak mikor elment három évre az első babával, de még akkor sem amikor alig 2 hónappal a visszatérte után megint állapotos lett.
  De beszélhetnék arról a havi egy hétről mikor "elnézőbbek kell lennünk a kolleginával, mert neki most női problémái vannak".
  Hidd el rohadt nehéz, mikor össze vagy zárva egy idegbetegperszónával egy 2x1 méteres szerverszobába, elbassza kétnapi munkád egy laza csuklómozdulattal, és ha ingerült leszel megy panaszra "mert szexista megjegyzést tettél".
  (Ami annyiban merült ki hogy nem érdekel miért érzi rosszul magát, ha nem képes koncentrálni menjen haza.)
 • Gabor0827 2016. február 29. 14:43

  19
  Próbálj meg férfiként hasonló fotókkal, és mentalitással érvényesülni mint a hölgy, meglátjuk mennyire van férfivilág.

  Nagyon régóta a nőknél van a gyeplő.
  Ha behódolsz a nőiességüknek, a kivillanó kebleknek, popsiknak, akkor azért, ha nem, akkor szexista bunkó leszel, és széttépnek a feminácik.

  A fizetésről pedig:
  Az a kutatás amelyik azt mondja hogy a nők kevesebbet keresnek, ugyanakkor kijelenti azt is hogy az én fizetésem "278 ezer"(!!!) forint! Ha ez így lenne és a mellettem dolgozó nő kevesebbet keresne, esküszöm karöltve mennék vele tüntetni!
  Csakhogy mindketten ugyanazt a szar fizetést kapjuk, ami jelen esetben a hivatalosnak a a felét is alig éri el!
  Szép dolog a statisztika, de köszönőviszonyban sincs a valósággal!
 • ArkaChopa #19 2016. március 7. 14:51

  20
  @Gabor0827: Most röviden visszatérve a témára, te egy speciális helyzetben vagy, ha egyenlő a fizetésed a nőkkel, ritka eset, de az általános európai tapasztalat nem ez! Ráadásul nem az lehet, hogy téged fizetnek alul, mert több nő dolgozik ott?
  Itt egy cikk róla, ami friss-
  444.hu/2016/03/07/eurostat-a-nok-fizetese-meg-mindig-jelentosen-elmarad-a-ferfiaketol-europaban…
  és egy statisztikai kép
 • Gabor0827 #20 2016. március 7. 16:04

  21
  @ArkaChopa: Rendesen átolvastad ezt a tanulmányt? Nem a 444-et, hanem magát az eurostat fejtegetését?
  Arra válaszolj nekem akkor hogyan lehet egyenlőségjelet tenni férfi és női fizetés közé, ha beleszámolják azt is hogy a nő a GYES, és a GYED alatt nem teljes fizetést kap, az el sem végzett munka után??

  Hadd meséljek egy kicsit erről a kényszerű egyenlőségről!
  Amit leírok pusztán "fikció", az hogy a valóságban is így történt az röhej. De ez van.

  Adva van egy férfi, aki rendszergazdaként dolgozik egy haladó szellemiségű cégnek.
  Ezért aztán a másik rendszergazda -a nemi egyenlőség jegyében- nő.
  Nincs is ezzel semmi gond, a munka halad, ám egy nap a nő bejelenti hogy terhes, és következő hónaptól nem jön. Azonban a cég kicsi, nem tudnak még egy rendszergazdát fizetni a kieső nő helyére. Így minden munka a férfira marad.
  Azonban közben neki képeznie is kell magát, fejlődnie a szakmával, hiszen az informatika észvesztő tempóban fejlődik.
  Ezeket a képzéseket a cég előlegezi meg a dolgozónak, relatíve az adósrabszolgájává téve őt.
  Ez idő alatt a nő otthon megszül, babázik, és kikopik a szakmából.
  Eltelt három év, a nő óvodába küldi a picit, és jelentkezik a munkájáért.
  Bár a tudása elavult, hiszen 3 év alatt minden megváltozott, mégis, a cég köteles a régi munkáját, és fizetését biztosítani.
  Azt azonban nem tudja ellátni, ezért míg visszaszokik minden meló, és felelősség a férfié.

  De mindketten ugyanazt a bért kapják, hiszen a törvény, és a feminizmus ezt írja elő, csak éppen a férfi adósságokba verte, és agyon hajszolta magát.

  Azonban itt nincs vége, hiszen a nő ANYA, ezért joga van minden nap 4kor lelépni a fiáért az óvodába, míg a férfinak bent kell maradni, hiszen a munka adott.
  Az hogy ő közben a hajtás miatt elvált, és csak kéthetente láthatja a saját gyerekét, az nem érdekel senkit.

