Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Az All Nippon Airways Csillagok Háborújá-s flottája öt éven át közlekedhet.

Új taggal bővül a japán All Nippon Airways (ANA) tavaly ősszel debütált Star Wars-tematikájú flottája. A szimplán csak Star Wars-osra, az R2D2-sra és a BB8-esre festett gépek után egy újabb robotot vettek példának, és hamarosan szolgálatba áll a C-3PO ihlette Boeing 777-200ER repülő is.

4 hozzászólás

 • Kono2.0 2016. július 19. 13:03

  1

  És kaptam értesítést!!! ÓÓÓójeeeeeeeeee :D Ma már ez a második a 17-ből lol
 • Sheldon 2016. július 19. 13:06

  2
  Ennek még Chewbacca is, hogy örül !
 • kléni 2016. július 19. 13:32

  3
  És mennyivel lesz drágább a jegy? Mert gondolom egy repülőt újrafesteni nem két fillér. Bár biztosan van akkora barom, aki csak azért fog utazni, mert ilyenre van festve.
 • Airmen #3 2016. július 20. 02:09

  4
  @kléni: Szerintem semennyivel.Itt a légitársaság és a film jogtulajdonosa is jól jár a gépek festésével.
  Egyébként a gyárból érkeznek így a gépek, nem külön festenek le egyet, szóval az még belefér a megrendeléskor kitejelt összegbe :) Sőt, mivel 6-7-8 évente kell újrafesteni egy gépet, így mind a 4(mert egy még érkezik majd az SW-flottához) esetében kitart a festés a harmadik rész érkezéséig.Mire lecseng a SW láz, addigra úgyis festeni kéne a gépeket.

  Egyébként csak az első időszakban tudod, hogy a gép melyik útvonalat repüli.Ez most kapásból a belföldi járatokon fog járni, utána meg csak akkor tudod, hogy melyik géppel repülsz, amikor már rajta ülsz. :)
  A Concorde-nál is jelenség volt az, hogy valaki csak azért utazott vele mert az egy Concorde.Még ha 5-10-szeres is volt a jegyár a 747-es utakhoz képest.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!