Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Ki ne emlékezne a bal oldali képre, és a jobb oldalira?

Ezt a vízbe fúlt menekült kisfiúról szóló képet dobták az emberek arcába kéretlenül mindenütt, hogy a menekültek milyen szörnyű sorssal néznek szembe. Persze szóba sem hozták, hogy az emberkereskedők a legfőbb okozói a tragédiáknak. De mi "gazdag" európaiak nézzünk szembe a lelkiismeretünkkel, hogy meghalt ez a kisfiú mert nem segítettünk. És bizony CSAK rajtunk múlik, a következő kisgyerek halála ha nem segítünk! - A média egyértelműen a migránsok oldalára állt.

De nézzük a jobb oldali képet. EZ most készült a Spanyolországi tömeges "migránsos" gázoláskor. Családokat, gyerekeket öltek meg lelkiismeret nélkül a gonosz hitű terroristák, akik csak a halál szentségében hisznek. A média persze rögtön cenzúrázta a képet, hogy arról még szó se essen, hogy migránsok - mert mindegyik arab migráns g. .. .ci volt - gyilkolják a keresztény testvéreink gyerekeinket. Ezzel megint csak a migránsok oldalára állt, és nem a kereszténységet képviselték.

Milyen egy részrehajló ballib média az amely a minket érintő tragédiát elkendőzi és nem tesz felelőssé senkit (most nem kiállja világgá a fájdalmas képet), de a migránsokat még most is védik és mentegetik?
Le a mocskos médiával!

45 hozzászólás

 • csigi #20 2017. augusztus 21. 15:57

  21
  @F4RR3LL: Köszönöm! :)
 • [ törölt felhasználó ] #20 2017. augusztus 21. 16:22

  22
  @F4RR3LL: Pacsi! Ettől szebben nem lehetett volna megfogalmazni. yougod
 • csigi #16 2017. augusztus 21. 17:14

  23
  @LongJohnHolmes: Értem én ezt, de látom te sem látod a fától az erdőt, nem a tájékoztatással van a gond, sem a témával. De NEM IDE VALÓ! Nem a képtelenségre, ez egy vicc oldal, ide röhögni jön az ember, meg érdekes dolgokat nézni, nem ezt, amit amúgy is mindenhol tolnak az ember arcába. Legalábbis ezért készült anno az egész, de úgy látom már kezdi elveszteni az akkori mivoltát.
 • DadPool 2017. augusztus 21. 17:26

  24
  Az én meglátásom szerint pedig ide való. Mert ez a világ k éptelensége, amit a sajtó és a média művel.
  Az oldal meg nem kizárólag viccoldal a saját meglátásom szerint. A feltöltött tartalmak 80%-a még nem is vicces, inkább meghökkentő, megdöbbentő, elképesztő stb. Viccből már kevés jut ide, és azokra sem harapnak rá, ahogy elnézem. De attól még jó ez az oldal a maga sokszínűségével.
 • LongJohnHolmes #23 2017. augusztus 21. 18:16

  25
  @csigi: Ha szétszaggatott testű motoros idevaló, akkor ez is. A pinákat viszont kitiltották. Látszik mi veszélyes a társadalomra.
 • BitPork #25 2017. augusztus 21. 19:28

  26
  @LongJohnHolmes: Azok sem ide valók. Sokszor meg lett már ez említve.
 • BitPork #20 2017. augusztus 21. 19:33

  27
  @F4RR3LL: A fsz jelző erős volt ez tény. De maga a poszt is félrevezető és kegyeletsértő. A média ugyanis mindkét oldalon csak a saját hülyeségeit szajkózza. És mint maga a poszt mutatja, pot a lényeg veszik el - az emberi élet tisztessége, és a jóérzés. Én megértem miért akad ki. Itt sokan hozzák mind a posztolásban, mind a kommentelésben a azt amit felhánytorgattál: " Te, akik úgy vannak a véleményekkel, hogy van az övék és kész". Gyönyörűen végigkövethető a legtöbb postnál ami okot ad a gyűlölködésre.
  Azzal ahogy reagáltál ugyanarra az általad jelzett "nagy köcsög bunkó senki" szintre mentél le. Jobb lett neked ettől?
 • DadPool 2017. augusztus 21. 19:50