  Egyenjogú? Kurvára nem.
  Csak nem úgy ahogy a feministák láttatni szeretnék!
 • ArkaChopa #21 2016. március 7. 16:32

  22
  @Gabor0827: Én megértem, hogy személyes rossz tapasztalataid vannak, de ezen túl kell látni. Egyrészt te Magyarországról beszélsz, Magyar helyzetről, ebből a szűklátókörűségből is ki kell mozdulnod. Európában csak nekünk ilyen jószívű az államunk, hogy 3 év gyes-t ad. Angliában nincs egy év, de vehetnénk Ausztriát, ahol 4 hónap, és addig is csak a fizuja 67%-át kapja, és ezt azért, hogy szedje össze magát, gyorsan jöjjön vissza dolgozni, ha jót akar.
  Én is leírok neked egy példát, ami nem fikció, első kézből infó :
  Nem túl frekventált állás, más is meg tudja csinálni (mert mindenki pótolható...), a csaj terhes lesz, nem így tervezte, dolgozni akart, de a gyereket a munka miatt nem akarja el vetetni. Bejelenti a főnökének, hogy majd elmenne gyes-re meg stb. A főnöke jelezte, hogy másnap ne jöjjön dolgozni, és nem is várják többet vissza.
  Gábor! Ez a Magyar valóság....nem tudom te hol élsz! És gondolkozz el rajta az én példám mennyire rontja a statisztikát a női oldalról nézve....
 • Gabor0827 #22 2016. március 7. 16:55

  23
  @ArkaChopa: Ha ez a nő perre ment volna az a cég jó sokáig fizetett volna neki.
  Ugyanis állapotos nőt elbocsátani nem lehet.
  Állapotos nőt az állapota miatt hátrányos megkülönböztetés nem érhet.
  Főleg most mikor "annyira küzdünk a magyarság fennmaradásáért" hogy ígéretekre CSOKolunk oda 20 milliókat.
  Azt kellene felfogni végre hogy a két nem okkal különbözik. Egyenlőséget erőltetni a kettő között pont annyira baromság mint kutyát nyávogni tanítani.

  Nem az egyenjogúsággal van gondom. Favágó akar lenni? Legyen!
  Vasutas? Hajrá!

  De ha ezt az utat választotta, ha férfi munkára vágyik, akkor emberelje meg magát, és dolgozzon mint egy férfi, ne fogja a gyerekre, a havira, a hormonokra ha nem megy.
  És ha nem tudja elvégezni azt a munkát amit egy férfi, akkor ne sírjon a férfi fizetéséért!
  Én sem hisztizek hogy nem szülhetek gyereket, és nem maradhatok otthon hónapokig, évekig. Nem hisztiztem mikor a bíróság azt mondta hogy a gyerekemnek az instabil anyja mellett a helye, mert" a gyereknek az anyjára van szüksége", még akkor is ha az gyógyszerezik, és magára hagyja éjszakára.
  Pedig hidd el szerettem volna asztalokat borogatni.
 • Gabor0827 2016. március 7. 16:57

  24
  A dolog lényege hogy a nők úgy sírnak a férfi előjogokért hogy közben két marokra kapaszkodnak a régmúlt női kiváltságaiba.
  És közben nem veszik észre hogy a két szekér kétfelé szalad.
 • ArkaChopa #23 2016. március 7. 17:31

  25
  @Gabor0827: Nem tudom mennyire vagy tisztában vele, de bármikor bárkit ki lehet rúgni indoklás nélkül. Jópár cég van (köztük multik), akik leszarják, hogy mivel fenyegetőzöl? 100 esetből 1x talán eljut a feljelentésig az ügy, de aztán mennek a békéltetőre, ahol megint történik valami, hazudnak mint a vízfolyás, majd 1000-ből 1 eset ha bíróságig eljut. Az emberek inkább nem tesznek feljelentést még ilyen esetben sem, a munkavállaló Magyarországon nagyon kiszolgáltatott, és az igazságszolgáltatás lassú, évekig pereskedni fizeti az ügyvédet, nem mindenki teheti meg.
  Az én példámban például úgy folytatódott a történet, hogy megszülte a gyereket, és gyes alatt maszekolt feketén amit tudott. Persze se adózás, se nyugdíj se tb. Az állam se járt jól, de mai realitás ez!
 • Gabor0827 #25 2016. március 7. 17:54

  26
  @ArkaChopa: Ez nem a rendszer hibája. A multit ugyanúgy sarokba lehet szorítani, hiszen az is támadható kisemberekből áll.
  Én anno a T-csoportnak mentem neki, (jogosulatlan behajtás miatt) és mindaddig amíg a céget támadtam esélyem sem volt.
  Taktikát váltottam, bepereltem a rosszul könyvelő területi képviselet vezetőjét, abban a pillanatban kihátráltak a perből, visszafizetve a pénzt amit sunyi aljas módon kicsaltak tőlünk egy nem létező szolgáltatásra hivatkozva.
  Nem szabad meghunyászkodni, elfogadni hogy kihasználjanak.
  Ezt a saját káromon és hasznomon is megtanultam.

  És rosszul tudod. Bár az igaz hogy bárkit el lehet bocsájtani indoklás nélkül, azonban ha te bíróság előtt megtámadod, és tudod bizonyítani hogy az elbocsátás azután történt hogy bejelentette a terhességét, akkor az alkalmazottnak ítélnek.

  Exem kolléganője ezt lovagolta meg mikor rájött hogy ki akarják rúgni közölte hogy terhes, majd hamar összehoztak egy babát. Mire kiderült hogy a bejelentés után fogant a baba, már a munkáltató sem mert lépni. (Pedig állami cégről volt szó.)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!