Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

19 hozzászólás

 • leister 2016. május 1. 06:58

  1
  Az Aldi olcsó!!!!
 • woody 2016. május 1. 07:52

  2
  kemény.
 • pepuccso 2016. május 1. 12:09

  3
  De jó, hogy az a nyomorék rendszer elmúlt!
 • Tengelyikusz #3 2016. május 1. 12:48

  4
  @pepuccso: miért ez jobb?!!!! Szerintem nem, sőőt!!
 • pepuccso #4 2016. május 1. 12:55

  5
  @Tengelyikusz: sztem jobb, itt nem kell kötelezően felvonulnod azon seggfejek képével, akik elnyomnak, tönkretesznek és nem kell megköszönnöd nekik ezt.

  Ott kellett, csak a sok nosztalgiázó elfelejtette már
 • Sheldon 2016. május 1. 13:35

  6
  A legjobb: Magyar-Koreai Barátság Mgtsz ! :D
 • lacento 2016. május 1. 16:53

  7
  Ezek a feldíszített teherautók+trakik háát állati gagyi ahogy kinéznek.
 • apuciCZ #5 2016. május 1. 17:27

  8
  @pepuccso: igen,elnyomtak,de hagytak élni...és igen,kötelezö volt egy pár dolog,deee...volt melód,lakásod,jövöd olyan amilyen...igaz le voltak maradva a korral,de volt minden...most mi van?Van nekünk egy boldogító úniónk aki vagy ami ugyanazt próbálja csinálni,mint anno a komcsik,csak sokkal durvábban,ha nemtetszik,nyugodtan hagynak éhendögleni,és a tartozásaidat nyugodt lélekkel az unokáiddal fizettetik ki...akkor most ez jobb?
 • pepuccso #8 2016. május 1. 19:00

  9
  @apuciCZ: Ja, hagytak - most ki nem hagy? Most is van melód, annak idején meg telisteli voltak az üzemek lógósokkal, de kötelező volt bejárni - hazugságra épült az egész nyomorult szocializmus. Lakásod is van, neted is, akkor nem volt :D jövőd olyan, amilyen.
  Annál a szärnál bármi jobb, kinevelt sok tehetetlen, másra váró, önállótlan tuskót, akiknek még csak öntudatuk sem volt, és akik visszavágynak a jó meleg akolba, ahol minden nap van ételosztás, és látszatbiztonság, de kussolnod kell - na, az ilyeneknek nem tetszik, ha önállóan kell megoldanod az életedet. Ja, és a tartozás: azoknak a nemzetrontó komcsiknak a kölcsöneit fizeted a mai napig velem együtt, akik hitelből teremtették meg a szoci/komcsi illúziókat. Mert tehetségtelenek voltak akkor is és ma is.
 • Matula #9 2016. május 1. 19:34

  10
  @pepuccso: Ma meg elvégzi az iskolát egy szakmunkás és ott él anyucival és apucival 30 éves koráig mivel nem tud venni lakást a szakmunkásbérből. Itt aki jól él az a tanult ember meg a zsivány csaló vállalkozó. Most mit nevelnek? Anno lógósok voltak? Igaz 8an csinálták egy ember munkáját és szépen elmentek nyugdijjba. Mi mikor fogunk? Soha, meg ha megéljük addig szart sem ér a nyugdijj. De itt még 100 év múlva is a kommunisták lesznek a bűnösök. Gyere el hozzánk a gyárba, látod majd a jövőt rotfl Telis tele cigókkal, hozzák a románokat meg minden idióta böszme népet mert nincs melós. Annyit kéne tenniük, hogy 150 nettó a szar munkakörülményekért és lesz értelmes magyar dolgozó. De inkább azt a pénzt a román tetveknek adják és a magyar régi dolgozó aki 10-20 éve ott van kevesebbet kap fizetést. Ja meg 3 pujás cigó túlórázik vagyis bemegy a pöcsét vakarni és láss csodát 300-400 ezret visz haza mellesleg ha van 8 álltalános sulija az kész csoda. De adjunk nekik még 10 meg 10 millót mert a baszógépeket támogatja az ország grat
 • pepuccso #10 2016. május 1. 19:40

