Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

41 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] #11 2017. szeptember 30. 15:28

  17
  @gandhi: Látod az a baj hogy ti néztek folyton fidesz médiát. Ugyanis ha valaki nem szereti a migránsokat nekem nem az jut eszembe róla hogy biztos a propaganda miatt nem szereti, hanem az, hogy önmaguk miatt nek szereti a migriket.
  Leírom még egyszer, lassan olvasd el hogy megértsd. Utálom a fideszt, és mindegyik pártra magasról teszek. Nem nézek fidesz médiát (tévét se nagyon nézek), nem olvsasom, nem hallgatom a propagandájukat. Ha a rádióban megszólal bármilyen népbutítás, elkapcsolok zenére. Mégsem kérek a migrikből egy darabot sem. Tudom hogy ezt nehéz lesz feldolgoznod, mert mindenre a fidesz a válaszotok, de mint már írtam semmi köze a fidesznek ahhoz hogy ezek az emberek ilyen undorítóak.
  Olyan városokat tesznek élhetetlenné Svédországban ahol azelőtt szikla szilárd volt a közbiztonság. Ennek nézzetek utána inkább, ne a propaganda tévén bosszankodjatok egész nap.
 • [ törölt felhasználó ] #16 2017. szeptember 30. 15:31

  18
  @kléni: Azt látom rotfl

  Teljesen meghülyített benneteket a propaganda, hová lett a józan ítélőképességetek? magdi
 • gandhi #17 2017. szeptember 30. 15:59

  19
  @_voodoo_: kik azok a ti? És kik a migrik? Ezeket egy értelmes beszélgetéshez érdemes lenne tisztázni. Nem tudom engem kikkel mosol össze a fejedben. A migráció kérdése pedig véletlenül sem csak idegen gyűlölet kérdése kellene legyen.
 • gandhi #14 2017. szeptember 30. 16:03

  20
  @einstein: Nem tetszik, hogy vitába szalltál velem. Ész érvek és sajátvéleménynélkül ezvalóban bitpazarlás. A nálad okosabb emberek ha ennyit sikerült felfognod a kérdésből, akkor nem biztos, hogy olyan okosak, vagy csak téged is okosan használnak. Bologatsz, és szajkózol. Ez nem beszélgetés, de főleg nem vita.
 • [ törölt felhasználó ] #19 2017. szeptember 30. 16:23

  21
  @gandhi: Az első két kérdésedre szerintem magad is tudod a választ. A veled való társalgás kezd hasonlítani ahhoz mikor Matulával társalgok. Terel, terel, folyamatosan csak terel...

  Idegen gyűlölet? Hmm... Ez érdekes... Te is csak a propagandát nyomod, olyan kifejezéseket adsz a számba, amit még csak véletlenül sem említettem.
  Hogy neked mindent el kell ismételni... Komolyan mintha egy krumplival beszélgetnék. Azt utálom, amilyenek!! Vili?
  Leírtam mindent, olvass a sorok között.
 • gandhi #21 2017. szeptember 30. 16:32

  22
  @_voodoo_: szerinted tudom? Kik azok a ti? Kik szerinted a migrik? .... Krumpli...
 • kléni #17 2017. szeptember 30. 16:35

  23
  @_voodoo_: Összekevered a dolgokat. Azzal senkinek nincs baja, legalábbis az itteniek leírtak alapján, ha utálod a migránsokat. Szíved joga. Én se rajongok egyikért se. Ez tök rendben van. Erre pedig nyilván nem a FIDESZ a válasz, ők egy senkik, egy másik népcsoport viselkedésére nincs ráhatásuk. A migránsok a viselkedésükért maguk felelősek, emiatt őket is kell elítélni, és felelősségre vonni, amikor kell.

  A vita kiindulópontja teljesen más volt. Még pedig az, hogy a fenti videóban látható bénázásról miért éppen a migránsok jutottak rögtön eszükbe. Na, adj erre magyarázatot. Mert kizárólag ők lehetnek ilyen bénák? Nem. Akár felhozhatták volna az országunkban élő szintén nem kedvel másik népcsoportot is, vagy engem. :D Egy migráns tehet-e a fenti hapsi bénázásáról? Ez a videóból láthatóan nem derül ki, én pedig kétlem, mert migráns kezébe senki nem ad kalapácsot, tudjuk miért. Szóval, mi volt az oka? Te, ti meg tudjátok válaszolni? Miért nem a nőket megerőszakoló senkiházik jutottak eszükbe? Miért nem az volt az első reakció, hogy mennyire szeretik a narancsos nyalókát? A gyűlölet, a teljes mértékben elutasítás, az együttlét elfogadása, és az imádat egymást kizáró jelenségek. Lehet a migránsokat teljesen elítélni a nélkül, hogy a kormány gyűlöletkampányát meghallgatnánk. Lehet ezt a videót megnézni, nevetni és beszélgetni rajta úgy is, hogy mellette nem kívánom a családomat leöletni. Én pl. utálom, amikor a rohadt villamosvezetők képtelenek 1 plusz másodpercet várni, hogy felszálljak, pedig látja, hogy futok. Mégsem jöttem ide, és írtam, hogy hát igen, ezek az emberek akkora nagy rohadékok. Vajon miért nem ez jutott eszembe?
 • kléni #23 2017. szeptember 30. 16:37

  24
  @kléni: Faszom, mennyi fogalmazási hiba, na tényleg leléptem innen, megfertőzött ez a poszt. rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #23 2017. szeptember 30. 16:45

