Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Amikor a rokkant nem emeli fel a kezét, azért szitává lövés jár!:|

50 hozzászólás

 • opeca #24 2015. szeptember 26. 17:11

  26
  @metálpatkány: nem tudom feltűnt-e - ezek szerint nem - én nem a videót elemeztem hanem azt a feltételezésedet, miszerint ha valakinek mozog a lába a tolószékben akkor már gyaníthatón sumákol. Ez érthetetlen :D Ne haragudj. Persze lehet ez a véleményed, csak ezért kértelek, írd meg, miből gondolod.

  Ha kihagytad volna ezt a - majd te is rájössz egyszer csak most még dacból nem vallod be, hogy hülyeséget írtál - hülyeséget akkor hozzád sem "szóltam" volna.

  Ahhoz képest, hogy téged nem érdekel az IQ, elég sokat foglalkozol vele a hozzászólásodban :)
 • Tengelyikusz 2015. szeptember 26. 18:20

  27
  Fuck the police!!
 • adamik 2015. szeptember 26. 18:25

  28
  engedetlen geci... dögöljön meg... amúgy csak akkor lőnek rá amikor elő akar venni valamit... tök mindegy hogy a pisztolyát.. vagy a faszát próbálta... ha 4-en fognak rám fegyvert nem nyúlok a gatyámba hanem felteszem a kibaszott kezem...
 • JohnFly 2015. szeptember 26. 19:01

  29
  1.: Amikor először felszólítják, hogy mutassa a kezeit, két másodpercre rá eldördül egy lövés, aminek következtében előre görnyed a tolószékben- valószínűleg eltalálta valahol, amit az is feltételezhetővé tesz, hogy a videó készítője is kommentálja ezt a lehetőséget.
  2.: Ha már valakit meglőttek- Az FÁJ! - sokkot okoz, dezorientációt, és ha ez egy adag elfogyasztott tudatmódosító szerrel párosul, vagy ittassággal, akkor oszt ugyan ordibálhat a rendőr akármit! Elindul a hipotalamuszban az alprogram, ami azokra az esetekre vésődött be, amikor szar érzés élni, ( tudatos mozdulatról szó sincs, ez látható a videón, hogy a fickó totál nincs képben), és már nyúl is a kéz a zsebbe a doboz cigit elővenni, hogy egy blantra rágyújtva kiböfögje a száj, hogy HEY NIGGA! What the fuck? Csak idáig már nem jutott el, mert félbeszakították..............pár dkgramm ólommal.
 • JohnFly #22 2015. szeptember 26. 19:22

  30
  @opeca: "Nekem az átlagtól kicsit magasabb az IQ-m, úgy az emberiség felső 2%-ban vagyok"

  rotfl rotfl rotfl rotfl

  A valóság igazából az, hogy a populációnak 33-36 %-ának van átlagon felüli intelligenciája, és a 110-es átlag ebből az embertömegből kifolyólag ennyi. Ha neked csak egy kicsit van az átlagtól magasabb intelligenciád, akkor nem a felső 2%-nak, hanem legfeljebb a 25%-nak vagy a tagja. Mert ha az átlagon felüli intelligenciájúak a populációnak csak 2%-át tennék ki, akkor azoknak szuper-intelligensnek kéne lenniük.
  Hiába, hogy intelligens vagy, attól még szenvedsz a számvakság betegségében, mely a definíció szerint képtelenné tesz nagyságrendek közötti különbségek megállapításában. A jó hír az, hogy ha valóban intelligens vagy, kezelhető egy kis gyakorlással.....jó gyógyulást.
 • [ törölt felhasználó ] #22 2015. szeptember 26. 19:28

  31
  @opeca:

  Mr. IQ!

  Elnézést a megszólításért.
  Nem az ön személyét tisztelhetjük az alábbi videóban szereplő roppant szimpatikus, mellesleg szerény úriemberben?

  www.keptelenseg.hu/allati/ugy-am-104861
 • Henti82 2015. szeptember 26. 19:32

  32
  Az üres búzakalász felcsapja a fejét,a teli lehajtja :) kalap
 • pepuccso #12 2015. szeptember 26. 19:32

  33
  @Wundermax: No, majd megnézném, mennyire vagy bátor, ha neked kellene odamenni, miközben a társaid fedeznek.
 • opeca #30 2015. szeptember 26. 19:42

