Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A vietnami háború egyik rossz emléke a mai napig.

A háború alatt a katonák sokat szenvednek, és amikor a frontról megpihenve visszatértek a városba akkor a testi örömök felé viszik vágyaik, mert lehet a következő csatát nem élik túl. Erre az ősi iparágra Vietnamban is felkészültek a háború alatt. A sok amerikai katonát bizony ki kellett szolgálni. Sorra nyíltak a bordélyok és a várost ellepték a prostituáltak a könnyű amerikai dollár reményében.
Erre a lehetőségre csapott le a kommunista hadvezetés, és speciális női alakulatot hozott létre. Majd Saigonba beszivárogva nyitottak egy bordélyházat. Ez senkinek nem tűnt fel, hisz volt már belőle jó pár. A bordély ház neve: Könnyű szellő volt (làn gió nhẹ). Kizárólag amerikai katonákat fogadtak, és specializálódtak a tisztekre. De nem a gyönyör megadása volt a legfőbb tervük, hanem a gyilkolás és a lehetséges információk megszerzése.
A tettükhöz szörnyű tervet eszeltek ki. Kialakítottak egy speciális kis tokot amit a hüvelybe fel lehetett helyezni. Ebben a tokban éles borotvapengék voltak, amik aktus közben felszabdalták a felhevült katona péniszét, ezáltal súlyos életveszélyes sérülést okozva neki. A legtöbb esetben a fájdalomtól azonnal megszakadt az aktus, és a katona ott helyben elvérzett, ha jól bírta, akkor a nő elvágta a torkát amíg az a hímtagjával volt elfoglalva.
A bordélyház nem üzemelt sokáig, mert hamar híre ment az ott csak belépő de nem távozó katonáknak. A feltételezések szerint közel 20 katonával végeztek, és 3 tiszt eltűnt, majd nyom nélkül felszívódtak.

Nincs hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!