Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Rebecca Francis mint 8 gyermekes anyuka, jelenleg a leggyűlöltebb személy! :|

Ugyanis szeret vadászni, és egyben szelfi mániás. Rengeteg állatos képet töltött fel magáról, na de nem aranyos állatsimogatósakat, hanem ahogy levadászott áldozatok mellett pózol mosolyogva. A legutóbbi egy Zsiráf volt, na ez kiverte a biztosítékot. Rengetegen megfenyegették, hogy a következő szelfin ő lesz kiterítve, és mások mosolyognak rajta. Próbálta magyarázni, hogy az csak egy beteg jószág volt, amelyet már a társai is kiközösítettek, és az Oroszlánok prédájává vált volna, azonban a F@szbúk közönsége nem kímélte. Szóval most csak kapkodja a fejét, bár nem ő az első aki így pórul járt!
Hasonló 1!
Hasonló 2!
Az emberek sosem tanulnak mások hibájából, főleg ez az Utahi nő! :(

29 hozzászólás

 • pier79 #3 2015. április 17. 17:13

  5
  @Freunddaddy: orrszarvú kilövése = börtön. szigorúan védett január óta . a parkőrök engedélyt kaptak a fegyverhasználatra , az orvvadászok ellen . jó pár már föld alatt pihen
 • Pirattyca 2015. április 17. 17:17

  6
  Merem állítani, hogy nem találkoztam vadásszal akinek ne lett volna valami komoly software hibája. Szerény véleményem, hogy mai világban ilyen baromságnak legfeljebb a még mindig törzsi szinten élő közösségekben van helye.
  Csomó állatfajt már a kihalás szélére sodortunk (párat meg azon is túl), kiszoritjuk őket a környezetükből, tönkretesszük az életterüket, felborítottuk a természetes egyensúlyt s így tovább. Szegény páráknak már pont csak az hiányzik, hogy ilyen öntelt, gazdag, unatkozó senkiháziak is őket baszogassák.
 • koppany82 2015. április 17. 17:18

  7
  2. kép
  Egy pillanatig azt hittem, hogy.. de aztán megnyugodtam... :yeah: :yeah:
 • Freunddaddy #5 2015. április 17. 17:35

  8
  @pier79: Akkor bocs, egy magyar oldal még mindig hirdeti....
 • [ törölt felhasználó ] 2015. április 17. 18:03

  9
  Gondoltam szólok, hogy a nagybetűs VADÁSZAT nem az esztelen öldöklésről szól, így senkinek se lehet kivetni valója! Persze a szelfizés kiveri néhány embernek látszó tárgynál a biztosítékot...
 • kléni 2015. április 17. 18:54

  10
  Dögöljön meg mindenki. Az anyuka azért, mert szelfizik, és akkora hülye, hogy még fel is rakja a netre, nem képes rájönni, hogy idiótáknak nem lehet semmit se elmagyarázni. Az fb meg azért, mert idióták gyülekezete, akiknek semmit sem lehet elmagyarázni, és mert szelfiket töltenek fel.
  Még egy ok, ami alátámasztja, hogy sose használjak fb-t (eddig se léptem be egy évben 2-3x többször.)
 • pier79 #10 2015. április 17. 19:23

  11
  @kléni: ezért nincs ott annyi hülye , mert nem sűrűn jársz fel lol
 • mikezerox 2015. április 17. 19:26

  12
  Nem értem miért savazzátok, neki is jár egy kis kikapcsolódás a napi verejtékes munka után......gondolom árufeltöltő egy hipermarketben, amúgy, állatok hullája mellett pózolni.....ütni való feje van.
 • kléni #11 2015. április 17. 19:28

  13
  @pier79: Egészen biztos vagyok abban, hogy miattam nem használná több hülye az fb-t. :P
 • vagabond 2015. április 17. 19:32

  14
  Most ez lesz a divat?!
  Pozolni legyilkolt állatokkal?

  Ez a csaj mit fog mondani a gyerekeinek 20 év mulva....miért nincs már elefánt, orrszarvu......?

