Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 hozzászólás

 • laci42 április 6. 10:35

  1
  Hogy lehet valaki ennyire hülye?
 • Pepejoe #1 április 6. 14:13

  2
  @laci42:
  Szerintem öngyilok akart lenni. Mondjuk egyszerűbb meg kevésbé feltűnő módját is választhatta volna.
  Katonaságban egyszer bejött egy fickó és azt hitte hogy az őrtársam majd jól lelövi, hát nem lőtte le csak megütötte aztán hívta az Ütit, az meg a rendőröket, addig meg levitték a kapuhoz és átadták a közegnek. Már ismerték, autók meg busz elé is beugrált. (közben meg ott volt a vasútvonal is de ahhoz gyáva volt talán)
 • yust április 6. 16:40

  3
  pfff... "drop the fucking gun"-nal kezdeni!
  Az európai módja ennek ez lett volna:
  "Jó napot kívánok, kedves hölgyem-uram! (sose tudni...)
  A nevem Kovács Kálmán, rangfokozatom: őrmester, nyilvántartási számom 81653.
  Az 1981/745 törvény 87-ik paragrafusa általi jogommal felhatalmazva, hivatkozva az 1990/3620 törvényre tisztelettel megkérem, hogy helyezze el a kezében található fegyvernek látszó tárgyat az útburoklat egy ön által megválasztott, de 1méternél nem távolabb eső részén!
  Ellenkező esetben szükségessé válik a rendőri beavatkozás, ami egy 87 oldalas jegyzőkönyv kitöltését, aláírását, közjegyzővel történő hitelesítését követően, bírósági eljárást von maga után."
  Azonnal letenné! XD
 • MJoe #3 április 6. 19:03

  4
  @yust:
  .... melynek végén engem, mint eljáró hatósági közeget fognak felelősségre vonni, és, miután elvesztem az állásom, és a családomat is meghurcolják, néhány évre be kell vonulnom egy büntetés-végrehajtási intézetbe. Kérem ne tegye ezt velem. xD
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!