Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Az amerikai polgárháború vetett végett a repülő hüllők uralmának Amerikában.

Amerika 19. századig nagyrészt kies vadon volt, és rémhíreket hoztak a felderítők hihetetlen sárkányokról. Amiket persze mindenki mendemondának tartott.
Aztán a polgár háború alatt megváltozott minden, több ősrégi állatot is lelőttek. Ezek a repülő hüllők hatalmasok voltak és lomhák. Így amikor meglátták őket gyorsan puskacsővégre kerültek.
Az indiánok nem örültek neki, mert szent állatoknak tartották, akik már az ő létezésük előtt is itt éltek, ősidők óta. A hegyekben megbújva, néha körbe repülve a környéket láthatók voltak, de nyomukra nem mertek kelni, ugyanis rosszabb esetben egy kisebb embert is elragadtak a karmaikkal.
Az egyik ilyen lelőtt példány 6 méteres szárnyfesztávval rendelkezett, ami döbbenetes méret. Mivel a tudósok sok pénzt ígértek a megszerzésükért, ezért hajtóvadászat indult a szárnyas szörnyek iránt.
Azonban csak 1 tucat példányt sikerült lelőni, és élőt sosem sikerült elfogni. A vizsgálatokból kiderült, hogy a Pterosaurus rokonságába tartozó élőlény.
Mivel több látható sárkány nem került elő, a lelkesedés is alább múlt úgy gondolták teljes mértékben sikerült a rémisztő dögöket elintézni.
Egészen a XX. századig ezt hitték, amikor Montana területén a 60-as években szintén lelőttek egy példányt, de azóta továbbra se hírük se hamvuk.

29 hozzászólás

 • DadPool #3 2017. október 18. 20:44

  5
  @jk88: ez a te saját véleményed amit kitaláltál, vagy valaki mondta neked, hogy így történt?
  Egyik választás sem jó gondolom érthető miért?
 • Salax 2017. október 18. 21:17

  6
  Azt hiszem, a szerző/feltöltő szó szerint veszi a képtelenség fogalmát. Ezzel csak az a baj, hogy ebben az országban így is központosított, és szándékolt népbutítás folyik. Tehát, akinek kétségei lennének, megnyugtatásul közlöm, hogy a cikknek nincs valóságalapja.
 • Kalmani 2017. október 18. 21:23

  7
  Pedig de!
  A Blikkben is megírták, tehát tuti igaz.
 • DadPool #6 2017. október 18. 21:27

  8
  @Salax: látszik jól értesült libsi barátunk, hogy te kizárólag csak a híradóból tájékozódsz.
  Neked lételemed, hogy mások ne szórakozzanak egy történet elolvasásán, hanem mindenképpen pártütést akarsz szítani. Le sem tagadhatnád a törzsgyökeres liberális nézeted. Rendszeresen beszólsz, lenácizol ide járó és szórakozni vágyó embereket. Ki vagy te, hogy egyáltalán veszed a bátorságot, hogy észt osszál?
  És kinek hívod fel a figyelmét, mert ezzel a felhívással tulajdonképpen ostoba és hülye embereknek tartod a képtelenség nézőit és olvasóit.
  Nincs jó véleményem rólad, nincs. Sőt a libsikről meg ismeretség nélkül sincs, mert mind ilyen. Csak az ész osztás, utána megfutamodás, utána meg a kukák mögül a jogaikért ordibálás. Ez van. Gerinctelen Féreg banda.
 • AcIv55 2017. október 18. 22:29

  9
  Na jól van, én is lovagoltam már T-Rexen nem nagy ügy rotfl xd
 • DadPool #9 2017. október 18. 22:31

  10
  @AcIv55: ez a beszéd, ha nem lenne feleségem , akkor már gondolnék rád, hogy ellovagolunk együtt egy t-rex hátán a naplementében,micsoda romcsi
 • [ törölt felhasználó ] #9 2017. október 18. 22:33