  11
  @Matula: Akkor sem volt elég lakás, csak nem éltél még, hogy láthattad volna. 8 ember egy munkáját - majd, ha neked kellene fizetned őket, hamar rájönnél, mennyire pazarló volt a "nálunk nincs munkanélküliség, elvtársak".
  Nálunk mindig is alul voltak fizetve a munkások, kb. a középkor óta. Amit pedig jó, ha észben tartasz: ha te nem szülsz gyereket, majd szül a cigó.
  Aztán magyarázhatod, hogy ezmegaz és ígymegúgy. Egy régen meghalt bölcs ember mondta azt, hogy: azé az ország, aki teleszüli.
  Gondolkodj el ezen!
 • Matula #11 2016. május 1. 19:57

  12
  @pepuccso: Akkor már régen elkúrtuk :) kb 50 éve 2-3 gyereket szült egy átlagos magyar nő. 100 éve meg dédöreganyám korában 3-4-5 vagy több gyerek volt a trendi, abbol 1-2 meghalt ezt rászámolták. Ma 1 gyerek max kettő amit bevállal egy magyar család. Szóval a cigókkal felesleges versenyezni, mert ő alanyi jogon kapott és kap most is lakást. Nembeszélve arról, hogy kb 5 éve ózdról meg a lepusztúlt trágya keleti helyekről talicskázzák hozzánk a kreolokat. Ilyen nem volt ajkán soha, most ismeretlen hajléktalanok meg betelepitett tetvek vannak. Azt látod, hogy 8-10 fiatal cigó futkozik az utcán bandákban, de mint az állatok ordibálnak, na ezeket rakták a régi de felújitott panzióba felénk, megvette az állam nekik. Na ha ezek ha lesznek 20 évesek akkor lesz a bibi. Na meg ezek a románok is mi a lófaszt keresnek itt? Majd megtelepszenek aztán 100 év és mindig is román terület volt észak nyugat dunántúl duma jön majd. kalap
 • pepuccso #12 2016. május 1. 20:17

  13
  @Matula: Ha így gondolod, nem kell aggódnod: 100 év múlva nem lesz kisebbségben a cigó, mert többségben lesz, igaz, azt sem fogod látni.

  Üres ér nincsen, mindig kitölti valaki - ha nem mi, majd ők. De ki tudunk tolni velük, ha több gyereket nevelünk. Részemről megvan, te sem vagy még elkésve, hajrá magyarok!
 • paraj #8 2016. május 2. 09:57

  14
  @apuciCZ: "igaz le voltak maradva a korral,de volt minden..."
  Ismerős az a kifejezés hogy hiánygazdaság?
  Jövőd meg akkor se volt mert a nyugdíjrendszer eleve piramisjáték volt, a KGST meg gazdaságilag roskadt össze.
 • apuciCZ #13 2016. május 2. 15:40

  15
  @paraj: @pepuccso: nemfogok veletek ellenkezni,mert nincs értelme...nézzük a munkásokat.Volt villanyszerelö,volt vízvezetékszerelö,volt egyszerü melós is aki csak a saját faluja szélén álló tsz-ben dolgozott,mert ott volt hely,ha hülye voltál nemengedtek fösulira,persze elismerem azt is ha okos voltál,de apád nemvolt a pártban akkorse...minden kornak,rendszernek megvoltak a maga elönyei és hátrányai is.Tudom,hogy a kommunizmusnak anno be kellett szarni,de miért kellett röpke pár év után hagyni belerángatni magunkat egy másik,talán még nagyobb szarba...ez se jobb,ahogy Matula is mondja,nemfog senkit érdekelni melóst csinálni,ha nincs megfizetve,de kérdem én:ha mindenki föiskolát végzett intelektuál lessz,akkor ki fog pár év múlva dolgozni??? xD xD xD
  ...nekem el kellett hagynom a szülövárosom,hogy boldoguljak,igaz megvan mindenem,de minek az árán?700km az elég sok...
 • pepuccso #15 2016. május 2. 22:24

  16
  @apuciCZ: Talán azért, hogy most írogathassunk egymásnak, mert az elvtársak a kőkorszakig röpítettek volna vissza azzal az adóssággal, amit felhalmoztak szocializmus fedőnév mögött. Ne aggódj, nem lesz itt mindenki főiskolás, elnézve a gyerekek képességeit és mentalitását - jó, ha segédmunkásnak alkalmasak lesznek, oppá, bocsánat, olyan nincs is! Csak műszaki kisegítő operátor van, meg újbeszél.
 • sasamax 2016. november 21. 11:57