  Anyu levadászta mert jo buli volt?
 • kléni #14 2015. április 17. 19:43

  15
  @vagabond: Egy vadász nem fogja egy egész faj kihalását okozni. Azt a mértéktelen, folyamatos, szabályozatlan vadászat fogja eredményezni. Vadászok mindig voltak és lesznek is, a döglött állatok lefotózása ezen semmit nem változtat. Csirkéket is tonnaszámra ölnek meg naponta, de nem fognak kihalni, csak mert egy dolgozó lefotózza magát.
 • pier79 #13 2015. április 17. 19:56

  16
  @kléni: de a képtelenség megsínyli a jelenléted lol
 • pepuccso 2015. április 17. 20:05

  17
  Sztem a neander-völgyiek azért haltak ki, mert elkezdtek lelkizni, hogyaszongya:

  -Arrrghhh-áh! Ne vadásszunk mán! Még itten kihalnak a oroszlánok meg a mamutok!

  -Groo-ukkh! Együnk inkább PALEÓSAN, úgyis a PALEOLITIKUMBAN vagyunk! Együnk zöldet! Fotoszintetizáljunk!

  -JíííHHááá! Dobjuk a bozótosba a fegyvereinket és éljünk békében az állatokkal! Kezdjük mingyárt a barlangi medvével! Gondoljatok arra, hogy a ruha, amit hordatok, abban az előző tulajdonosa MEGHALT!!!!

  -Kezdték keresni az aeroszolos flakont, aztán kipusztultak a civilizációtól...

  Hajrá Rebecca anyuka, én NEKI szurkolok!
 • vagabond #15 2015. április 17. 20:05

  18
  @kléni:

  A csirke, diszno, stb. fog kihalni legutoljára, mivel ezek haszonállatok.
  A vadászatnak is van egy (vagy kéne lennie) etikája.
  Szerintem ez izléstelen. Egy szexi csaj...vér...mosoly...tetem.
 • Matula 2015. április 17. 20:27

  19
  Nem az a gond,hogy vadászik hanem az,hogy van pénze bárhová eljut a világon és mutogatja mennyi fajt kilőtt. na és 8 gyereke van ez már megint beteges.
 • Fritzi #7 2015. április 17. 22:42

  20
  @Matula: miért beteges a 8 gyerek? :D amúgy tényleg nem százas ez a nő. Nem tudja már hogy tűnjön ki a tömegből...
  @koppany82: Én ismajdnem azt hittem hogy lőtt 2 nó plízt :D
 • ArkaChopa 2015. április 18. 08:53

  21
  Fb témában Klénivel egyetértek. Az Fb egy szellemi métely wink rotfl
 • sure_shot 2015. április 18. 13:05

  22
  Ez a nő sem csinál mást, mint az emberek többsége: büszkén fényezi az egóját az fb-n. Bevállalja, hogy ez és a hobbija nem mindenkinek tetszik, de nyilván úgy rendezi ezt magával, hogy ne legyen lelkiismeret furdalása. Bár olvastam a gazdag kocavadászokra alapozó vadászturizmusról, és nyilván gusztustalannak tartom, de azért az íjas vadászat egy elég korrekt módja a zsákmányszerzésnek, főleg, ha egyedül van az ember a vadonban és nem nyalja fényesre a valagát segítők/szervezők hada. Mindig a körülmények számítanak, nem csupán az eredmény;)
 • kisokka #22 2015. április 18. 17:56

  23
  @sure_shot: Te komolyan azt hiszed, hogy csak úgy besétál valaki egy hót idegen országba vadállatok közé és egy kis kommandóval nekiáll íjjal vadállatokat ejtegetni? Afrikában a pénzért simán becserkésznek neked egy oroszlánt, neked csak annyi a dolgod, hogy elereszd a skulót egy olyan állatba, amit jó eséllyel esélyed se lenne leteríteni.
  És bizony EZ az, ami undorító ebben a picsában. Nekem nem kell a süket duma, hogy úgy becserkészte azt az oroszlánt(vagy bármelyik fent látható állatot), hogy az még csak gyanút se fogott. Akkora stáb van a valaga mögött, mint egy kisebb etióp felkelés és akkor még pózol a "nehezen" megszerzett zsákmánnyal. Az, hogy íjjal terít, csak egy bűvésztrükk. Én elhiszem, hogy azzal terít, de mehetne akár egy állatkertbe is. Orvvadászat, meg ilyenek...Legelőször ezeket kéne valahogy kiirtani a tudatból, hogy ezt szabad, megteheted, ha pénzed van rá. Mert jelenleg ez a helyzet.
  Tyúkokkal, meg neander-völgyiekkel való összehasonlítgatás meg aztán hogy a bánatos faszba jön ide? A tyúkokat futószalagon tenyésztik, az őstuloknak meg muszáj volt ennie. Egyik se illik ide.
 • ArkaChopa #23 2015. április 19. 06:58