  11
  @AcIv55: Az én T-Rexemet is meglovagolhatod wink rotfl
 • DadPool #11 2017. október 18. 22:36

  12
  @_voodoo_: őőőőőő én a hátángondoltam, de a te felvetésed máris jobbantetszik
 • AcIv55 #11 2017. október 18. 22:39

  13
  Hö!? :| VP állatkertben kilehet próbálni rotfl kiváncsiabbak jöhetnek xd
 • [ törölt felhasználó ] #13 2017. október 18. 22:44

  14
  @AcIv55: Nekem mindegy hol csináljuk xd
 • AcIv55 #14 2017. október 18. 23:13

  15
  Jó jó, még a végén félre érik azok akik nem értik a vicceket rotfl
 • pepuccso 2017. október 18. 23:29

  16
  Ezeket az álhíreket honnan szeditek?

  Lapos / belső Föld, sárkányok, dolgozó brazilok - csak nézek megrökönyödve és nem értem.

  Sztem nem vicces és bár messziről bűzlik, hogy ordas kamu, de van olyan, aki beveszi ezeket, aztán továbbadja.

  Muszáj?
 • SirFilo #16 2017. október 19. 11:08

  17
  @pepuccso: Nem lenne gond, ha odaírná az elejére hogy MESE következik! Minden második posztja kitalált fake f*szság, és megjelölve sincs. Nem tudom eldönteni hogy ekkora gyökér hogy hisz ezekben, vagy csak simán trollkodik.
  Kicsit fura így a Ritkán látott történelem és hasonló érdekes posztok közt ilyen szennyekkel találkozni.
 • pushup 2017. október 19. 13:02

  18
  mórickát elküldi az anyukája a boltba, hogy vegyen mosógépet. móricka, nehogy elfelejtse mit kell venni, folyamatosan ismételgeti, hogy mosógép, mosógép, mosógép, ...
  aztán megbotlik véletlenül és onnantól azt ismételgeti, hogy fosógép, fosógép, fosógép, ...
  be is meg y a boltba, kér egy fosógépet, aztán hazaviszi.
  az anyukája belerakja a ruhákat, a gép meg jól összefosta mindet!!!

  HAHAHAHAHAAHAHa

  öt évesen ez is viccesnek tűnt
 • DadPool #17 2017. október 19. 16:04

  19
  @SirFilo: @pepuccso: én most komolyan hálát adok az égnek, mert a ti írásotokból kiderült, nem én vagyok a leghülyébb az oldalon. Meg is magyarázom miért?
  Uno - Megérteném az ordas kritikátokat, ha ez lenne az első ilyen poszt, ilyen témával. De ez már vagy a huszadik (számmal írva 20 körüli, hátha matekból is gyengék vagytok). Tehát minek is nevezzük azt az embert aki a szoba közepén levő asztalba belerúg, de nem kerüli ki legközelebb se, sőt még hússzor odabassza a bokáját. Nos az én értelmezésemben egy komplett idióta. Hisz elkerülhetné, de nem ő nem az a fajta. Ti is effélék vagytok, hisz tudjátok mifélét tolok ide, de ti idejöttök egy verbális pofánbaszásra, mert hülyék vagytok.

  Duo - Ki kéne írni az elejére, hogy "MESE"? Totál debilek vagytok, mert ha a leírás elolvasása után nem tudjátok az elmétekben eldönteni, hogy ez a történet igaz-hamis, és épp ezért egy felirat kell biztosítson titeket a helyes értelmezésről, akkor bizony nem csak hülyék, hanem totál idióták vagytok. Még egy első iskolás gyerek is tisztában van ezzel, de ti nem. Elég szomorú, nekem meg vidám. A másik, ha kiírnánk, hogy mese, de aztán nem az akkor mi lenne? Vagy fordítva.Akkor jönne a hőzöngés, az meg kinek kell? Illetve fel kéne címkézni az összes posztot valamivel. A törénelmisre mit írnátok? - Valóság - pedig van itt bőven a történelmis fotó közt is fake, én már jópárral találkoztam , de én nem vagyok debill , hogy ilyesmikért reklamáljak. Én megértem, hogy nektek már most címkékkel tűzdelt életetek van, de ne nézzétek már hülyének a képtelenség lakókat, akik tökéletesen el tudják dönteni mik ezek? Tudom van pár hülye aki hőzöng, köztük ti is, de vannak akik poénra veszik, és vannak akik elolvassák és továbblépnek.

