Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Steven Seagal-t 4 nemi erőszakkal vádolják, erről kérdezte egy riporter.

58 hozzászólás

 • pushup #28 2018. október 9. 12:52

  34
  @nagyarpi0011: szerintem hagyd, már kínos, amit csinálsz
  te úgy gondolod hogy, és erre hozol érveket
  az érveidet a tudomány földbe tiporja, de téged nem győz meg
  ezért elkezdesz kínos lenni. tisztára, mint a fideszes ismerőseim fészbukon, ha vitába bonyolódunk.

  igazából lófaszt nem számít, hogy te, vagy bárki itt mit gondol segalról.
  tulajdonképen ha ebben a vitában számít bármi is egy picit, akkor az az, hogy a benne résztvevők mennyire intelligensek, mert egy vita főleg ezt mutatja meg. mikor érzelmet viszel bele, mikor csatavesztésnek fogod fel az álláspontod feladását, az nem intelligens.
  ha nem akarsz változtatni az álláspontodon, de nem tudod a másikat meggyőzni, vagy az érveit vitatni, akkor egyszerűen csak hagyd abba. az értelmetlen csapkodás és toporzékolás kínos
 • nagyarpi0011 2018. október 9. 13:25

  35
  @pushup: Ezt szerintem pont nem nekem kellett volna címezni, hiszen pont én nem foglaltam álláspontot semmiben. Úgy látszik ez a vita nektek túl nagy falat.

  Tehát ez a kijelentésed péládul, hogy "te úgy gondolod hogy, és erre hozol érveket", ez mi ? Mutasd, miben foglaltam én álláspontot. Mert Arka például kijelentette határozottan, hogy 12 nő nem hazduhat, sőt sértés lenne kétségbe vonni. Tehát ez már az a bizonyos "aztakurva" szint.
 • ArkaChopa #35 2018. október 9. 14:00

  36
  @nagyarpi0011: Árpi te még a saját írásodat sem olvasod el, mekkora egy ....... vagy! :D
  Elemezzünk -
  "Ez most nagy divat ott amcsiországban." - Állítás! EZ nem divat,ez egy súlyos bűncselekmény, azzal hogy divatnak állítod be, súlyosan lebecsülöd az áldozatok szerepét!
  "Minden második embert megvádolja valami szellemi toprongy ott hollywoodban hogy 15+ éve szexuálisan zaklatta." - Állítás! Hazugság, hogy minden második ember. Az igazság az, hogy a statisztikák szerint alig a 10.-e derül ki a munkahelyi zaklatásoknak és már leírtam fentebb, hogy miért?
  "Szellemi toprongy ott Hollywoodban...." - Tehát te azzal vádolsz, hogy "aztakurva" 12 nő nem hazudhat, amikor te az összes áldozatot szellemi toprongynak hívod. Ehhez kifejezetten gratulálok, mennyire egy érzéketlen tuskó vagy! grat
  "Azért Steven Seagalra ezt már tényleg nagyon nem kéne rávetíteni..." - kijelentés vagy állítás - Te magad már fel is mentetted Seagal-t anélkül , hogy a saját bevallásod szerint elolvasnád a helyi híreket pedig tudsz angolul, de nem. Te elsőre leszűröd a férfisoviniszta baromságodat. CSAK ÁRTATLAN lehet, mert te így látod.
  Felhozott érvelésekről már előbb írtak, mekkora fasság!

  Bár korábban azt írtad nem haragszol rám, de a 2. hsz-ben már is lehülyéztél minden előzmény nélkül pedig én normálisan írtam. Szóval mégis haragszol, mert a megnyilvánulásodban inkább haragot látok, mint értelmet.