  34
  @JohnFly: Hát nem tudom :D
  Nem felejtettél el valamit? :)
  Mondjuk akik történetesen az átlag IQ alatt vannak? Azok ugyanúgy hatással vannak a "NAGY" átlagra.
  Tehát a 100-110 közötti érték nyilvánvalóan statisztikailag reális, hogy én hogyan mérlegelem magam és a 13x-es IQ-mat hogyan viszonyítom az átlag értékhez az minden bizonnyal inkább egyéni döntés kérdése, főleg ilyen általános jelzőkkel mint "kicsit".
  Nyilvánvalóan sok dolog játszik közre ebben, egyfelől nem akarom heccelni az embereket, hogy azt írom, nekem milyen brutál IQ-m van - ami nem is feltétlenül igaz mert vannak akiknek meg nálam magasabb az IQ-juk -, másfelől pedig pusztán számszerűsítve 110 és mondjuk 132 között, olyan hatalmas differencia nincsen.

  Ám legyen neked, akkor felejtsük el a "kicsit" szót, induljunk ki a te felvetésedből, akkor jóval magasabb az IQ-m az átlagnál :D
 • opeca #31 2015. szeptember 26. 19:44

  35
  @local: ez is furcsa reakció :) Én elfogadom, hogy vannak nálam intelligensebb emberek. Nem fogom piszkálni csak azért mert bevallja, hogy mondjuk magas az IQ-ja.
  Akkor te miért teszed?
  Vagy nem hiszed el, hogy nálad nincsenek intelligensebb emberek a világon? :)
 • opeca #32 2015. szeptember 26. 19:49

  36
  @Henti82: álszenteskedés. ki nem büszke a képességeire - függetlenül hogy munkával vagy adottsággal érte azt el - az meg sem érdekli mert bizonyosan nem is fogja kihasználni.
 • JohnFly #34 2015. szeptember 26. 20:04

  37
  @opeca: Amit én említek, az létező statisztika, és ahhoz, hogy a felső 2%-ban legyél, ahhoz 140+-os iq-dnak kellene lennie, és ez nem szubjektív vélemény kérdése, hanem tény, mely kiolvasható a statisztikákból.
  Bár valóban úgy tényszerű, ha végigveszem. Tehát:
  60-80 (dumb kategórai) 5-8 %. 80-90 (átlagon aluli) 18-20% 90-110 átlagos 35-38% 110-140 átlagon felüli 30-35% 140 felett zseniális 3-5 %
  Ezekből látható, hogy mivel az átlagon felüliek nagyobb számmal vannak jelen, mint az átlagon aluliak, így az átlag inkább az átlagosnak mondott réteg felső határa felé tolódik, bár ez a tendencia a legfrissebb kutatások szerint leáldozóban van.
  Persze ez is csak egy statisztika, és tudjuk, hogy csak azt a statisztikát szabad elhinni, amit magunk hamisítunk!
 • opeca 2015. szeptember 26. 20:08

  38
  Érdekes szociológiai kísérlet egyébként ez, más helyen is bedobtam ezt az IQ kérdéskört és ott is volt egy kis csoport, akiket egyenesen bosszantott és sértett, hogy valaki azt írja, átlag feletti az IQ-ja. A reakciók hasonlóak voltak.
  1. Az IQ nem számít.
  2. Nem hiszem el, hogy a te intelligenciahányadosod magasabb, kizárt, sőt, te hülyébb vagy mint én. Igen, vannak magas IQ-val megáldott egyének, de azok az Olümposzon laknak, mert én nekem olyan nincs, hogy te hús vér ember azt a képembe vágod, hogy a te IQ-d magasabb. (Vagyis nem vágod a képembe, de mivel engem nem érdekel az IQ de tudom, nekem átlagos ezért ezt én személyes sértésnek veszem)
  3. Masszívan sértegetlek mert lehetetlen, előző magyarázatból fakadóan, hogy neked az átlagnál (vagyis matematikailag valószínűsíthetően nálam) magasabb legyen az IQ-d.

  Na ezt a dolgot más helyeken is be fogom vetni, muszáj lesz reprezentatív felmérést csinálni ebből :)

  Vitatkozni tovább amúgy nem fogok, nem offolom szét a posztot, minden jót, ti vagytok az intelligensebbek :)
 • opeca #37 2015. szeptember 26. 20:16

  39
  @JohnFly: neked még válaszolok mert normálisan írsz.

  A "felső" 2% nekem Mensa-magyarázatban, értékelésben jött ki én onnan bátorkodtam venni ezt a százalékos értéket nem kívántam részletesen, és tételesen lebontani, mert nem is ez volt az eredeti hozzászólásom lényege, ehhez a százalékhoz nekem 13x-es érték már elég volt, mint a honlapjuk magyarázata is mutatja:

  mensa.hu/az-intelligencia-merese

  Abban igazad van, a statisztika, de még az IQ is egy talán inkább relatívnak nevezhető dolog, viszont attól, hogy statisztika, kiindulási alapnak egy ilyen jelegű beszélgetésben elég lehet.

