Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Előszóban : Higgyétek el nem én találtam ki, ilyen idióták vannak a földön!

Sophie Tanner egy hosszú kapcsolat után úgy döntött elég volt a csalódásból és a szakítások megrázó valóságából, ezért úgy döntött a legjobbat választja magának -

Megházasodik a részére tökéletes személlyel! SAJÁT MAGÁVAL!

Hatalmas csindarattával bejelentette az esküvőt, majd legnagyobb odaadással megszervezte a neves napot. Minden barátot és érdeklődőt szeretettel várt. A kíváncsiskodók részére azt mondta, elege van a szingli életből ezért áttér a szologám életre, vagyis saját magával köt örök hűséget. (Mi a ménköves búbánatos f. .. .. van???)
Tökéletesnek ígérkező házasság a kezdetekben nagyon jól működött, kedveskedett a párjának, kedvére tett a párjának ott akkor és amikor csak akarta. Színtiszta gyönyör volt az élet.
Ám a tökéletes életbe beszivárgott egy harmadik személy, egy bizonyos Ruari Barrett, aki beleszeretett Sophie-ba, de egyben gyűlölte a párját Sophie-t. Ruari mindent megtett, hogy kiszabadítsa kedvesét az egyik fél számára önkényesen létrehozott örök hűségből, és addig addig csábította a hölgyet, míg az beadta a derekát és megcsalta SAJÁT MAGÁT!
A válóperes ügyvédek most rendkívül mogorvák, és nem tudnak megegyezni a válás részleteiben, kié legyen a plüssmackó és ki nevelje tovább Dormit a perzsa cicát?
Sophie szerint semmi gond, most már egyenesbe jött az élete, felhagy a szologámiával, sőt egy könyv írásába is belekezd, hogy megírja tapasztalatait!

KÉPTELENSÉG!!!

Aki nem hisz az öreg DaDPool-nak az itt elolvashatja :

Woman, 37, reveals why she married HERSELF

Sophie Tanner, 37, from Brighton, became a bride and tied the knot with herself at a ceremony in her home town where she was given away by her father and had ten of her friends as bridesmaids. - www.dailymail.co.uk

" target="_blank">

" target="_blank">

11 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!

Képtelenség még több