Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

11 hozzászólás

 • cancer 2016. február 13. 20:44

  1
  Ilyen munkahelyre magamfajta földi halandó nemigen jut be.xdxdxd rotfl
 • kisokka #1 2016. február 13. 20:50

  2
  @cancer: Ugyanaz a trágya, hokkendáré, monoton fos meló van ott is, mint bármely ás autógyárban, azzal a különbséggel, hogy lassabban jönnek az autók és hőkamera van felszerelve mindenhová, ugyanis nem szabad fingani(!), mert rontja a fényezés minőségét.
 • SpeedFire #2 2016. február 13. 21:50

  3
  @kisokka: ja es ugyanolyan apropenzert dolgoznak .... nem alom melo ha arra gondolsz cancer majd jonnek a kis szir gyerekek es csinaljak ok ...
 • cancer #2 2016. február 13. 22:22

  4
  @kisokka: Dolgozni mindenhol kell....csak nem mindegy, hogy élvezed a munkát vagy alig várod, hogy hazamehess.
  Én egy svájci tulajdonú gyárban dolgozom szabászként, ahol a világ minden országába szabunk mindenféle ruházatot. Jó munkahely, tiszta is meg jól fizet, de nem élvezem. Autókat szívesebben raknék össze, mivel szerelő az eredeti szakmám.
 • kisokka #4 2016. február 13. 23:08

  5
  @cancer: Ezt a munkát nem hinném, hogy lehet élvezni. Nyilván nem mindegy mennyiért csinálják, de azért ne élj tévedésben, ez nem szerelő munka. Kapsz egy deklit, négy imbuszcsavart, aztán rakd a helyére. Majd ugyanezt a deklit rakod 6 éven keresztül ugyanoda és akkor lépsz egy szintet, talán áttesznek kerekeket felrakni is.
  Van olyan, hogy váltogatják az emberek pozícióit, hogy ne tűnjön monotonnak a meló, de ez csak egy ócska trükk. Ugyanazt a baro­mságot csinálod végig, csak pepitában. Semmiféle szakmai tudás, improvizáció, vagy szépség nincs ebben, egyszerű betanított munka az egész.
  Nyilván vannak érdekesebb pozíciók is, nyilván nem mindenkinek jut ki a rosszabbik meló. De elmondanám, hogy a jobb helyekről nem számolnak le olyan sűrűn, a maradék 80% meg csak tégla a falban, ami sűrűn cserélődik.
  Álommunkának tűnik? Próbáld ki, hátha neked tetszeni fog. De szerelni ott te sosem fogsz semmit, hacsak nem leszel karbantartó.
 • cancer #5 2016. február 13. 23:38

  6
  @kisokka: Egy kőműves mit csinál? Rakja a téglát és malteroz egész életében. A sofőr vezet a pornósztár meg toszik.
  Az én munkám változatos mert hol alsógatyát szabok, hol pizsamát, hol inget, hol fehéret, feketét, tarkát. Motorokat szereltem évtizedekig hobbiból, a szabász szakma az ölembe esett 25 évvel ezelőtt, bevállaltam mert jól fizetett és lehetőségem volt svájci utakra.
  De a műszaki dolgok a mai napig jobban vonzanak. Porsche motort szívesen összeraknék, de érdekel az egész szerelési folyamat és szívesen csinálnám.

  A szabást azért csinálom mert nekem ez jutott, nem élvezem de elvégzem a munkát rendesen. Ha élvezném is akkor a legjobb meló volna a világon. Tiszta, jól fizet, helyben van....mi kéne még?
 • kisokka #6 2016. február 13. 23:51

  7
  @cancer: Még mindig szereléshez hasonlítod ezt a melót és még mindig azt mondom, hogy nem az. A kőműves, sofőr és a pornósztár nem csak dudaszóra pisálhat, ehet, bagózhat, vagy akár ülhet le a seggére.
  Túl sokra tartod ezt a melót, holott az ilyesmi emberileg is képes lehet tönkretenni. Elhiszem neked, hogy összeraknál egy autót, hogy ott akarnál lenni az összes folyamatnál, hogy szívesen csinálnád, de ilyen nincs. Odaraknak egy posztra és a pár méteres körzetedet nem hagyhatod el(hugyozni biztos elmehetsz, ha szépen megkéred a csopit).
  DE! Ha valamilyen oknál fogva mégis ott lehetnél minden szerelési folyamatnál, az ötvenedik egyformán összerakott autó után ugyanúgy köpködnél, mint bárki más.
  Ezt a munkát hívják droid munkának, gondolom érted a lényegét, hogy miért.
 • _V_ 2016. február 14. 13:30

  8
  Hát azért sokkal jobb lehet, mint sok más munkahely! Tisztaság van, amire Én speciel nagyon kényes vagyok és még sorolhatnám.
 • apuciCZ #8 2016. február 14. 19:00

  9
  @kisokka: igaz amit mondasz,az elsö két napban még élvezed a dolgot,mert új,szép kocsikat látsz meg így,de utána már monoton a meló.A fizetséggel picit nem értek eggyet,a Porsche jobban fizet mint egy Skoda vagy egy eccerü VW.Ott nemszerelsz össze semmit,megkapod,beteszed,mész a másik darabra...ennyi az egészén karbantartó vaok,na az teljesen más tészta @nagyarpi0011: azért van tisztaság mert meló közben mmég jár a fönök buzerálni,hogy miért van ez vagy az a földön,amikor azt nem szabad,dolgozz de közben még takaríts is...nem fenékig tejföl az se
 • kisokka #9 2016. február 14. 20:20

  10
  @apuciCZ: Ez azért egyértelmű, hogy ott több a lóvé, ezért írtam, hogy nyilván nem mindegy mennyiért csinálják :D Amúgy volt már olyan autógyár(most a megnevezéseket kihagynám), ami igencsak világmárka, nem is a legszarabb fajta, mégis begyűrűzött oda is a fejvadászcégek érthetetlen létezése és azokon keresztül lehet a legkönnyebben, de nagyon szar pénzért bejutni a gyárba. Volt olyan ismerősöm, aki úgy jött onnan vissza családostul, hogy épp az üzemanyagra futotta. De ez ugyebár itthoni történet...

  OFF: Törölve lett egy hozzászólás? Mivan, valaki elküldött az anyámba? xd
 • Kalmani 2016. február 16. 21:01

  11
  Nekem a Porche név egybeforrt a 911-gyel. Ezek a SUV-ok nem tetszenek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!