Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

19 hozzászólás

 • VAndreasz v1.0 2019. január 2. 21:38

  1

  „Szakértők” szerint ez a poszt robbanni fog! Akkor robbanjon nagyot!
 • VAndreasz v1.0 2019. január 2. 21:41

  2

  Bammmmm! :D
 • calisto 2019. január 3. 09:44

  3
  Sajnos nem így történt.
 • pushup #2 2019. január 3. 10:43

  4
  @VAndreasz v1.0: eddig sem volt titok, kinek a zsebéből lógsz ki, de a képtelenséget eddig az ilyen látványos politikai köcsögség szerencsésen elkerülte. szerintem kérd te a poszt törlését
 • törölt felhasználó 2019. január 3. 13:26

  5
  Nem ide való ez a trágya... politikahumor nem létezik de a cofidis gyorskölcsöne igen....
 • pushup #6 2019. január 3. 13:29

  6
  @törölt felhasználó: politikai humor létezik, de ez nem az. az tolvaj gecik pöffeszkedése, ahogy azon röhögnek, hogy "te még hiszel abban, hogy jogaid vannak? hát nevetséges"
 • alexxxx13 2019. január 3. 13:46

  7
  Miért kellenek az uszító posztok ide?
 • VAndreasz v1.0 #4 2019. január 3. 17:19

  8
  @pushup: Miközben olvasom, a kommentjeidet innen a Kreml második emeletéből, ill. a titkos privát-VIP földalatti kémbunkerből azon gondolkodom, mért egy majom van a profilképeden? Tetszett a kép? Önazonosság megjelenítése? A megjegyzéseid tartalmát és a profilképedhez illesztetted? Ne izgulj, ügynökeink [CSK1] már dolgoznak rajta… :DDD
  Az alapján hogy milyen megjegyzéseid vannak, a posztjaim alatt te semmit nem kérhetsz tőlem! Nem tudom te hol voltál, de ez a jelenség már régóta jelen van. Ugyanakkor mért nem lehet ezt a humor oldaláról nézni?! Erről a jelenségről a puzsér-video is kikerült oldalunkra, ott is pampogsz? Körközepi Attis [coub] készítette ezt a kis remek összeállítást neki is magyarázd meg észrevételeidet és kérd a törlést.
  Ha normálisan kérted volna, ha véleményedet átgondoltan, kifejtve megmagyaráztad volna meg csak ezt a választ gondoltam volna át és vettem volna komolyan! Nem az zavar, hogy egy majom van a profilképeden, hanem az hogy az-az érzésem mintha egy „majommal” váltanék üzenetet. Miközben nem vagy „majom”!
 • Aztaaaa.. #5 2019. január 3. 19:38

  9
  @Ethical Hacker: Neked van olyan posztod, hogy a nézettsége nem éri el a 400-at se. Ez a poszt viszont 1500 körül jár már.
 • kléni 2019. január 3. 20:28

  10
  Szerintem a szolid politikai humor olyasmi, amibe egyik oldalnak sincs igazán oka belekötni, mert nem támadás, lejáratás a célja, mindenki számára egyértelmű, hogy csak vicc. Ami az MTVA-nál történt, az nem ilyen, Kunhalmi Ágnes színjátéka nem ilyen, ez a poszt és a képek nem ilyenek, sok hasonló poszt se (szia Arka!), ezért előre tudható, hogy az ilyen típusú tartalmaknál csak fölösleges vitázás, sértegetés lesz. Ez pedig nem ide illik. Nagyon nem szabad összekeverni a siralmasan vicces, és a magától poénos tartalmakat. Csak mert egy politikus megmozdulása tényleg röhejes, attól még nem lesz tolerálható politikai humor. Lehet jönni, hogy de, de nem. Az utóbbi időben egyre több az ilyen tartalom. Pedig X évvel ezelőtt is voltak a politikusoknak röhejes megnyilvánulásai, akkor is lehetett létezett politikai vicc. Csak az utóbbi időben gondolja úgy mindenki, hogy ha mások is felrakhatnak ilyet, akkor én is, és ha nevetek rajta, akkor megfelelő a tartalom. Szerintem nem így van, ezért kérek mindenkit, ne töltsön fel ilyen tartalmat. Bőven van még elég tartalom a világban ahhoz, hogy az ilyenek nélkül ne haljunk meg szórakozásmentesség-szindrómában.
 • VAndreasz v1.0 #12 2019. január 3. 21:26

