Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

8 hónap munkája látható ebben a 6 percben. A recept a régi: innen-onnan összeollózott szinkronhangokra készítettem az animációkat, új, vicces kontextusba helyezve őket. Az új mikrofonomat is be tudtam végre vetni "élesben", erre szükség is volt a narrációra épülő felsorolásos szerkezet miatt. Minden téren igyekeztem minőségi szintet lépni, remélem, hogy szerintetek is sikerült :-) A videót most, a feltöltéskor átmenetileg nem listázott módba raktam, elsőként itt láthatjátok.

6 hozzászólás

 • farrd 2019. március 16. 01:36

  1
  Na én ilyet biztos nem tudnék csinálni. Ha megengedsz néhány észrevételt egy hozzá nem értő júzertől: Mi a célod egy ilyen munkával? Pénzszerzés? Szakmai figyelemfelhívás? Esetleg kedvtelés? Milyen életkorú közönségnek szánod? Picit vegyes volt a felhozatal, mint a koldusszar. A fiatalok nem Süsünés Mézgáékon szocializálódtak, így nekik ez idegen és komforttalan lehet, ugyan ez a helyzet az idősekkel, akik nem tudják mi az a Szörny Rt., vagy Hihetetlen Család. Aki mindet ismeri annak meg olyan kusza és csapongó. Rengeteg idő és energia van benne. Hangsúlyozom semmit sem értek hozzá szakmailag. Szerintem az ötlet jó, de a háttérzene idejétmúlt már vagy húsz éve. A környezet és szereplők váltakozása nekem picit kaotikus. Vicces lenne ez a videó, ha egy helyen játszódna, modernebb, vagy halkabb lenne a háttérzene és a narráció picit élettel telibb lenne. Így egy kicsit erőltetettnek hat számomra! A fenti sorok csak a saját véleményem tükrözik!
 • Hidi Péter #1 2019. március 16. 09:39

  2
  @farrd: Köszi az észrevételeid, bizonyos szempontból van benne valami, amit mondasz. De ezeknek a szempontoknak a képviselői sokkal kevesebben vannak, mint gondolnád, hidd el. A szülők egyrészt nosztalgiából, másrészt látva a mai rengeteg rettenetes felhozatalt a mesék terén, igenis törekednek arra, hogy a gyerekeik megismerjék a régi klasszikusokat. És a mai gyerekek többsége imádja őket is. A Pixar és hasonló stúdiók pedig nagyon értenek ahhoz, hogy a filmjeiken gyerek és felnőtt egyaránt jól szórakozzon, így a felnőttek körében is roppant népszerűek. Ami a csapongást illeti, az inkább az Animassza első részére illő jelző, mégis a mai napig az a legnépszerűbb. Amit te mondasz, hogy játszódhatna egy helyen, olyan is volt már, a második részben (összesen 3 rövid történet volt az egész, és hosszabb is volt ennél), mégsem érte el az első sikerét, úgyhogy nem csak ezen múlik. Egyébként inkább a saját korosztályom a célközönség, a 30-as 40-es felnőttek, de természetesen örülök, ha a fiatalabb korosztálynak is tetszik a munkám. A pénzszerzés nem célom ezekkel a videókkal, amúgy sem érné meg egy 4000 feliratkozós csatornával, hogy reklámokkal keserítsem meg a követőim életét. A kedvtelés a legerősebb ok, ezen felül már hab a tortán, ha szórakoztathatok másokat, és ha netán felfigyel rám a szakma. Nem vagyok az a jó állásért kuncsorgós fajta, amúgy nem akarok minden áron animátorként dolgozni, hiszen egész életemben más szakmában dolgoztam, jelenleg is viszonylag jól megbecsült munkám van műszaki pályán. De ha netán elérem az animációs szakma ingerküszöbét, és megkeresnek egy jó ajánlattal, amit szívből is tudnék csinálni, nem zárkózom el semmi elől, jöhetnek az ajánlatok :-) Eddig is jött már ajánlat, alsó kategóriás humoristától kezdve zenekaron keresztül egészen a Comedy Central-ig, de vagy engem nem érdekelt a dolog, vagy csak számlaképes vállalkozóként akartak volna valamit, stb.
  De legalább van érdeklődés. Ha nem marad más, csak a kedvtelés, hát legyen. Az viszont sokkal jobban érdekel, hogy eljusson minél több olyan emberhez, akik könnyesre röhögik magukat a videóimon, mert (lehet, hogy nagyképűségnek hangzik) szerintem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy az ország lakosságának minimum a fele ebbe a csoportba tartozik. A pozitív visszajelzések nagyon fontosak nekem, épp ezért az az egy dolog nagyon felidegesít, amikor különféle algoritmusok hülye szempontjai döntik el, hogy mi lesz a felkapott videó, és mi marad a süllyesztőben. Így kerülnek folyton mindenféle igénytelen szarok is a slágerlistára, de egyszer szívesen megnézném, mi történne, ha velük együtt egyforma feltételek mellett megmérettetnénk az én munkámat a trash videósok munkáival. Tartok tőle, hogy az egyetlen szempont, amiben alulmaradnék, az a "mennyiségi" lenne, és nem a minőségi. Természetesen vannak, akik teljesen megérdemelt módon kerülnek a listák élére, de nem róluk beszélek.
 • laci42 2019. március 16. 10:11

  3
  Jó volt szombat reggel erre józanodni :D
 • AcIv55 #3 2019. március 16. 20:31

  4
 • Salax 2019. március 16. 21:18

  5
  Jó munka! Respekt!
 • [ törölt felhasználó ] 2019. március 16. 22:07

  6
  like
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!