  28
  Annyit fűznék még hozzá, hogy 2 fajta együtt érző ember van.
  Az egyik a tragédiát látván - sajnálom szegény áldozatot, és de jó, hogy nem velem történt meg, és ezért fel se fogom teljesen mekkora súlya van ennek, távol állok tőle hálát adva istennek hogy én és családom épségben van itthon, ezért óvakodok a radikális megnyilvánulástól mert lehet megbántok valakit, és amúgy sem érzem a bőrömön ezt az egészet. Még a robbanás dörrenését sem hallottam. Igen, hát szegények ők ott voltak, minek mentek oda? Na látjátok én nem megyek oda, nincs is bajom. Ennyi! Esetleg kimegyek óbégatni, hogy nem félek! Persze , hogy nem - nem velem történt meg.

  A másik - aki sajnálom az áldozatot , de együtt érzek azoknak a haragjával akik bosszúért kiáltanak, mert hatalmas igazságtalanság történt. Ártatlan emberek (nem háborús övezetben történt) esnek áldozatul, ez bizony megtorlást kíván. Meg kell akadályozni, hogy még több ártatlan ember essen áldozatul. Hisze ezzel gondoskodunk a jövő nemzedékről is, meg embertársainkról is , hogy megvédjük őket.

  Ha nem védjük őket, kvázi cinkostársai vagyunk a terroristáknak, hisz hagyjuk, hogy megtörténjen újra és újra, mindaddig amíg egy politikus vagy egy gazdag seggfej áldozatul nem esik. Na akkor biztos lépnek majd. A pórnép veszejthető.
  Még egy dolog - az iszlamisták szerint a más hitű ember kutyafa sza, semmit nem ér, így az élete sem. Egyáltalán nem biztos az ígéretük, hogy betartják arra vonatkozóan, hogy nem robbantanak és ölnek többet. Legfeljebb a barátjukat nem, hisz mindenki más hitetlen, akit isten utál, ők elpusztíthatók lelkiismeret nélkül.
  Kérdem, hogy ha már itt fog élni egy milliós hadseregű iszlamista, és meggondolják magukat, többet nem akarnak békésen sorba állni a segélyért, mennyi keresztény ártatlan fog odaveszni? Meg kell várni? Akik ezt halogatják a vallásháborúban (mert most az folyik) az ellenség oldalára állnak. Meg kell védenünk keresztény mivoltunkat.
  A totál libsik meg pont ezért a hozzáállásért kapják be!
 • Salax 2017. augusztus 21. 21:42

  29
  Felhívom a hozzászólások olvasóinak a figyelmét, hogy a topik indítója, több ember, köztük gyermekek tragikus halálát használja fel arra, hogy illiberális, vallási alapú diszkriminatív propagandát terjesszen. Elkötelezett munkásságát látva feltételezem, az Orbán maffia-kormány fizetett trollnoka lehet.
 • F4RR3LL #21 2017. augusztus 22. 07:24

  30
  @csigi: Ugyan, kérlek! :beer:
 • F4RR3LL #22 2017. augusztus 22. 07:25

  31
  @Csirkeláb: Köszönöm, igyekeztem! :D :D :beer:
 • F4RR3LL #27 2017. augusztus 22. 07:35

