Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

14 hozzászólás

 • pepuccso május 20. 07:22

  1
  Hogy futott a"hős" maSSzopos!

  Most nem volt melldöngető nyilatkozat, most sportnapot tartott a nőtagozat üdvöskéje :D biztosan az új töppséki kurmányban a futásügyi és elpucolási miniszter lesz...

  de ugye a szegregáció az önök KORMÁNYZÁSA IDEJÉRE ESETT????

  No, szokásos "dittatúrások"!

  Hőbörögjetek mán kicsit, szegregációs kurmány hívei :D :D :D

  Vagy most kuss lesz, ugye?
 • Georges május 20. 09:43

  2
  Úgy néz ki, hogy a magyar politikában elterjedt sporttá vált a riporter, kamera, mikrofon elől való eszeveszett menekülés. Főleg Orbi és bandája tudja ezt nagyon csinálni.
 • zolika76 #1 május 20. 13:24

  3
  @pepuccso: mert a felcsúti gennyedék, vagy bármely seggnyalója bizonyára öszinte és kielégítö választ adott volna. Bitófára való mind, politikai hovatartozásától független.
 • Gabor0827 május 20. 17:43

  4
  Mint közszereplő, nem tartozik hozzá a munkaköri leírásához a közszereplés? :-D
 • pushup május 20. 20:22

  5
  mint a nyúl, bátran futott ...

  pepuccsó, mekkora egy bráner vagy te :D
 • pepuccso #5 május 20. 21:17

  6
  @pushup: Akkora, mint te, nem leszek, pedig mintaként állasz előttem :D
 • Zebulon #1 május 21. 22:26

  7
  @pepuccso: nehéz egy ilyen futás objektíven megítélni, miközben az Eu és Soros egyfolytában támad, meg ugye ki is merne saját véleményt mondani, hogy egyik éjjel elvigye a fekete volga rémhírterjesztésért, így beállok a sorba, hogy éljen a kedves vezető, bár ebből a lépten-nyomon hirdetett mentő somagból mi nem sokat érzékeltünk, de biztosan jó dolog lehet.
  Hajrá, aztán remélem egyszer tényleg lesz 13 havi nyugdíj is, amiből kifizethetem a doki 1/3-át ha esetleg életben leszek még.
  De legalább a migránsok teljesen eltűntek, már ez egy óriási lépés.
 • pixel #6 május 22. 12:41

  8
  @pepuccso: Ha tudnad mi volt Gyongyospatan valojaban, nem irnal ilyen baromsagokat.... Egyyaltalan tudod Te hol van az a falu? Tisztaban vagy a falu < moderálva > lakossaganak az aranyaval? Gondolom nem, nem is meglepo. Ide boffentettel valamit amit a pestisesrakok "ujsag" egyik cikke alatt valaki kommentelt, es most Te vagy a fasza gyerek... :D

  Baszod, nem lehet egyszeru az eletbenmaradas a szamodra ennyi agysejtel...
 • pepuccso #8 május 22. 13:46

  9
  @pixel: Mondd el, kérlek, mi történt! Meséld el, milyen az, amikor a szegregált gyerek a maSSzop kurmány idejében büntetlenül leamortizálja az iskolát, ahová jár, terrorizálja a társait, a tanárokat, aztán amikor már nem az elkúrós kommunisták vannak hatalmon, hirtelen eszébe jut a sok nemidénbarnultnak, hogy hát engem szegregáltak! (v.ö.: "moleszterálás by South Park - ez nem egy amerikai város, döddikém)

  Aztán, újmagyar szokás szerint pénzt akar - persze, ehhez segítség kell, hiszen a többségük 3 ponttal írja alá a nevét (a kereszt már bonyolult nekik); azok, akik a börtöntöltelékeket segítik előszeretettel, most is jönnek bőszen jogot védeni (no meg suskát beszedni)

  Tudod, ha adnék neked kölcsön pár agysejtet, akkor neked pont kettő lenne...

  Egyébként szépen fut a coca a videóban, be az italboltba - gondolom, ez a böszme vezéretektől ered, az is egyre hülyébb a szesztől, igazodik a rajongóihoz...

  @Zebulon: hát, nem kapna rá ötöst tornából, betudható ez a maszknak meg a felesleges kilóknak is :D Ne félj, lesz 13. havi, csak nem szabad a büdös elkúrós kommunistákra szavazni, mert azok elvenni szokták... aztán teli szájjal orbánoznak, amúgy hülye módjára, csak hogy felejtse már el a nagyérdemű: ELKÚRTÁTOK! Nem kicsit. Nagyon!
 • Tigrinc péntek, 15:26

  10
  Ezeknek a politikusoknak a gyerekei, szülei vagy akár volt pedagógusai, szomszédai volt osztálytársai ilyenkor mit érezhetnek? Valamiért politikusnak az megy, aki egy rakás trágya erkölcsileg!
  Szégyen, de még futni sem tud rendesen :)
 • pixel #9 péntek, 17:10