  Na tényleg minden jót!
 • [ törölt felhasználó ] #35 2015. szeptember 26. 20:24

  40
  @opeca:
  Mr. IQ!
  Eszemben sem volt megsérteni önt, csupán az történt hogy egy másik roppant intelligens és hasonlóan szerény úriemberrel tévesztettem össze.
  Bocsánatáért esedezem az ostobaságom miatt. yougod
 • _V_ #39 2015. szeptember 27. 00:37

  41
  @opeca: Nekem van egy barátom, akinek 147 az IQ-ja és van róla bizonylata is! Az van rá írva, hogy "ezzel az emberiség (5) százalékába tartozik". Nos, nem tudom, hogy te honnan tudod a saját IQ szinteded, de ha azt egy hivatalos teszten mérhetted fel, akkor arról kellett, hogy kapj egy bizonylatot, amire az lenne ráírva, hogy "5 százalék"! Te az imént azt írtad, hogy 2 százalék...Téves adatot közöltél, ha csak nincs 160 felett az IQ szinted, azonban ha ezt figyelembe vesszük, akkor rögtön szembetűnik az is, hogy azt mondtad, hogy kicsivel az átlag felett vagy, nos, amit leírtam abból nyílván te is rajöttél, hogy szavahihetetlen vagy... Kérlek cáfold meg!Persze csak ha tudod...
 • opeca #41 2015. szeptember 27. 01:20

  42
  @nagyarpi0011: én a 2%-ot a Mensa táblázatáról vettem. Ezt egy saccperkb. értéknek feletettem meg. Amúgy való igaz, a teszteredményem azt tartalmazza, hogy az értékem magasabb, mint az emberek 95%-nak az IQ-ja, jó egy éve csináltam a tesztet, nem emlékeztem pontosan a százalékra.

  Annyira nem vagyok szerelmes az IQ- szintembe, hogy állandóan magam elé tegyem a papírt, most szedtem elő, hogy felhívtad rá a figyelmet.

  Elégedett vagy?
 • opeca #41 2015. szeptember 27. 01:39

  43
  @nagyarpi0011: Amúgy nem tudom a barátod, hol csináltatta az IQ tesztjét, de az én IQ szintem nem éri el az övét, és Mensa szerint a felső 5%-ba tartozom. Akkor most két lehetőség van. vagy a barátodnak kiállított papíron tüntettek fel hamis állítást, vagy más intézet által kvalifikált IQ teszten vett részt.
  Persze az állításuk nem cáfolja, hogy hova tartozik, de az általad megadott definíció: "ezzel az emberiség (5) százalékába tartozik" nem túl pontos.
  Most akkor az emberiség 5 százalékának van annyi IQ-ja mint a barátodnak, vagy az emberiség 5%-nak van annyi vagy több, vagy egy adott IQ szinttől adott IQ szintig tartó halmazba tették bele, szóval érted mi a problémám, ha te esetleg nem érted, a barátodnak is tolmácsolhatod.

  Nézzük a Mensa grafikont:  Nem tudom, látod te is, ugye? A te barátod IQ-ja ezen grafikon szerint az emberiség kevesebb mint 0.1%-ba helyezi.

  Na mindegy, tényleg nem vitatkozom tovább, mindenki gondolja magát annyival okosabbnak a másiknál amennyivel akarja. Minden Jót!
 • opeca #41 2015. szeptember 27. 01:45

  44
  @nagyarpi0011: na még egy dolog, aztán tényleg nem foglalkozom ezzel a témával tovább.
  Te most azt gondolod, én itt azt akarom bizonyítani, hogy nekem tényleg annyi az IQ szintem, amennyi? :)
  Azt gondolod, az én szavahihetőségem attól fog függeni, hogy te vagy ti mit gondoltok arról amit leírok? :)

  Remélem viccelsz. Na Jó éjszakát! A poszt részemről véglegesen lezárva.
 • _V_ #44 2015. szeptember 27. 03:49

  45
  @opeca: Egyáltalán nem gondoltam semmt! Csak az én szemszögemből, hamis volt a tényközlésed, de mint, ahogy azt az elöbbi ábra is mutatja, ez lehet relatív. Félre ne értsd! Nem alkottam véleményt rólad! Sőt, amit te írsz az pontosabb, illetve helyesebb állításnak bizonyul!
  Jó éjszakát! kalap
 • gyozo333 2015. szeptember 27. 12:22