  25
  @kléni: Kléni, Kléni, te nem tanulsz semmiből. :D
  Pedig tudod hogy a vitáinkban rendre alul maradsz. :p
  Szóval nézd meg légyszíves hogy én mire reagáltam. A fideszezésre. Arra hogy ennek a migráns simogatónak egyből a fidesz jut eszébe erről is. Még az is lehet, hogy csak azért engedne be néhány homoki niggert mert utálja a fideszt.
  Ez a kiindulópontja a mi vitánknak a migráns simogatóval, szóval megint kár volt kisregényt írnod nekem. :p
 • [ törölt felhasználó ] 2017. szeptember 30. 16:52

  26
  Ha nem kevernétek bele a politikát, és pusztán csak magát a migráció jelenségét figyelnétek meg; mi a hozadéka? milyenek ezek az emberek akiket befogadnak más országok? ; akkor tisztán látnátok, de pont ti vagytok azok akiket behálózott a propaganda. A liberális propaganda. A média hazugságai, és még sorolhatnám. Ti vagytok a gyengék, akikre nagy hatással van a média.
 • kléni #25 2017. szeptember 30. 17:02

  27
  @_voodoo_: Az első két kommentelőnek meg az üvegvágásról a migránsok. Ha neked probléma, hogy a random migránsutálatról valakinek a FIDESZ jut az eszébe, bizonyára meg kellene értened, másnak miért probléma, hogy a random valamiről a random migránsozás jut eszébe egy harmadik valakinek, mivel ez a két folyamat hasonló. Amúgy, a FIDESZ-től teljesen mentes kérdéseimre nem válaszoltál. :P Lehetséges, hogy azért jutott eszébe egyből a FIDESZ, mert tényleg az az oka a jelenségnek? Ha van más oka, mi az? Én nem túl bően ugyan, de azért megindokoltam, az üvegvágásról miért nem a migránsoknak kellene akárkinek eszébe jutnia.
 • kléni #26 2017. szeptember 30. 17:04

  28
  @_voodoo_: Véleményem szerint a migráció hozadéka nem jó, az emberek akiket én ugyan nem, de mások befogadnak, nem szimpatikusak. Rengeteg másik problémám van még sok másik emberrel is. Itt a válasz, ami ha jól sejtem, megegyezik a ti véleményetekkel. Most már kaphatok én is választ a kérdéseimre tőletek? :D
 • Bulcsuvezér 2017. szeptember 30. 17:20

  29
  Egy újabb migri simogató? Isten hozott :)
 • [ törölt felhasználó ] #28 2017. szeptember 30. 18:18

  30
  @kléni: Az hogy Bulcsuvezérnek a videó láttán miért a migrik jutottak eszébe nem tudhatom. Tippem van, de ezt vitasd meg vele. :P
 • kléni #30 2017. szeptember 30. 18:33

  31
  @_voodoo_: Nyilván nem róla beszéltem, bár nem a videóról, és nem a migránsokról beszél. rotfl Nagyobb ratyi vagy lassan mint Csirke. xD
 • [ törölt felhasználó ] #31 2017. szeptember 30. 18:45

  32
  @kléni: Ezt a sértést ki kérem magamnak! XD
 • [ törölt felhasználó ] #31 2017. szeptember 30. 20:09

  33
  @kléni: Bocs Ratyi látod, én is tévedhetek. rotfl
  Az első hozzászólóval vitasd meg Laci42-ővel. Összekevertem az avatarjukat. :P
 • [ törölt felhasználó ] #32 2017. szeptember 30. 20:10

  34
  @Csirkeláb: Méghogy te, Én kérem ki magamnak. xd
 • [ törölt felhasználó ] #29 2017. október 1. 08:17

  35
  @Bulcsuvezér: Ja, bocsi Bulcsuvezér hogy összekevertelek Laci42-ővel. :D
 • Pocoknyúl 2017. október 1. 09:19

  36
  Szóval Ti elcsesztétek itt az egész szép napsütéses szombat délutánt és ennyire jutottatok? :D Kiderült ki és mit írt az első hsz-ekben? :D
 • [ törölt felhasználó ] #36 2017. október 1. 09:27

  37
  @Pocoknyúl: xd Kicsit nehéz a felfogásuk, de talán már leesett nekik a tantusz. :D
 • Pocoknyúl #37 2017. október 1. 10:15

  38
  @_voodoo_: :D tudod.. nézem a környezetet, ismerősöket, évtizedes barátságok szakadnak meg a politika miatt, acsargás, vitázás, agyvérzés, állandó fesz. Minek?
  Az rendben, hogy mindenkinek egyedi a véleménye, szívesen osztja meg másokkal, de értelmét nem látom, mert eredmény nem születik belőle. Senki nem fogja a sajátját feladni és nem fogja a másikat sem meggyőzni.
  Nem mi döntjük el az ország dolgait, a migráció kérdéseit, beleszólásunk sincsen.. Talán csak néhány országban a Világon, pl. Svájc. Vagy esetleg 4 évente...
  A többi felesleges energia, drága időpazarlás és egészségkárosítás :D Szerintem
 • [ törölt felhasználó ] #38 2017. október 1. 10:38

  39
  @Pocoknyúl: Így van, ezért nem szabad politizálni. :D
  Migránsokat pedig nem kérünk! :D ;)
 • [ törölt felhasználó ] #38 2017. október 1. 10:47

  40
  @Pocoknyúl: Viccen kívül, tényleg nem értem miért keverik bele a politikát a migrációs kérdésbe. Ez pont olyan, hogy én döntöm el saját magam hogy kit engedek be a lakásomba, nem kérek hozzá segítséget a zorbán tévétől. Próbáld ezt elmagyarázni egy habzó szájú fideszezősnek. :D Erre ment rá tegnap egy órahosszám. :D
 • kléni #40 2017. október 1. 11:25

  41
  @_voodoo_: Továbbra is, két külön dolgot egybe veszel. Így könnyű mondani, hogy nem ért meg a másik ezt meg azt. ;)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!