Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Tiszta idegállapotban volt a férj mikor fentről nézve meglátta, hogy csókot adott az asszony az autós pasinak :)

9 hozzászólás

 • naphtha 2016. november 16. 20:51

  1
  A drón egyfajta hasznosítása ;). Sok újjat fog hozni a jövő. Nem csak hasznosat, az biztos. Szerintem kb. max. tíz év és gyökeresen megváltozik minden. Értsd MINDEN.... Amerika lecsatlakozik a világhálóról és elhatárolódik teljesen a többi nagyhatalomtól ez csak a kezdet lesz. Nagy kurvaságok jönnek.
 • Malac 2016. november 16. 22:53

  2
  Dögöljön meg a kurva!
 • Bumburnyák #1 2016. november 17. 00:35

  3
  @naphtha: Látjátok? Észak kórea okos volt, ők már nem is csatlakoztak a nagy világhálóra. Lehet, hogy mégsem annyira pöcsarc az a kim jong? :) Dronok bakker... :)
 • thrasher 2016. november 17. 20:05

  4
  Kár, hogy a bíróságon nem használható fel, sőt még ő járna porul szerintem. Azt hiszem az ilyesfajta engedély nélküli megfigyelést mindenhol tiltja a törvény. De, ja mocsok dolog, 18 év oda lett :D
 • [ törölt felhasználó ] 2016. november 17. 20:51

  5
  Szegény :( Bár minden éremnek két oldala van.. ugye azt nem mondja. Ettől függetlenül a megcsalás minden csak nem korrekt.
 • LongJohnHolmes 2016. november 17. 22:55

  6
  A pasit látva és hallgatva meg is értem az asszonyt :) Az asszonyt kellett volna basztatni nem a drónjait.
 • Mucsa80 #6 2016. november 18. 15:59

  7
  @LongJohnHolmes: Így van: hogy néz már ki csórókám, tisztára kocka, most is a drónjával játszik.
  Egy kapcsolatot fent is kell tartani, vagy így jár :)
 • laci42 2021. október 16. 18:19

  8
  Ilyen hülye mellett nem csodálkozom hogy mást keresett.
 • Inhouse #6 2021. október 18. 12:43

  9
  @LongJohnHolmes:
  Kohn és felesége szeretik egymást, de az ágyban Kohnnénak nincs beteljesülése, akárhogy igyekeznek. Elmennek a rabbihoz, mert mégiscsak járna ez neki is, hátha ott kapnak tanácsot. Előadják a történetet és a rabbi a szakálla végigsimítása után azt tanácsolja nekik, hogy az aktus közben egy törölközőt lengessenek maguk felett és az majd segít. Kohnék hazamennek és a művelet közben próbálja is lengetni a törölközőt, de a helyzet nem javul. Visszamennek hát a rabbihoz. Újabb szakállsimítás, majd azt tanácsolja, hogy kérjenek meg egy fiatalembert, hogy ő lengesse felettük a törölközőt, akkor jobb lesz, meg az asszony is jobban be tud indulni. Hazamennek, így tesznek, de csak nem jön el a várva várt siker. Erre Kohn kikapja a törölközőt a fiatalember kezéből és ráuszítja az asszonyra. Az meg teszi a dolgát, míg ő serényen lengeti felettük a törölközőt. Az asszony végre mindent elsöprő élményben részesül. Kohn kimerülten törli homlokáról az izzadtságot, miközben odaveti a fiatal férfinak:
  Látod!? Így kell lengeti rendesen azt a törölközőt!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!