  Tres - Én mindig meglepődök azon, hogy úgy lépnek fel erre az oldalra emberek, hogy azt sem tudják hol vannak. (ebből megint csak az látszik, hülyék) Ez a KÉPTELENSÉG, és nem a történelmi igazságok oldala. A történelmi képek abszolút nem ez a kategória. Persze lehet közte egy-egy olyan kép ami képtelenség,de egy harcmezőn álló katona pl. nem az. Ti meg erre veritek a habzó szájú nyálatokat. Vannak erre való oldalak oda el lehet látogatni, ha arra maszirozzátok a pütyhedt farkatokat. Természetesen elférnek itt a történelmis cuccok,mint az autós cuccok, a vegyes képek amiknek 80% nem is érdekes, vagy képtelen. Én is teszek fel ilyeneket mert megnézik az emberek, nagyon jó és helyes. De akik azért reklamálnak egy kÉptelenségnek hívott oldalon, hogy Képtelen posztot tesz fel valaki, na az a képtelenség. Totál debilek vagytok. Gondolom ha rajtatok múlna akkor csak töris posztok lennének, de akkor mit jelentene az oldal neve? He?

  Quattro - miért csak ezeknél a posztoknál reklamáltok? Ott vannak a művészi posztjaim (meg másoké), az sem az igazságot tartalmazza. Fantasztikus világ? Van foggalmatok róla mit jelent? Ja biztos nem, mert képzelő erő kell hozzá, abból meg hiányotok van. Sajnál lak titeket, hogy ennyire szerény az agykapacitásotok és a képzeletetek. Az egész amit itt rinyáltok, nem tudom eldönteni, hogy miért is van. Egy vagy irígykedtek, hogy nem ti posztoljátok, kettő a szokásos kötekedő emberek közül vagytok akik itt az oldalon rontják a levegőt.

  Szumma - ez egy szórakoztató oldal, felhívnám a figyelmeteket. Itt minden előfordul mint a svédasztalnál. Még ez a fajta poszt is. Meg kell érteni, hogy szórakozni járnak ide az emberek, nem kötekedni, nektek is ajánlom. Ez a poszt nem tetszett? oké semmi gond, de az hogy azért visszajárjak, hogy minduntalan kötekedjek, azért az szánalmas. 21. században már túl kéne lépni ezen a szinten tiszta dedó. Legutóbb az ovódában láttam, hogy egyik kisgyerek azért ütötte a másikat, mert jobb játéka volt, és a többieknek tetszett.
  Ülljetek le a gép elé, nézzetek kedvetekre való posztokat, és ami nem tetszik át kell lépni. De, hogy ilyen szarfaszúsággal foglalkozzatok, hogy kötekedtek? Gondolkodjatok már EMBER!
 • pepuccso #19 2017. október 19. 23:07

  20
  @DaDPool: Ez egy nagyon szar poszt volt, sajnos, a sok jó közé egyre gyakrabban tolsz ilyeneket. Szerintem.

  A szabad véleménynyilvánítás jó dolog, kár, hogy a hozzád hasonló nárcisztikus alakok miatt - akik a kritikát / és / vagy a nem tetszést a legcsekélyebb mértékben sem bírják elviselni - a putri stílusotokat kell olvasgatni, egyre sűrűbben. Ráadásul gyatra megfogalmazásban, mert bár kijelentetted, hogy nem vagy debill - így két ll-lel lol- néha kihívás elolvasni a firkádat, ezt elkönyvelem a zaklatott idegállapotodnak.

