Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Színtiszta statisztika, a rangsor kétséges, és csak 35-ös! :D

6 hozzászólás

 • oritomi 2015. január 23. 07:16

  1
  nem lehetne végeredményt mondani ha az első háromból kettő egymásnak esne...
 • mtking22 2015. január 23. 09:32

  2
  eközbe 100milliók éheznek, a megújuló energiák folyamatosan fejleszthetőek volnának, és nem is beszélek a betegségek gyógymódjairól, de ez már csak ilyen, ugye az erőszebb kutyabaszik :)
 • Airmen #2 2015. január 23. 12:55

  3
  @mtking22: Ott, ahol erős a hadsereg, ott nem feltétlenül éheznek 100 milliók.Arról nem is beszélve, hogy mindenki magával foglalkozzon.Szóval miért kéne mondjuk az USA-nak, Kínának vagy Oroszországnak azzal foglalkoznia, hogy például Afrikában megpusztulnak?Mondjuk az USA beszélhetne arról, hogy hogyan lett olyan gyorsan Ebola elleni szerük :) De ettől függetlenül, nem látszik az összefüggés az éhezés és a honvédelem fejlesztése között.

  Meg sok esetben az erős hadsereg fontosabb, mint az éhezés.Ugyanis lehet, hogy lesz mit enniük, csak közben az ország megszűnik létezni.És például a Közel-Keleten igen gyakran változnak a határok és az ellenségek.Ezért ott egyértelműen fontosabb a terület megvédése, mint a nép eltartása.Vagy Kína.Nekik a területük igen sok esetben olyan országgal határos, amelyik jól fel van szerelve és a viszonyuk sem baráti(pl:India).Szóval náluk hosszútávú érdekük az erős hadsereg.Arról nem is beszélve, hogy ott még kifejezetten hasznos is, ha fogy(na) a nép.A többi ország meg olyan, amilyen.Sok helyen se hadseregre se egészségügyre nincs pénz.Ott valószínűleg amúgy sincs semmi, szóval baszhatják.

  Meg mondj egy olyan országot, amelyik megteheti és meg is teszi azt, hogy jótékonykodik, ahelyett, hogy a hadseregre költene.(Mondjuk mi adtunk egy pár láda lőszert Iraknak pár hónapja xD miközben leépítjük a hadsereget)
 • Freunddaddy 2015. január 23. 17:16

  4
  Amerika: mozgósítható lakosság száma: 148 mill. fő :O
  Oroszország: 20 mill. fő
 • Wundermax #3 2015. január 23. 20:24

  5
  @Airmen: akárhogy nézzük az emberiség 80%-a rohadtul nem érdemli meg a jólétet, mert önző szar. Az, hogy mindenki azt lop el amit lehet és közben a nemzeti színek és nagyvállalatok mögé bújva lopja meg a gyengébbet sztem nem egyenlő az érdekvédelemmel. Az erősebb eb baszik és a hazug ember elég gyakran jól jár. Az empátiával nem mész semmire, hát persze, mert ha segitesz valakin azzal csak újabb ellopható vagyon keletkezik, na meg próbálj segíteni az észak-koreai rabokon lolofkorsz, h érdekekbe ütközik, mert a kurvagazdag és hatalommal rendelkező egyének megint csak önző, korrupt szarok...
  Arról nem is beszélve, h lassan szentté avatnak mindenkit akinek pénze van, még ha azt rabszolgaként dolgoztatott emberekből és a kvázi közös vagyonunk, a természeti erőforrások öncélú kiaknázásából is nyerte... jogot formálni azt nagyon tudunk.
 • mtking22 #3 2015. január 24. 12:25

  6
  @Airmen: tudod miért kéne úg ylenni amit mondtam, hogy ara koncentrálódni, mert az egész világ ha arrol van szó mindenki ilyen kamufos gusztustalan liberális, mindenkit szeretni kell meg ez a fos megy, itthon is jaj szegeny < moderálva >ok meg szegeny zsideszek full ok nélkülk szidja őket mindenki jaj ez meg az is csak azért lo meg öl mert éheik a 14 gyerek mellet, ne büntessük meg szegényt, na és ez basz fel, hogy azmegy hogy a ngy európai únió akimindenki egyenlő meg nagy faszt, nevetséges ez az egész, de amcsiba is a demokrata part van nem ? azt ott is mi meg yképmutatás az egész, de a sok idióta birka meg kajoljaa sok hányást a tévéből ugye... nyilvan ahol olyan van hoyg most határokat kell védeni stb, ez az emberi természet hogy sosem elégszik meg azzal ami neki van, mpersze nem azt mondom hogy legyen világbéke mert hamarabb alakul át a nap szupernovává mint hogy ez bekövetkezne...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!