  24
  @kisokka: Múltkor valahol láttam egy ősrégi fekete - fehér filmet egy afrikai vadászról. Ő is az íjászatot helyezte előnybe. Nos annak ellenére, hogy profi íjász volt, kb 4-5-re találta és terítette le a vadat. Szóval nem olyan egyszerű. Mindenképp egy stáb kell hozzá, és mint ahogy írtam betegeskedő állatokat szed le, ami nem nagy mutatvány. Egy kórházba is mehetne vadászni, ha lehetne emberre.....:| rotfl
 • kisokka #24 2015. április 19. 10:38

  25
  @ArkaChopa: Ezek így mennek. Aztán kirakja magáról a képeket, hogy mekkora híró. A röhejes inkább az, amikor ezt el is hiszik egyesek.
 • Jordiak47 2015. április 20. 16:11

  26
  A fajok kipusztulása az orvvadászat miatt következhet be, mivel egyébként legális úton nagyon le van szabályozva a dolog. Mivel anyu neten hirdeti magát, ezért nem hiszem, hogy illegálisan vadászott.
  És egy valamit véssen a fejébe minden green peace-es és hasonló fikázó. Attól, hogy Te otthon ücsörögsz a fotelben azt hiszed nem pusztulnak ki fajok miattad? Ebben reménykedsz? Azt hiszed nem hal meg állat a dobozos kóla miatt, amit iszol? Vagy a vezetékes ivóvized miatt? Vagy a nagyképernyős tévéd miatt? Vagy a kisbabád cumisüvege miatt? Ezt ne felejtsd el. Bizony Te is részese vagy..........akár tetszik akár nem. Még akkor is ha vegetáriánus barlangban élő nomád lennél............egészen addig, amíg lélegzel. Sőt még halálod után is metánnal terhelné a bomló tetemed a környezetet.
 • Jordiak47 2015. április 20. 16:26

  27
  Fajok kipusztulnak és új fajok jönnek..................ez így volt már az ember előtt is és utánunk is így lesz.
  Mami meg lövöldözhet,amíg ilyen feszes a muffja..............meg van bocsátva ;)
 • kisokka #26 2015. április 20. 19:12

  28
  @Jordiak47: Befizet a kenyai kormánynak, hogy had íjazzon már ki pár zs­iráfot, meg oroszlánt...
  Egyébiránt semmire nincs alapozva az a sok baro­mság, amit ideírtál.
  "Mivel anyu neten hirdeti magát, ezért nem hiszem, hogy illegálisan vadászott." Bizonyítsd be. Attól, mert te nem hiszed, még lazán lehet. Rakásszámra mennek Afrikába a nagypicsájú amcsik, hogy legyen mivel fényképezkedni.
  " Azt hiszed nem hal meg állat a dobozos kóla miatt, amit iszol? Vagy a vezetékes ivóvized miatt? Vagy a nagyképernyős tévéd miatt? Vagy a kisbabád cumisüvege miatt?"
  Évek óta nem ittam kólát, de valószínűleg miattam halt ki a kengyelfutó gyalogkakukk, rengeteg csapvizet elhasználtam már. A tévém meg egyenesen ontja magából a gonoszságot, sasok ezrei pusztultak el miatta.
  Nem kéne ennyire nagyban gondolkodni, Ausztráliában a marhák kifingták az ózont, mégse ugrok fejest a negyedikről.
  "Sőt még halálod után is metánnal terhelné a bomló tetemed a környezetet. "
  Az állatok tetemei nem mérgezik az én környezetem?

  Maradjunk annyiban, hogy nem érted a lényegét ennek az egésznek. Az a legnagyobb baj, hogy egyesek olyasmit tehetnek meg nem kevés pénzért, ami másnak egyenlő lenne egy halálos ítélettel. Amúgy kétlem, hogy maminak olyan feszes lenne a muffja 8 kölök után, eső elől menedéknek még talán elmenne.
 • Jordiak47 2015. április 21. 12:28

  29
  Akinek sok sok pénze van az mindent megtehet..............sajnos ez így van amióta világ a világ......... pl. ha az USA egy baszomnyi petákkal sem rendelkezne, akkor nem igen mehetne Afganisztánba tömeggyilkolni demokráciát hangoztatva közben lecsapolva az olajat De van pénze ezért gyakorlatilag oda megy háborúzni ahová csak kedve/érdeke/ tartja. A világ pedig még aszisztál is hozzá.
  Legyünk mi is milliárdosok és akkor tuttira megengethetjük magunknak, hogy vadászokra vadászhassunk :)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!