  46
  @Opeca , Bocsi de szerintem meg atlagon aluli az IQ-d ;) Tisztaban vagyok en is vele hogy USA-ban sok a fegyver . Attol meg le kell loni az olyat aki ellenall es esetleg veszelyezteti masok egeszseget ;) Az illeto toloszekesnek volt ideje beszelni is akar ! Kezet felemelni is , es nem az ovehez nyulni ;) Nagyon sokszor elmondtak a rendorok hogy tegye fel a kezet !!!! Magara vessen aki idiota ! Leadod itt nekem a suket dumat hogy mi miert lenne , szerinted az erdekel valakit ? Ha te nem szulettel volna meg akkor mi lenne ? Nem a torvennyel van a baj ,vagy a fegyverrel ! Sot nem tudhatod azt sem hogy pont miert is van ennyi embernek fegyvere ! Ezen el lehetne filozni meg vagy 100x felekepp ! En csak kinyilvanitottam velemenyem hogy helyesnek tartottam amit tettek ;) Ja es mi lessz Magyarorszagon is ha mar egyszer ember megolheti azt aki a telken van . ( lopas stb. ) Akkor magyarorszagon is sokaknak lessz fegyvere :p Mert emberek nem erzik magukat biztonsagban a sok idiota ember miatt ! Ja meg a nagy demokracia miatt inkabb ;) De ne ragozzuk tovabb mert nem szeretek politizalni sem meg azt sem hogy mi lenne ha , meg mi volt ! En jelenben elek ;)
 • xbL #44 2015. szeptember 27. 12:36

  47
  @opeca: Átlagon felüli IQ, de itt okoskodik profilkép és név nélkül :D Van egy-két olyan ismerősöm, akiknek TÉNYLEGESEN átlagon felüli, de nekik eszükbe sem jutna ide jönni és másra ráerőltetni a saját "igazukat"

  opeca nem mindegy, hogy okos vagy, vagy csak annak hiszed magad ;)
 • Inhouse 2015. szeptember 28. 11:32

  48
  Anélkül, hogy ismernénk a konkrétumokat...és valóban elsőre úgy tűnik, hogy lett volna más mód, más végkifejlettel. És megint egy feketét lőnek le fehér rendőrök, ráadásul halmozottan hátrányos helyzetűnek tűnik.
  Miért olyan nehéz azt elfogadni, hogy ha a rendőr megkér/felszólít valamire, akkor megcsinálod? Főleg, ha ordítva kérnek és fegyvert szegeznek rád? Nem hallotta? Oké, mozgássérült, és süket, de nem is látott? Oké, mozgássérült, süket, vak...hol volt a kísérője? Hogy a fenében alakul ki egy ilyen heylzet?
  Ha pedig tudatmódosító szerek hatása alatt volt (plusszban), akkor már tényleg, hova lehet ezt fokozni?
  Tehát, azért csak nem a rendőrök portyáznak az utcákon, lelövendő feketéket keresve, ők simán ellennének ölés nélkül. Ha van egy helyzet, meg kell oldani, igyekeznek kevésbé brutálisan, felszólítják, de nem. Aztán megijednek, hogy elővesz egy fegyvert pl., na ott mondjuk nem cicóznak. De mi kell egy ilyen helyzethez? Tényleg hány rendőrt lőnek le, csak igazoltatás közben, váratlanul az USA-ban? Örüljünk, hogy itt még közel sem ilyen rossz a helyzet...
  Sokan mondjuk itt is utálják a rendőröket már a gyorshajtás üldözése miatt is...az nem zavarja őket, hogy gyorsan mennek. Van pl. olyan ismerősöm aki elmesélte, hogy milyen bunkó volt a rendőr. Aztán a történet végén összegeztem neki:
  - Szóval gyorsan mentél, nem égett egy lámpád, megállítottak, nem volt nálad semmilyen igazolvány és nem volt bekötve az öved, erre 5000. Bunkó rendőr?
  - Igen.
  - ???
  (Mint mindenhol, biztosan vannak bunkó rendőrök is, de, na...)
 • Inhouse 2015. szeptember 28. 12:23

  49
  @naphtha: "Azért gondolom anál többről szólhat a történet, minthogy pár unatkozó rendőr "dobd el a fegyvert játszik egy mozgássérülttel."
  Mert a jövő p.nája a s.gglyuk? Anál...mi? Véletlenül...
 • audrey 2018. augusztus 14. 21:55

  50
  Egy par golyo utan ki tudta nyujtani a labat.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!