  Utószó - érdekes, hogy multkor egy vélt beszólásomnál (ami nem is volt, csak úgy értette valaki), máris lebaszott, de itt a szimpla sértésért senki nem szól.
  Sajnos ott tart az oldal, hogy klikkesedik és azok akik a klikkbe tartoznak azok kapnak "like" jutalmat, a többiek bármit oszthatnak szarnak rá. Azt mondjátok visszatért matu? Szerintem nem, a kakas1 inkább hajaz csirkére, mert mindig ugyanakkor posztolnak, ebből a szempontból semmi köze matu-hoz. Ráadásul pont csirkére jellemző a multireg, multkor is belefutottam, egy "elfeledett" regjébe a sokadikba. Miért kell ennyi reg? Érti ezt valaki?
  Visszatérve matura- sajnos az oldal ott tart, hogy a klikk nem bír felmutatni értelmes posztokat, mint írtam korábban marad a zene és a harci posztok. Ezeket nem nézik olyan sokan. És tényleg ott tartunk, hogy matu aki lassan egy éve nem posztol több nézettséget kap, mint itt bárki. Vagyis alig kiváncsi a nézősereg - ami amúgy is porlik - az új posztokra. Volt olyan nap , hogy a régi posztok nézegetése 90% felett volt. Azért ez elég gáz. Nem kéne önkényesen kisajátítani az oldalt, mert ez a klikk ebből a szempontból csak saját magát nézi, és nem az oldal érdekeit, ami a nagyközönség! CAD abból él , hogy a sok bamba néző megnézi a reklámokat, de ha nem nézi senki az oldalt akkor bármennyire szeretjük lehúzza a rolót.
  A szeptemberi (CAD szerinti ) áttörés nem jött be.....az egy évvel ezelőtti nézettséghez képest legalább 10-15% a visszaesés. Tessék már az oldal érdekeit nézni, és nem a sajátunkat.

  most meg lehet anyázni-tessék
 • nagyarpi0011 #36 2018. október 9. 14:48

  37
  @ArkaChopa: Így legyen ötösöm a lottón ! Mint, ahogy írtam is, kiemeltél valamit és belekapaszkodtál. Érdekes, ezt a részt már nem emelted ki: "Kétlem.... De ha igen, akkor meg majd a hatóságok kiderítik". Persze, hogy nem, mert ez semmissé teszi az összes többit. :D Esküszöm most itt vigyorgok rajtad. :D

  Felvázolom neked is, hogy felfogd végre, mert látom nehezen megy:

  1. Én kijelentettem a megérzésemet. Ez mégegyszer modnom, egy SAJÁT MEGÉRZÉS.
  2. Az egyes pont ellenére kijelentettem, hogy lehet az ellenkezője is. :D Egyszerűen nevetséges, hogy ezt az egy tetves mondatot nem bírod felfogni. :D Beszarok rajtad. rotfl
  3. Valóban sok embert megvádoltak mostanság, és ezeknek a nagy része - ismerve az ottani szokásokat, amelyeket a vagyonszerzés érdekében tesznek - lehetséges, hogy csak hamis állítás.
  4. Figyelj, (ezen beszarsz, ha rájössz) de én nem vettem biztosra semmit, míg te igen. Na kérem ez a hatalmas hiba ! Ezzel vágtad el magad. Ezzel rontottál bele a saját állításodba.
  5. Még jó, hogy nem úgy működik napjaink igazságszolgáltatása, ahogy 600 éve a nektek való középkorban, hogy 20 ember ráfogta valakire a boszorkányságot és már égették is. :D Rossz időben születtetek szerintem.

  FEL BÍROD FOGNI EZT ? MENNI FOG ? OLYAN NEHÉZ? Ha igen, akkor csak szólj és nem erölködöm tovább. :)
 • nagyarpi0011 #36 2018. október 9. 14:50

  38
  @ArkaChopa: Ez a legjobb: "CSAK ÁRTATLAN lehet, mert te így látod. "

  Ja baszki, hányszor kijelentettem ezt. :D
 • kléni #37 2018. október 9. 14:51

  39
  @nagyarpi0011: Arkával kellett volna házasodnod. Tök jó párt alkotnátok. rotfl
 • nagyarpi0011 2018. október 9. 14:53

  40
  Gyerekek, gyerekek... Annyira hihetetlenek vagytok. Esküszöm jót nevettem rajtatok. :D Na nem baj, legfeljebb leírom még 100x, hogy nem állítottam biztosra semmit. :D Talán majd felfogjátok egyszer. Nehéz lehet, de hát na, nem mindneki lehet jó szövegértésben. rotfl
 • nagyarpi0011 #39 2018. október 9. 14:54

