Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

17 hozzászólás

 • keftom 2019. június 16. 18:05

  1
  Mármint itt mindenki megérdemelt mindent, ugyanis az egyik bűncselekmény követte a másikat.
  Két kurva nagy lángos még oké, de amikor már 2 perce ütik rúgják 3-an az már valahogy nálam ugyanaz a suttyónigger kategória, mint a bolti, kispályás fegyveres rablás kísérlete.
 • farrd #1 2019. június 16. 19:48

  2
  @keftom: van abban igazság amit írsz. Szerencsére még nem kerültem olyan helyzetbe, hogy valaki fegyvert fogjon rám, de ha fölénybe kerekednék, valószínűsítem, hogy a feszültségem én is hasonlóan vezetném le. Kövezzetek meg érte.
 • Gondolkodó 2019. június 16. 19:57

  3
  Itt legalább működött az igazságszolgáltatás. Maximálisan megérdemelte, talán még a kezét szilánkosra törhették volna, hogy ne tudjon később fegyvert fogni, és ártatlanokat lelőni.
 • LongJohnHolmes #1 2019. június 16. 20:03

  4
  @keftom: Aztán mi bajod a sok bűncselekménnyel a fegyveresén kívül? Mindegy, hogy hogyan, simán ki kellett volna nyírni. Hogy előtte verik egy kicsit, vagy simán lelövik az nem számít. Max neked. De ha már az igazság bajnoka vagy, akkor hogyhogy a 2 lángos még elfogadható részedről? Ott a határ jogilag ? :)
 • Inhouse #1 2019. június 16. 20:50

  5
  @keftom: Onnantól, hogy fegyverrel bement rabolni, elveszítette a jogát mindenhez, az élethez is. A dolgozók nem tervezték előre, hogy ma megvernek egy fegyveres rablót, de ő igen, hogy rabolni megy. Ez a fene nagy liberalizmus átesett a másik oldalára. Mindig meg kellene az áldozatoknak várni, amíg lelövik, megkéselik őket, mert addig nem biztos, hogy megtörtént volna...csak hát utána már nem tud tenni ellene semmit, előtte meg önbíráskodás, sőt utána is, ha egy pár centivel hosszabb a kése, vagy puskával lövi le a késes támadót, mert aránytalan védekezés. Bár talán ezen a baromságon már enyhítettek...
 • Rmmstn 2019. június 16. 20:58

  6
  Ráadásul összetörtek egy csomó árut.
 • keftom 2019. június 16. 21:58

  7
  Nem válaszolok mindenkinek egyenként. Semmiféle lelövésről nem volt itt már szó. a fegyvert rég elvették tőle. Tovább lehet boncolgatni ezt, hogy lehet, a köv. rabló meg látja ezt a videót és úgy lesz vele, ő már biztosra megy és inkább mindenkit lábon lő legközelebb.
  Nem jogilag vizsgáltam, ha jogilag vizsgáltam volna, akkor nekik súlyos testi sértésért 1-2 év is kinéz a sitten.
  Te is ott vagy eltévelyedve, hogy azt gondolod, az igazságszolgáltatás akkor fog működni ha az arra nem jogosult, ahhoz nem értő és sok esetben az áldozat szerepét betöltő teszi meg a nyilvánvaló szubjektivitással.
  Tartom a véleményem, nem sokban különbözik a szememben az, aki 2 percen keresztül rugdossa a fegyvertelen embert a földön, nem csodálkoznék, ha ezek közül pár hét múlva éppen az egyik rámolna ki egy másik embert.
 • keftom #2 2019. június 16. 22:05

  8
  @farrd: van egy fogadásom, hogy nem ezt tennéd.
 • keftom #6 2019. június 16. 22:09

  9
  @Inhouse: mégis miféle liberalizmust fedezel fel abban, hogy kiosztanak neki két állast, bevárják a rendőröket és utána bevarrják pár évre az illetőt?
  Ha ez neked liberalizmus, akkor szólj, hol alapítasz majd egy államot mert oda biztos nem akarok költözni :-)
 • kléni 2019. június 16. 22:10

  10
  Én támogatom, bár sizigorúan a lelátótérről, hogy farrdra fegyvert fogjon valaki (pl. Csirke) valaki a fogadás miatt. Esetlegesen egy (vagy két) ratyival kevesebb lesz itt. :P rotfl
 • pepuccso 2019. június 16. 22:16