  11
  @pepuccso: :D :D :D

  Baratom, Teged valamiert nagyon zavarnak a "kommunistak".... Vegig menjunk gyorsan a listan, hogy kik voltak KISZ tagok es milyen poziciot toltottek be? :D Javaslom nezz szet a szeretett fidesz partod kornyeken... Meg fogsz lepodni... ;)

  Ha mar 13. havi nyugdij:
  Az meg van, hogy az altalad "budos elkuros kommunistak" kormanyzasa alatt 2002 -tol jart a 13. havi nyugdij, ami 2009-ben kerult eltorlesre a Bajnai kormany alatt a vilagvalsag miatt? Bar ebben az idoszakban is volt plussz nyugdij csak mas formaban.... 2010 tol lett volna ideje Orban apadnak vissza vezetni a 13. havi nyugdijat, de ezt nem tette meg.... Majd most mikor erzi, hogy kicsit remeg a lec alatt, igy 4 ev alatt visszavezeti a 13.havi nyugdijat, ezzel is meg tartva azt a reteget akik leginkabb ra szavaznak. ( bar itt meg jegyeznem, hogy ez a 13. havi nyugdij igazabol csak egy negy ev alatt kifizetett egyhavi nyugdij....)

  Felreertes ne essek, sosem voltam MSZP-s Gyucsanyos ember, nem is leszek, de kicsit irrital, hogy az ilyen fanatikus FIDESZ hivok mint TEis, minden baromsagot ossze hordanak, ahelyett, hogy utanna jarnanak a dolgoknak.
 • pepuccso #11 péntek, 18:53

  12
  @pixel: Megfogtad a lényeget: mocskosul zavarnak a kommunisták. Főleg azok, akik 1990 ELŐTT és UTÁN is azok...
  Próbáltál volna nem kommunista lenni 1989 előtt! Nem sokáig lébecoltál volna szabadlábon - na de akik eltapsolták az állami vagyont (privatizáció, külföldnek eladott állami vagyon, hitelfelvétel) aztán most is jól élnek belőle (illetve az utódaik) azokat miért is kelljen kedvelni?

  Akik annyira szakértők, hogy mindig azzal kezdik: hol a másé, amit el lehet venni? (személyes érintettség)
  Hogyan lehet még több hitelt felvenni, ha már akkora ökrök, hogy " 4 évig NEM CSINÁLTUNK SEMMIT! SEMMIT! TRÜKKÖK SZÁZAI, amiről nektek nyilván nem kell tudnotok" és HAZUDTUNK REGGEL, DÉLBEN MEG ESTE" "Ilyen böszmeséget nem csinált...." és így tovább meg a "nem értettünk hozzá" hülyegyerekek - ezek csak ELKÚRNI tudtak/tudnak.

  MSZMP, MSZP (maSSzop) - ráadásul ezek szegregációs kormányok, tudod :D DK, meg az összefosott ellenzék, akik mindig többségnek hiszik magukat, aztán veszíteni szoktak - közös bennük, hogy ugyanaz a hülye főelkúró irányítja az egész tetves bagázst, aki néha elveszett kislányokat talál, táncikál bebaszcsizva, sírós hangon nyervákol vagy kígyózik a prímszámok között, de SOHA nem mond igazat. Melyik politikus az, aki ennyit ripacskodik, csak hogy rá figyeljenek???

  Félreértés elkerülése végett: abszolút semleges vagyok, annyira, mint te. Nem tudom, zavar-e, de vadasmártást eszem vacsira, tudod, az milyen színű? :D Ugye, ezt nem tekinted elkötelezettségnek? :D :D :D
 • pixel #12 péntek, 20:15

  13
  @pepuccso: ez egy soha veget nem ero vita lenne. Szerintem zarjuk le. :) Te annyira vagy fuggetlen mint a vadasod.... Veletek normalisan beszelgetni, de meg egeszsegesen vitatkozni sem lehet. Ragaszkodtok valamihez amit a media az agyatokba tunkol, es csak azt latjatok. A valosagot meg csak veletlenul sem akarjatok meg hallani/latni/erteni.

  Jo etvagyat a vacsoradhoz.

  Mellesleg nem irtam, hogy fuggetlen lennek, de, hogy nem vagyok MSZP-DK parti az egyszer biztos.

  Szep estet.
 • pepuccso #13 péntek, 20:32

  14
  @pixel: annyira, amennyire te - azért az sok mindent elárul, a vadasomat megvádolod... veletek, szektásokkal nem lehet vitatkozni, csak azt látjátok, amit a lakájmédia elétek önt: gyöngyöt, moslékot, ami van. a valóság? Csúnyán beégett a coca, most nem akart "dittatúrázni", most ki sem nyitotta a nagy száját, megint sz@pott egy ízeset a moslékkoalíció - nincs dittatúra, lecsengőben a járvány, nem bukott meg a kormány, beégés van a dittatúrázóknak :D

  Köszönöm, elég jól sikerült, most lezárhatjuk, amúgy is dolgom van: meg kell fogalmaznom a zönkényuralom következő lépését, holnaptól mindenki vadast egyen naranccsal...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!