Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

12 hozzászólás

 • KillHates 2017. január 2. 20:07

  1
  Szép nagy hobbit-lábai lettek szőr nélkül! :D
  Ügyesen összehozta!
 • pictor 2017. január 2. 20:08

  2
  Ha ilyen beteg, váljék egészségére! :D
 • koppany82 2017. január 2. 20:27

  3
  barom
 • lacento 2017. január 2. 20:41

  4
  Hmm..pedig majdnem sikerült. Jobbulást és NE add fel....
 • Kiváncsi 2017. január 2. 20:49

  5
  Elrontotta már az elején, mert rossz fele ugrott. Ott volt a tiszta aszfalt a parkolóban,oda kellett volna rögtön ugrani az lett volna az igazi kielégülés. Nem kellene költeni egy halom pénzt az ilyenek kórházi ellátására.
  Amúgy csak mellékesen: sohasem értettem az öngyilkos barmokat amelyek felmennek a Szabadság hídra ,hogy miért mindig a víz fele akarnak ugrani? Ott az aszfalt az biztos munkát végez. A víz fele van még esélye túlélni.
 • black235 #5 2017. január 2. 21:03

  6
  @Kiváncsi: Az öngyilkosoknak is van több fajtája.
  Az egyik amelyik tényleg meg akarja tenni. Ő elintézi csendben, általában figyel arra, hogy ne zavarják meg.
  A másik fajtája aki nem akarja megtenni csak ezzel szeretne valamit elérni, vagyis neki egy eszköz, hogy szeretetet, odafigyelést törődést, vagy akármit megkapjon. Ugrál egy kicsit a vízbe valamelyik hídról és máris körülötte forog a világ, megkapja a figyelmet törődést a rokonoktól esetleg szakemberektől. Miért is akarná ezt abbahagyni, hiszen célt ért vele? Majd legközelebb másik formában próbálja meg, vagy másoknak játsza el.
 • Pepejoe 2017. január 2. 22:00

  7
  + ott van még az azon belüli tagolódás is azok közt, akik tuti öngyilkosok akarnak lenni: mennyire maradjon vagy ne maradjon egyben, ill. megtalálják bármikor is vagy ne. Aki leszar mindent mármint külsőségeket és csak a cél érdekli, azt tán' sosem találják meg (az a japán erdő ugye, na azokat lehet "becsülni";) de ha mégis, akkor is szar állapotban és nem azért mert halott egy ideje, hanem mert olyan módot választott.
  Ha az illető az aszfalt felé ugrik a hídon, elég vacakul fog kinézni, összetörik, stb, ezzel nem tud azonosulni persze mert halottnak még el tudja képzelni magát de az már, hogy a combcsontja a vállán jön ki :D és nix koporsós temetés, azt bezzeg nem. Mert egoista és öntelt még akkor is, amikor tuti biztos halált választ. Ha a víz felé ugrik egyben marad, a becsapódástól eleve halott vagy mivel min. elájul általában, megfullad.
  Felpuffadni már nem fog, egy város közepén hamar kiszedik, fasza koporsós temetés ahol lehet sajnálni.
  Ugyanez a gyógyszeresek, ugye a szervezet sokszor hányással védekezik, maga alá szarik/vizel, elszíneződik, ronda az arc és ezzel sem tud persze azonosulni. Áhh, sokáig lehetne taglalni de vannak ebből élő szakemberek :) legyen az ő dolguk.
 • koppany82 #6 2017. január 2. 22:31

  8
  @black235: Az öngyilkosságot illetve a kísérletet soha nem szabad félvállról venni. Te is úgy nyilatkozol, hogy áá csak figyelemfelkeltés az egész. Lehet, de lehet belehal!
  Azért ha valaki "csak "figyelmet igényelne, az nem akar öngyilkos lenni!
  Tudod ott mindig van valami háttérben, kezeletlen depresszió, egyéb betegség, stb...
  Ne kezeljük ezt így , kérlek!
 • koppany82 #7 2017. január 2. 22:32

  9
  @Pepejoe: A nők vigyáznak általában a rendre, ők nem akarnak "mocskosan" meghalni. A férfiak esetén durvább a végkimenetel, véresebb...
 • Kiváncsi #6 2017. január 2. 22:53

  10
  @black235: Na igen. Az sem mindegy ki mennyire gondolja komolyan. Határőrségnél egyik körlet társam 1 hónap után úgy gondolta nem bírja a gyűrődés,felvágta a zuhanyzóban az ereit. Megműtötték +kapott 2 hónap letöltendőt a Gyorskocsi utcában. Ő csak próbálkozott ami bűncselekmény katonáéknál. A katonai ügyész azt mondta aki komolyan gondolja az nem keresztben vágja fel az ereit hanem hosszában.
 • Inhouse 2017. január 3. 10:26

  11
  Na, egy idiótának már csak sikerült...
 • yozo 2017. január 3. 15:08

  12
  Az ilyen ökör miért nem fejest ugrik, hát én nem értem! :fun:
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!