  Ez a kommented valóban szórakoztató, kár, hogy ettől te nem leszel okosabb és kulturáltabb, de azért szorítok neked, hátha mégis :D

  Várom a következő, minőségi posztodat, arra majd nyomok egy macskát, oksa?
 • DadPool #20 2017. október 19. 23:26

  21
  @pepuccso: ki dönti el, hogy szar poszt volt? Biztos , hogy TE egymagad nem. Csak példaként hozom fel a saját posztomat, amire már többször kaptam dícséretet, a "Digitális fantáziaképek" címen, ha hiszed ha nem erre a posztra 3x annyian kíváncsiak mint a művészetre. Tehát melyik a szar poszt? Az és nem ez.
  Még szerencse, hogy az ilyen gondolkodásra kevésbé alkalmas emberek nem fogják eldönteni mire harap a jó nép és mire nem. A tömeg majd meghatározza, ennyi. Egy két ellenkező fecske meg nem érdekes, majd lelövik őket...
  Arra meg légyszi válaszolj, hogy milyen mentális problémád vesz rá, arra hogy ha tudod szarok az én posztjaim akkor mégis megnézzed?
  Az, meg hogy átmész nyelvtannáciba, mert nincs értelmes érved, az már végképp megmagyaráz mindent.
  Hidd el nem kell küzdened, csak hagyd el, és tedd le ezt a problémát, és ne nézd akkor ezeket a posztokat ha zavar....bár bennem van a kisördög, hogy ettől függetlenül biztos kíváncsi vagy és a természetes emberi kíváncsiság hajt, hogy benézzél ide, vagy a következő posztomra. Sajnálom, hogy ilyen ördögi csapdát ejtettem neked és a többieknek. Hahahahahaaaaa,,,,,gonosz kacaj.
  coming soon- hungarian nuclear bomb
 • pepuccso 2017. október 19. 23:39

  22
  Másként mondom: nekem nem tetszett - te attól még ugyanolyan korlátolt gyökér maradsz, mint voltál.
 • pushup #21 2017. október 20. 19:07

  23
  @DaDPool: most úgy minden nélkül, csak kiragadva legutóbbi érvedet ... együnk szart! legyek milliárdjai nem tévedhetnek.

  már csak úgy azért, hogy ha a látogatottsággal mérnéd egy post jóságát
 • DadPool #23 2017. október 20. 19:16

  24
  @pushup: miért mivel kell mérni egy posztot? Ha sokan nézik, sokan kíváncsiak rá, akkor érdemes volt foglalkozni vele. Ennek ellentettje a nem nézik meg az ART-okat, pedig abba van az igazi munka. Az, hogy egy klikk akar ítélkezni valami felől, az semmit nem jelent, mert a tömegek határozzák meg, merre megy a világ és mit fogad el?
 • bishop 2017. október 20. 19:33