  41
  @kléni: Jah, annyira nagyon.
 • ArkaChopa #37 2018. október 9. 15:13

  42
  @nagyarpi0011: nem úgy kezdted : "megérzésem szerint....", tehát mosakodsz mint a szerecsen aki épp a bitófa előtt áll. A magyar mondat vagy nyelv "állítmány"-val nem vagy tisztában. Állítasz valamit, majd azt mondod 4 mondattal később, hogy feltételezem....De 3 mondatban állítottál valamit. Akkor inkább töröld ki amit állítasz. De az a baj, neked előbb elsül az agyad, leírod és végig sem gondolod. Ez itt a baj. Gondolkodni kéne, mit is írsz le. És ez nem az első eset. Mert multkor is ezen vitáztunk.
  A lehülyézéshez mit szólsz, mert arról mélyen kussolsz....talán "nem úgy gondoltam? Vagy de...."
 • ArkaChopa #40 2018. október 9. 15:15

  43
  @nagyarpi0011: a privát üzeneted amit küldtél meg elég matulásra sikeredett. Most ezt tűzzem ide? Te lettél az új matula, aki trágár és becsmérlő szavakkal méri a másikat, mert épp nem ért vele egyet. grat
  Megjegyzem még egyszer .... érdekes, hogy az árpi alpári stílusára senki nem reagál...., nem akarom idézni amiket privibe küldött, de matula top
 • nagyarpi0011 #43 2018. október 9. 15:23

  44
  @ArkaChopa: Na ez a legszánalmasabb, amit csak tehettél. :D Én szándékosan vittem át inkább privátra a dolgot, hogy ahogy te is modnod, "az oldalt érdekeit nézzük".

  Ezt írtam neki: "Üdv ! Nem haragudTAM rád. De rájöttem a sok alkalom után, hogy aljas és sunyi ember vagy. Igen, ezt most így kijelentem. Ráadásul szövegértésben is gondjaid vannak. Annyira elképesztően egyszerű ez az egész, hogy már nem is lehetne egyszerűbb. Hova butíthatnám tovább a mondataimat ? És ennek ellenére sem bírod felfogni, hogy nem állítottam biztosra semmit. Komolyan elképedek rajtad..."

  Úristen, úristen, én vagyok most maga az ördög.
 • nagyarpi0011 #42 2018. október 9. 15:25

  45
  @ArkaChopa: Na akkor kiteszem neked mégegyszer: "De ha igen"- vágod ezt a pici részt ? Értelmezd, emészgesd. :D Én hagytam egy nyitott ajtót, a feltételezés ajtaját.
 • ArkaChopa #44 2018. október 9. 16:02

  46
  @nagyarpi0011: hiányolok valamit...
 • nagyarpi0011 #46 2018. október 9. 16:07

  47
  @ArkaChopa: Na mit ? Mást nem írtam.

  De mindegy is. Beleuntam ebbe. Nevetséges az egész vita, hiszen körülbelül arról szól az egész, hogy megpróbáljátok belém beszélni, hogy én bizony ezt állítottam, miközben ott van az írás, ami bizonyítja, hogy feltételeztem. El lehet olvasni még 99 alkalommal, hátha leesik. Na további szép napot. Majd beszélgetünk, ha kijártad az ovit. (Mert hogy ez a "jaj mit írtak nekem privátban", nagyon óvodás viselkedés...)

  Ilyenkor jön rá az ember, hogy kivel is vitatkozik...
 • Cíke #36 2018. október 9. 16:43

  48
  @ArkaChopa: Ha már így meg lettem szólítva, leírom mégegyszer, nem én vagyok kakas1. Csirkeláb2 volt a f.neve, jeleztem cadnek, hogy az bizony nem én vagyok, erre átnevezte kakas1-re. Jól tudod, volt több felhasználónevem, de sohasem léteztek egyszerre! Tranzisztorhuszárként kezdtem, de berágtam az engem folyton fikázó emberekbe. És tudod kik voltak azok? TE meg az Árpi, vissza lehet nézni, ott a nyoma mindennek. Szóval ennyit arról, hogy segítsük a kezdőket, pont te fikáztál annó a legjobban. Egy képmutató ember vagy, aki mindig mindent úgy forgat, hogy neki jó legyen, ilyen köpönyegforgató ha úgy tetszik. kalap
 • nagyarpi0011 #48 2018. október 9. 17:01

  49
  @Csirkeláb: Ja, emlékszem mekkora szar posztoló volt az a Tranzisztorhuszár... xd
 • Cíke #49 2018. október 9. 17:02

  50
 • Cíke #36 2018. október 9. 17:09

  51
  @ArkaChopa: Ja és inhouse most egyszerre posztolt szinte kakas1-el. Szerintem ő kakas1. Ki más lehetne... magdi
 • ArkaChopa #48 2018. október 9. 17:55

