Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

A lényeg annyi, hogy a kedves és tisztelettudó néni, akinek az IQ szintje a szerény megítélésem szerint nem több, mint a szobám jelenlegi hőmérséklete, azt állítja, hogy a csúnya gonosz férfi nem tud parkolni, s arréb kéne állnia. Sőt ! Külön kihangsúlyozza, hogy a szóban forgó úr, a péniszének méretéből adódó elégedettlenség okán vezet ilyen nagy autót.

Kérem mindenki ítélje meg maga, amit lát.

9 hozzászólás

 • Bodeszgabesz 2020. május 6. 20:19

  1
  Istenem..., miért van ennyi hülye nő a világon...!?
 • Jimmybátyó 2020. május 6. 20:28

  2
  Az odáig rendben van,hogy a faszi asshole,de miért bíícs? :D
 • laci42 2020. május 7. 15:02

  3
  Kicsit frusztrált. Falun azt mondják rá, hogy [email protected]
 • thrasher #3 2020. május 7. 20:46

  4
  @laci42: Aztán ki baszná ezt meg? :D
 • Salax #4 2020. május 7. 22:09

  5
  @thrasher: Pedig, valaki megtette!
 • laci42 #4 2020. május 8. 10:45

  6
  @thrasher: A villám :)
 • kisokka 2020. május 10. 19:50

  7
  Mondjuk ez egy érdekes parkolási forma, ami náluk ott kint zajlik. Tegyünk túl azon, hogy az öregasszony hülyeséget beszél.
  A fickó éppenhogy befér a két vonal közé, kb mm-ek kellenek ahhoz, hogy valamelyik vonalhoz érjen.
  Szerintem egy ilyen tankkal hátrébb kellene állni, mert egy kurva tank. Hiába az idióta felfestés a közlekedővonalban(ilyen ökörséget se láttam még), így szerintem nem szabadna kicentizni semmivel egy parkolót, szarul parkoló öreglányok ide, vagy oda. Igenis a fickónak egy szabadabb helyet kell választania, vagy egy vékonyabb autót, amivel nem tűnik kicsinek a farka. Buzeráns seggfejek.
 • kisokka 2020. május 10. 20:04

  8
  Na igen, itt jön képbe az, hogy itthon mit is tapasztalsz? Beáll melléd a kisteher, amikor te szabályosan parkolsz. Ő is szabályosan parkol. Aztán kijön öreganyád a boltból, mit tudsz tenni? Mondod a mamának, hogy várjon, amíg kitolatsz. Mert amúgy a kisteher miatt nem tudna beszállni.
  Bevásárlóközpontban a legnagyobb hiba, ha közel állsz a bejárathoz. De amikor ilyen kisteheres gyökerek állnak oda, az a legarcpirítóbb, ráadásul általában ferdén teszik ezt, esélyed nincs mellé állni. A másik persze az öregasszony, aki nem tud parkolni. Te meg várod öreganyád, hogy jöjjön ki abból a szarból, mert már szét csesz az ideg emiatt.

  De legyen egy jó példa is: legutóbb egy utánam és mellém ferdén beállt idióta család legfiatalabb kislány tagja úgy nyitotta ki az ajtót, hogy megremegett az autó, amiben ültem. A két szardarab szülő meg csak veszekszik valami marhaságon. Ránézek a kislányra, az meg mondja, hogy bocsánatot kérek. Nem volt szívem megnézni a kárt, úgy tettem, mintha nem is az én autóm volna.
  Nem is az én autóm volt.
 • kisokka 2020. május 10. 20:08

  9
  Hallod Cad, évek óta okádéknak érzem ezt az idióta posztot az öregasszonyról, vedd már le a picsába légyszi. "A hosszú élet titka" Vagy legalább másik posztkép legyen, mert undorító. És még mindig kísért, vagy 5 ÉVE, MERT EZ A BUZI MATULA FELRAKTA IDE!!!!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!