  11
  Sztem nagyon helyes, illő és üdvös, amit tettek a kis szarházival.

  Inhouse-zal értek egyet - kiírta magát a jog hatálya alól, amikor életveszélyesen megfenyegette a többieket - ebből majd tanul, pont.
 • joshsword 2019. június 17. 09:54

  12
  Engem már 2x akartak megölni. Az ember rájön, hogy ha valaki az életemre tör, azt örökre nyomorékká kell tenni, mert legközelebb is meg fogja tenni, ha nem velem, akkor valaki mással.
 • Inhouse #10 2019. június 17. 10:42

  13
  @keftom: Átestek a másik oldalra, írtam, azt a részt is olvasd el. Az állam törvényeinek és azok betartóinak kellene elérni a népnevelő hatást, hogy ne jusson ilyen senkinek az eszébe. De nem így van, a bűnözőknek több joga van, mint az áldozatnak. A büntetés nevetséges. A népnevelés nem működik, elrettentő erő nincs. Ha valaki eljut arra a szintre, hogy fegyverrel (nekem a kés sem jobb, mint a pisztoly) bemegy egy üzletbe, lakásba (tökmindegy) rabolni, akkor lemondott minden jogáról, és felhatalmazta az ott levőket, hogy ők neveljék meg. Ha életben marad és sikerült, akkor azért jó, ha nem marad meg, akkor meg azért. A társadalom lényege a becsületes, másokat nem fenyegető, termelő, értékteremtő emberek közössége. Aki rajtuk akar élősködni az nem oda való, ki kell iktatni. Erre lennének a törvények, rendőrség, bíróság, börtönök. Persze ezeket is rendes emberek munkájából tartják fenn, de mégsem működnek jól. 0%-ban tudom hibáztatni ezeket az embereket, és az én megítélésem szerint nem fognak kint az utcán találomra embereket agyonrugdosni. Itt az kapta meg a jussát, aki megérdemelte. Illetve, lehet úgy is mondani, hogy aki k.rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb.sszák.
  Talán nevelő hatással lehetne egy olyan megoldás is, ha egy erőszakos bűncselekmény elkövetőjét a börtönbüntetés előtt 1 órára bezárnának egy gumiszobába az áldozat családjával. Ha kijön, meg van nevelve, irány a börtön, mert az még bónusz. Ha nem jön ki, akkor olcsóbb lett a nevelés. Sajnos itt bejátszhat egy olyan rizikó faktor, hogy nem biztos a tettenérés, így a megfelelő szervekre van bízva, hogy megfelelő embert fogjanak el. De itt pl. ezzel sem kell foglalkozni, azonnal eldőlt ki a tettes.
  Nem vagyok agresszív, nem szoktam bántani másokat, igazából semmit, még a kevéssé agresszív, apró termetű anyósomnak is ellent kell mondjak néha, ha arra biztat, hogy a rossz helyen levő pókot, bogarat, stb. öljem meg... Aki nem tehet semmiről, azt igyekezni kell óvni. A fegyveres rabló nem ilyen. Nem érdekel, hogy miért tette, és meg volt-e töltve a fegyver, hiszen azt az áldozatok nem tudhatják.
 • KillHates #13 2019. június 17. 13:30

  14
  @joshsword: Teljesen igazad van. Én ezt tartom korrektnek. Arra nincsen bocsánat, hogy egy másik ember életére tör valaki, mert úgy gondolja akkor az ő élete egyszerűbb lesz. Ha van valakinek mersze fegyvert ragadni a másikra, akkor vállalja azt is, ha nem jön össze, akkor ő fogja húzni a rövidebbet.
 • Gondolkodó #8 2019. június 17. 19:44

  15
  @keftom: Ezzel a véleménnyel, amit sajnos a politikusok is képviselnek, csak az a baj, hogy nekem eszembe se jutna másokat kirabolni, de ha engem ki akarnának rabolni, és elborul az agyam akkor belőlem, illetve tisztességes emberekből csinálnak bűnözőt, a gonosztevőből meg áldozatot.
 • farrd #11 2019. június 20. 19:59

  16
  @kléni: rohadj meg! fucku Én mindig Veled voltam Te áruló... rotfl
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!