Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Tatjana Kozlenko nem rejtette véka alá a véleményét a munkája felől.

Sőt ezt büszkén megosztotta egy népszerű közösségi oldalon. Az Aeroflott mint munkáltatója ezt zokon vette és kirúgták (vajon mire számított?) Később visszakozott , hogy nem is az ő keze az, és visszakönyörögte magát a céghez. Népes rajongótábora akadt, akik ebben támogatták!
ui.- repülőgépen sose nézz hátra a sztyvira :D, meglepődnél!

8 hozzászólás

 • Athesz 2013. április 18. 07:03

  1
  Népes rajongótábor? Egy hisztis szőke kurvának aki nem képes gondolkodni de "népes rajongótábora" van mert a mellét is kirakja az oldalra...
 • furotorony 2013. április 18. 07:37

  2
  Én mondjuk a melleit nem látom, de ha kitette, annyi baj legyen. Ellenben keresse magában a hibást, hogy "csak ilyen melót" kapott. Ha többre vágyik, lásson hozzá, alkosson valamit
 • Magister 2013. április 18. 09:32

  3
  A légiutas kísérők többségénél előfordul az ilyesmi. Az igaz profik (mint a Maléves kolléganőim is voltak) az utasra mosolyog, kenyérre lehet kenni és csak akkor dúl-fúl amikor senki sem látja. ÉS még véletlenül sem osztja meg közösségi portálon.

  Én tuti nem vettem volna vissza. Még ha nem is az ő keze, akkor se osszon meg ilyen képet azok mellett, amelyeken a cég egyenruhájában látható. Sok cégnél ezért tilos az egyenruhás képek megosztása vagy a munkán kívül az egyenruha viselete.
 • ESanka 2013. április 18. 10:11

  4
  Biztos "meggyőzte" a főnököt a visszatérésért. :D
 • nari 2013. április 18. 15:59

  5
  Nem igazán látom ,hogy mi oka lenne panaszra. Én amikor utazom soha semmi affér nincsen. Egy rossz szót nem hallok. Mindig normálisan beszélnek az utaskísérőkkel az emberek.
 • Stig 2013. április 18. 18:11

  6
  Bírom az ilyeneket, ha annyira szar keressen jobbat, ne hisztizzen ha kirúgják :P
 • Chaerea 2013. április 18. 21:36

  7
  Ügyfélszolgálatos, recepciós, pénztáros, légiutaskísérő: mind olyan munka, ami sok energiát igényel, mert állandóan (gyakran hülye) emberekkel kell foglalkozni és ezért rettentő stresszes. Nade ennyire ostoba nem lehet valaki, hogy ezt ilyen módon hozza nyílvánosságra! :D
 • Gabor0827 2013. április 19. 08:19

  8
  Ha annyira "szar" a munkája, miért pózol mosolyogva a világ megannyi pontján, és legfőképp miért könyörögte magát vissza?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!