  25
  Ha szabadna hozzá szólnom az érvek -ellenérvek csatájához. Tisztelt feltöltő,nem akarlak megbántani, de szerintem túl komolyan veszed ezt az egészet.Mintha az életed múlna rajta hogy megvédd a vélt vagy valós igazságodat. Aminek semmi értelme, mármint a harcnak.Ez egy szórakoztató oldal,valaki feltölt valamit,mások meg megnézik, és örülnek neki.Vagy nem. De ez már nem a te dolgod szerintem.Ne vedd ennyire komolyan mert feleslegesen idegeskedsz és húzod magad.Ha valaki azon a szinten van hogy lehord téged mindennek a posztjaid minősége miatt,akkor az még nem téged minősít.Azonban ha beleállsz a hülyeségbe akkor ásod magad lefelé.Erre neked sincsen szükséged szerintem meg másoknak sem.Nekem nagyságrendileg tetszenek a posztjaid.Ugyan biztos van ami nem de nem fogom fikázni a munkádat,az oldallal való törődésedet. Az ilyen típusú posztok mint a fenti,meg egy kategóriát képviselnek szerintem.az oldal nevéhez illő képtelenség kategóriát.Nem értem hogy akinek nem tetszik,ami már a főkép alapján leszűrhető,minek nézi meg egyáltalán.Soha senki sem állította szerintem hogy márpedig ezek igaz dolgok.Nincs is jelentősége. Szórakoztató. És ez a lényeg. A hozzászólókat meg megkérném,ha lehet ne provokálják már állandóan a feltöltőt.Ha nem tetszik akkor haladjanak tovább fikázás nélkül.Nem kéne itt bántani senkit sem.Ez az oldal nem a gyűlölködésről kéne hogy szóljon.Mégis egyre több az anyázás és a másik becsmérlése. Amivel lehet nem is lenne gond ha lenne értelme. De baromira nincsen. Elnézést hogy belepofáztam a vitába,de maga a stílus kezd zavarni.Lehet velem van a baj. A posztolónak nagyon sok jó posztolást kívánok, a kommentelőknek meg sok röhögést.Próbáljunk már meg emberek maradni.
 • DadPool #25 2017. október 20. 19:42

  26
  @bishop: szívemből szóltál, és adok érte egy kézfogást. én csak azért állok bele, mert meggyőződésem, hogy ez direkt folyik itt. direkt kötözködnek. az itt létem alatt megtanultam, hogy van itt egy klikk, akik ha valami olyasmit látnak ami nem megszokott, zsigerből gyűlölni kezdik. egyszerűen nem bírják a változást. nem akarják, hogy bármi változzon az oldalon. ráadásul arrogáns módon azt képzelik, ők a nagy megmondók, akik meghatározhatják kinek mi tetszen! azt nem veszik figyelembe, hogy az ő véleményük elenyésző, hisz a kötekedő emberek száma az oldalon kb. 5-6, de több mint ezer ember megnézte ezt, és nem kötekedtek.
  engem irritál az ilyen szarfaszúság, épp elég ember van az életben akik ezt teszik, itt miért hozzák be?
  ahogy mondod szórakoztató oldal, de ők ezt nem annak tekintik
  igazad van , nem kell velük foglalkozni, csak én nem ilyen vagyok, beszólnak beszólok, ütnek visszaütök
  ráadásul én elég hamar felkapom a vizet magamat nem fogom megtagadni, ha meg azért fognak utálni, mert az igazamat leírom akkor meg utáljanak, de ha tetszik nekik a poszt nézzék csak meg, velem nem kell foglalkozni, tessék a posztra koncentrálni

  bár most visszanézve a kommenteket meglepően higgadt maradtam.
 • jk88 #5 2017. október 20. 23:42

  27
  @DaDPool: Gratulálok, sikerült összehoznod két mondatot, amiket egyszerűen nem bírok értelmezni. :D

  Egyre inkább az az érzésem, hogy te ezt a sok alkonyzónás, 51-es körzetes, összeesküvéses faszságot el is hiszed, amiket felraksz ide a poszt formában. Azért remélem, nincs igazam.
 • jk88 #6 2017. október 20. 23:42

  28
  @Salax: Ha nem mondod, hülyén halok meg. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #24 2017. október 20. 23:51

  29
  @DaDPool: Attól még nem lesz egy poszt jó mert sokan nézik. Nem a tömeg határozza ezt meg. Az csak egy nézettségi mutató hogy mire kíváncsiak az emberek. Próbáld ki! Posztolj Sóbert Norbit és a feleségét.
  Vagy pl. régen a salgótarjáni kaffer cigót is sokan nézték. Marketing szempontból mondhatjuk hogy az egy remek ötlet volt, de a tartalom attól még trágya.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!