Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
pizza

10 hozzászólás

 • stojo 2015. október 1. 04:19

  1
  rafinalt kis fergek...mas is a sajat autojaval megy munkaba...a masik is dolgozik aztan egy gyari munkas mikor kap borravalot? vagy egy tanar vagy akarki mas...itt kint egyebkent mar eleve mikor rendelsz az arba bele van irva 2$ tip plusz 3-4$ szallitasi koltseg...aztan meg ugy zsebreteszik a penzt mintha a masik azert nem dolgozna...8$ dollar a fizetesed orankent? es? miert nem csinalsz mast...masanak se feltetlenul felel meg a bere aztan megse megy az altala gyartott termekeket megvevok hazahoz borravalot kerni....en mondjuk mindig adok nekik de csak egyetlen egy ok miatt...az pedig az hogy nem szeretnem mas nyalat enni...
 • kisokka #1 2015. október 1. 09:05

  2
  @stojo: És abból a 2 dolcsiból mennyit kap meg vajon? Nem tudom kint hogy működik, de aki itthon bo­rravalós rendszerben dolgozik, és több kézen fut át a pénz, akkor megbaszta a jóságos...Felezés/harmadolás, vagy akárhányan is dolgoznak az adott helyen, már oszlik a zsé. Másképpen működnek ezek a munkák és ezt el kell fogadni.
  Viszont aki azért sírna, hogy éppen miért nem jattoltam, úgy rúgnám picsán, hogy leégne a haja. Majd azt én eldöntöm, hogy mikor fogok és mikor nem, oszt ennyi.
 • tibi03 2015. október 1. 09:06

  3
  Én soha nem adok a futárnak borravalót. Ezt a munkát vállalta, tudta, hogy mennyit fog vele keresni Ha kevés a fizetése, akkor a főnökénél panaszkodjon, ne az én kajámat csapkodja földhöz. Ez egész egyszerűen tahóság. Egy étterem az azért más. Feltéve persze ha nincs felszámolva a "szervíz díj". Akkor nem adok borravalót, de legközelebb nem is megyek oda enni. Pofátlanságnak tartom. Hadd döntsem már el én, hogy adok e vagy sem. Ha normális a pincér, még akkor is szoktam neki adni, ha az étel nem a legjobb, mert arról ő nem tehet. De azt sem szeretem, amikor 3-4 pincér felváltva futkozik oda az asztalomhoz. Persze ez általában a már eleve felszámolt borravalós helyekre jellemző, hiszen köztük a műszak végén egyenlően elosztják az aznapi összeget.
 • kisokka #3 2015. október 1. 09:31

  4
  @tibi03: "Ha kevés a fizetése, akkor a főnökénél panaszkodjon..." Jattra épülő melóban mit panaszkodjon a főnökének? Elég tahóság lenne jatt nélkül belecsulázni a kajába, ez tény. De ha felmászik hozzád a negyedikre, vagy bemegy hozzád a putriba a kis kajáddal, akkor te mitől leszel különb, ha még egy kétszázast(most csak mondtam valamit) se hajítasz hozzá?
  Kimegy a házadhoz ember, gondolkozz el, mit jelent az. Pont azt jelenti, hogy nem neked kell elautóznod érte, ülhetsz otthon részegen. Ha ez nem ér meg párszáz forintot, akkor nem tudom mi.

  "Ezt a munkát vállalta, tudta, hogy mennyit fog vele keresni" Abban a tévhitben élt, hogy az embereknek van annyi eszük díjazni azt, hogy csak a telefont kell felemelniük, de még a picsájukat se nagyon.
 • Ugrifüles 2015. október 1. 10:59

  5
  Olyan nincs, hogy kiviszi a pizzát a 2 méteres négerhez , földhöz vágja , majd a kis takony futárt jó összeverik ????
 • Wundermax 2015. október 1. 18:51

  6
  gyakorlatilag a nyitó képsorokból másodpercek alatt fel lehet ismerni a szemetet... beletekertem, h ne sirjak látatlanba, de ezek a büdösbunkók nem hazudtolták meg magukat...
 • [ törölt felhasználó ] 2015. október 1. 20:55

  7
  Propaganda reklámnak elég szar
 • stojo #2 2015. október 2. 18:55

  8
  @kisokka: O mondja a videoban hogy 8 dollart kap orankent...ha itt 10 dollar a minimalber akkor az usaban sanszos hogy az a 8 dollar pont a minimalber szoval nem csak a jattra epul a dolog...nah mind1...ahogy mondtam en szoktam adni altalaban 10-15% ot minimum az egy pizzanal 2-3$..
 • Sh07GuN #4 2015. október 5. 23:11

  9
  @kisokka: Na. Én pont az a kiszállító vagyok, és voltam eddig is, aki minden egyes forintnak örült. Ha 50 ft, akkor 50 ft. De legalább azt is adják, és az is már plusz pénz. DE! Mikor felviszek 300 kg-t (40 ezres bevásárlás) a negyedikre, lift nélkül, és nem az hogy jatt nincs, de még egy köszönöm sem hangzik el... Majd jön a k*csög pizzafutár, aki egy 1600 ft-os pizzát hozott, és ugrik zsebbe a 200as... Na takarodj!?

  A másik fele, ha én rendelek, és paraszt a futár kolléga, akkor még meg is szivatom... Nem a vásárló tehet arról, hogy késtél, nem a vásárló tehet róla hogy rossz a munkahelyed, és a fizetésed... Ez a melód, ezt választottad. Ő pedig ezt a szolgáltatást igénybe vette. Nem muszáj ezt csinálni. Mostmár nem hiába kérnek engem név szerint a vásárlók, mert én szeretem ezt csinálni, és tudok őszintén mosolyogni meló közben is :)
 • kisokka #9 2015. október 6. 00:27

  10
  @Sh07GuN: Te most ugyanarról beszélsz, csak pepitában. Talán a kiszállítók között nincs bunkó tahó paraszt? Nem volt még olyan, hogy összevissza törött csomagot vitt ki valaki? De.
  És ugyanúgy van normális fajta is, mint ahogy a pizzásoknál. Különbséget akarsz tenni, holott egyenlőségről van szó. A különbség max a súlyban és a gyorsaságban van, hol ez, hol az a követelmény.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!