  17
  - Emberek most tényleg a rendszerizélés után 26 évvel egymásnak estek ? Én életem közel felét az elmult rendszerbe a másik felét a mostani rendszerbe éltem le . Voltam elsőáldozó voltam kisdobos s voltam úttörő is . Voltam egy pár május 1-i felvonuláson is ami nem volt kötelező s igen is jól éreztem magam, a felvonulás után mentem a tabánba koncertre. Nem vagyok egy agyon iskolázott ember mindig a két kezem által keresett pénzből éltem . a mostani rendszerbe felneveltem 3 gyermeket amit nekem sem volt könnyebb mint az én szüleimnek minket 4-őjünket .
  - De igenis akkoriban biztosabb volt a jövő mint most megbecsültebb volt a melós ( voltak jogai nem csak kötelességei ) a mai szemlélet egyáltalán nem jó "hanem tetszik el lehet menni" . Meg hogy ha 2 ember kell elég 1 is , mert úgy több marad a tulajdonos, vállalkozó, multi, vagy nevezzük ahogy tetszik zsebébe.
  - A falusi emberek meg igenis hogy abba a TSZ-be produktív munkát végeztek volt állat tartás növénytermelés. Jómagam is falusi születésű vagyok majd a nagyvárosba ( Budapest) éltem a fiatalkorom egy részét , most ismét a vidéken élek latom a kontrasztot a múlt s a jelen között . Most aki nem tud vagy épen urambocsá nem túl iskolázott nincs hová menjen dolgozni itt . Földművelés á az már csak hírmondóba itt ott van . Annak idején a környéken termeltek dinnyét, burgonyát, paradicsomot, paprikát, káposztát, búzát, árpát. Volt gyümölcsös szőlészet s szerintetek ehhez nem kellettek emberek. E mellet volt sertés tenyésztés marha állomány juhászat
  - Most termelünk jobban mondva egy két nagygazda termel Napraforgót kukoricát repcét azt kész. Ezeket mind megtudja maga vagy esetleg egy két alkalmazottal termelni gépek segítségével. Meg ugye ezekből mindből lehet biodízelt illetve bioetanolt gyártani, jó lehet takarmányozásra s étolaj gyártására is használni. De lásuk be az előbbi az igazabb
  - 26 év után még mindig a szocializmust szidjuk a z állam adósság miatt akkor vessetek egy pillantást a következőre Magyarország államadóssága – Wikipédia - hu.wikipedia.org s gondolkodjatok el hogy ki és mit herdált el
  - Egy szó mint száz a múlt rendszernek is voltak rossz sőt tán még rosszabb dolgai de alapjaiba a nagy közösségnek kedvezett Viszont a mostani rendszer váltott ( rendszer izélt ) helyzet egy szűk rétegnek nagyon frankó övé minden ( pénz hatalom ). Elprivatizálták az az átkosba fel illetve újjá épített gyárakt mert valljuk be a háború után azért sok mindent újjá kellet varázsolni . S mi nem kaptunk Marshall segélyt hozzá . Apáink Anyáin kétkezi munkája az volt meg az akkori politikai vezetés minden hibájával együtt . S lám a 80-as évek végére volt egy úgy ahogy de működő ország gyárakkal, mezőgazdasággal. Amit bizony jó gyorsan ki is árultak a nagyjaink .
  - Szóval kár itt egymásnak esni. Igen is Május 1. a munkások ünnepe. hu.wikipedia.org/wiki/A_munka_%C3%BCnnepe Kár hogy manapság már nem szokás meg ünnepelni úgy igazán. mint más egyebet sem amit annak idején de hagyjuk
  - Ennyi jutott eszembe a kommenteket olvasva
 • sasamax #17 2016. november 21. 12:04

  18
 • ra tata 2018. szeptember 3. 20:25

  19
  sasamax, Tökéletesen igazat adok neked.Kb. a korosztályunk is megegyezhet. Sajnos én is azt látom hogy a mi verejtékünkön gazdagodik egy szupernek mondott réteg, és ha szorul a kapca akkor már kommunistáznak is, vagy izibe törvényt módositanak. A lenézett melós /inas/ majd 75 évesen mehet nyugdijba. szegény kis dolgozó vesz egy leharcolt Bömöst és ő a király. Nagyjaink meg eltőzsdézhetik a mi pénzünket is és a kommunisták a hibásak
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!