  11
  @kléni: Ez az érvelésed meggyőzött, valóban kategorizálni kell a politikai humort! Mivel egy régebbi tagként érveltél meggyőzően mellőzöm a polhumor posztokat és visszatérek történelmi posztoláshoz. Azt, hogy milyen hosszú időre? Mindenképpen a jelenlegi „cicaharc” idejére és még tovább... Maga a vitát nem tartom rossznak, de abban egyetértek, hogy gyorsan sértegetésbe fordulnak oda-vissza. Az olyan viták, amik az oldal vezetéséig érnek fel pedig egyértelműen károsak. Emlékszem arra az időre mikor vitáztunk a „Danke Merkel!” posztomban, nekem mindig az lesz a klasszikus puskaporos-poszt!
 • kléni #14 2019. január 3. 21:29

  12
 • pushup #9 2019. január 3. 21:53

  13
  @VAndreasz v1.0: hát könnyen lehet, hogy bizonyos fenotípusból kiindulva magamban elhamarkodott következtetést vontam le, ez a poszt pedig éppen alátámasztotta.
  abban tévedhetek, hogy neked egyszerűen szar a humorod, ezért találod ezt viccesnek és nem azért, mert valóban egy politikailag elkötelezett troll vagy, aki szerint vicces ha valaki a jogainak csorbítása miatt sivalkodik.

  a tévedésemet alátámasztja a kis eszmefuttatásod a majmos avatarral kapcsolatban. hogy az szerinted ilyen frappáns, mintegy vitriolos visszavágás lett volna.

  szóval hát nem esik jól, de be kell látnom, elhamarkodott voltam ;)

  nem azt mondom, hogy nem vagy politikai bértroll, hanem azt, hogy más is magyarázhatja a posztot. ezzel együtt én töröltetném a helyedben, mert később kínos lehet, mint a sas-kabaré
 • igaz_mondo 2019. január 3. 22:40

  14
  Én nem igazán szeretem a politikát, ehhez igazodva az összes politikust leszarom... :-) Nem ember kategória! :-)

  Mellesleg érdekes, hogy a jobboldali jellegű posztokat mindig-mindig-de-tényleg-mindig politikainak gondolják sokan... ...amit törölni kell! ...de amikor Orbánt szidják, az valahogy nem politikai... ...az szinte kelléke az oldalnak! ...érdekes! :-)

  Kunhalmi a szeméből sem néz ki jól, de töri magát a hatalomért... :-)
 • kléni #17 2019. január 3. 22:52

  15
  @igaz_mondo: Tök jó a nickneved! Így az üzenet elolvasása előtt is lehet tudni, mikor következik nem igazmondás. rotfl
 • igaz_mondo #18 2019. január 5. 19:24

  16
  @kléni: Ebből a hozzászólásodból meg az következik, hogy végtelenül sekélyes lehet a gondolatvilágod és a látásmódod, mert egy szóból, egy gondolatból, egy névből képes vagy olyan messzemenő és erős előítéleteket levonni, mint amilyen erős a metil-alkohol... ...ami kis mértékben is vakságot okoz, igen akárcsak a Te magasröptű baromságaid... :-)

  Mellesleg ha állandóan hazudozom, akkor nem értem miért húzod fel Magad akármelyik hozzászólásomon, főleg ha nem is Neked célzom??? :-)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!