  52
  @Csirkeláb: Ez voltál te - [ törölt felhasználó ] - keptelenseg.hu
  Összesen 5 posztodhoz szóltam hozzá, amiből 3 az volt, hogy a címkékre figyeljél- mutatom :
  keptelenseg.hu/auto-motor/baleset-114803
  keptelenseg.hu/auto-motor/putyin-elvtars-kedvenc-soforje-akcioban-114956…
  keptelenseg.hu/zene/tultolta-a-dobos-picit-115478…

  2 nél pozitív megnyílvánulásom volt,
  keptelenseg.hu/mp3/hofi-a-diszno-mennyit-fog-fialni-115482…
  keptelenseg.hu/fotok/pollenek-mikroszkop-alatt-115569…

  Szóval ha te ezt kötözködésnek veszed.....(egyébként már itt sértődős típus voltál, és 1-2 esetben még saját magaddal is vitatkoztál mint csirkeláb :|), akkor te bármin megsértődsz. Nem szóltalak le, nem szóltam be, te mégis kötözködsz, és hazudsz és sértődsz. (Persze ezt már korábban is megtetted és akkor beszóltam, és nem én kezdtem, mint ahogy ezt a veszekedést sem, hanem Árpi)
  Még hogy én vagyok köpönyegforgató? Fordítva ülsz a lovon. Neked volt vagy 4 nick neved, én mindössze az avataromat cseréltem le 1x. Pont te vagy a köpönyegforgató, aki ki tudja most épp milyen nick name-val van még jelen. Lehet, hogy azért ütöd annyira kakas-t mert a csirkeláb már unalmas, ezért hogy ne terelődjön rád a gyanú hogy váltottál, ezért felvetted ezt a pozíciót.
  Ezek után Árpi hazugságait sem kell bizonyítanom, mert minek is? Úgyis egymás vállát veregetitek. Egymás hazugságaitokat erősítitek és adtok egymásnak igazat.

  Ui,.- továbbra is azt mondom, az oldallal kéne törődni, hogy minél színesebb legyen. Mert annó még azért jöttetek ide, mert színes változatos volt,de most pont ti alakítjátok át perszonális személyes posztokkal olyanná, amilyen már nem az amit szerettetek. Ezt bizony sinylí a nézettség.
 • Toxic86 2018. október 9. 17:56

  53
  Érdekes olvasmány, gratulálok uraim!
 • Cíke #52 2018. október 9. 18:00

  54
  @ArkaChopa: Na akkor hajrá! Reszemről ennyi volt, ne is forogj azon, mikor milyen névvel jövök vissza mert megőrülsz még jobban. Segítek, nem fogok. Te meg szállj le a magas lóról mert nagyon pofára fogsz esni, mr. Szarkavaró! kalap
 • kléni #54 2018. október 9. 18:13

  55
  @Csirkeláb: Pápá. Legalább több :corn: marad nekem. rotfl
 • Pocoknyuuu 2018. október 9. 18:17

  56
  Végre egy jó kis balhé a semmiről, a szürke hétköznapokban :yeah: A régi szép Matu'-s időket idézi :D
 • kléni #56 2018. október 9. 18:18

  57
  @Pocoknyuuu: Régen minden jobb vót. rotfl rotfl
 • bishop #46 2018. október 9. 18:36

  58
  @ArkaChopa: @nagyarpi0011: Édes istenem,hogy ti mindig tudtok meddő vitát nyomni bármiről! Ez nekem hihetetlen.Mindketten fújjátok a magatokét erőszakosan,ahelyett hogy figyelmen kívül hagynátok egymást.Sosem fogtok tudni közös nevezőre jutni,mert totál más világlátásotok van.Én nem mondom azt ,hogy bármelyikőtöknek igaza van ,vagy hogy hülyeséget beszél,de hogy ti hogy tudjátok osztani egymásnak azt észt az hihetetlen.Mondjuk nekünk szerintem szórakoztató,mert addig is múlatjuk az időt valamivel.Mindketten okosabbnak tartjátok magatokat a másiknál,ennek ellenére ugyanúgy viselkedtek.Én nem akarom bántani egyikőtöket sem ,mert okom az nekem aztán tényleg nincsen rá,viszont szerintem nyugodtan kijelenthetem,hogy némileg gyerekesen viselkedtek,érdekes módon leginkább csak egymással.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!