  32
  @BitPork: egyetértek veled, kegyeletsértő a poszt, mint írtam is, nem értek vele egyet itt, ezen az oldalon.
  Nagyon, nagyon sok olyan posztoló lett itt a képtelenség oldalon, akik a kurva politikát beleviszik a posztokba. Miért?
  Nem halljuk eleget a tv-ből, rádióból, médiából?
  Azért jöttem régen fel az oldalra, hogy nevessek, csajokat, tájképeket, minden lófaszt, ami szem szájnak ingere nézzek (a leszakadt lábú motorosokat sem szerettem az oldalon, de más volt azt nézni, hogy vélhetőleg egy ember darabjai repkednek jobbra-balra, nem pedig konkrétan a szememet kiszúrja egy egy halottról egy közeli kép)
  Visszatérve: utálom a politikát és nagyon sokan így vannak vele. Utálom az újságokat és nagyon sokan így vannak vele. Utálom magát a MÉDIÁT (és ezzel közrefogtam mindent) és nagyon sokan így vannak vele. Régen nem ez ment ezen az oldalon... Most igen. Kár...
  A másik: jobb lett nekem, ha egy olyasfajta gyökérnek, mint a tanya nevű júzernek beszólok, mert van indokom, neki ellenben nem volt indoka így megnyilvánulni... Nem sokat szólok be ezen az oldalon, régen sem tettem, csak ha tényleg elég volt az alpáriságból. És ez már túlzottan az volt.
 • einstein 2017. augusztus 22. 11:16

  33
  Hát ez nem gyenge, rég kapott már posztoló ilyen [email protected] a nyakába a semmiért. Ennyire fáj nektek a valóság,vagy mi?
  Kegyeletsértő a poszt??????Az elmúlt hónapban legalább négy gázolós videó volt )volt köztük gyerek is) ott mégse keletkezett egyik kis mimózának se lelkiismereti problémája pedig nem ám csak egy képkockát kellett megemészteni hanem láthattad elejétől a végéig fullhádében.
  Egyébként is,korábban mi volt a reakció ha valaki halkan jelezni próbálta egy gyomorforgató poszt nemidevalóságát? AKKOR NE KATTINTS RÁ,KÖTSÖG!!!!! Így volt vagy nem így volt?
  Politika? Ennyi erővel a háborús posztokra is ki kellene akadnotok, mégsem teszitek.
  Szánalmas ez a kettősmérce.Szánalmas ahogy a "toleráns" libbantak igyekeznek azonnal eltiporni az övékével nem egyező véleményt (és felszólítja még az oldal olvasóit is!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilyet se láttam itt eddig b+)
 • DadPool 2017. augusztus 22. 16:41

  34
  Egyáltalán, hogy jön ide Orbán? Szó sem volt róla!!!! Ebből is látszik, hogy egy ballib milyen agresszív előítéletes lehet (persze nem mindenki), olyanokat lát bele ami nincs is ott. Na persze ezzel együtt az igazságot sem akarja látni,
  Épp az ilyen libik azok akik csak színlelik az együttérzést. Inkább elbújnak egy sarokban és onnan csitítják a jónépet, hogy nincs itt semmi látnivaló, nem kell félni, velünk nem történhet meg, sőt ne is beszéljünk róla, mert akkor nincs probléma. Aki meg elmondja az igazat azt rögtön megbélyegzik, hogy rémhírkeltő és felforgató a nyugalmat megzavaró.
  Az igazságra kell törekedni, és nem szabad eltakarni azt!
 • kléni 2017. augusztus 22. 17:11

  35
  Sajtos buktát, mert azt utálom!
 • csigi 2017. augusztus 22. 17:33

  36
  Nevetséges mit kikombináltok belőle, nem a poszt a baj, csak a hely, a motor szétszakadt ember sem ide való, ez az oldal már rég elvesztette azt ami anno volt. Nyomjátok csak azt ami a tv-ben amúgy is meg, a cenzúra meg az átírás lényegtelen, nem vagyok kíváncsi rá, azért nem nézek tv-t itt sem vagyok rá kíváncsi. Mondjuk mindegy, úgy sem fogjátok fel. (Tisztelet a kivételnek).
 • Pepejoe 2017. augusztus 22. 23:04

  37
  Csak azt tudom mondani, amit eddig is: lehet, hogy nem lenne gond a migránsokkal de ha igen, az akkor derül ki, amikor vannak annyian, hogy autonómiát stb. akarnak és Európa rohadt gyenge és tipusából adódóan liberális, hogy ezt megakadályozza. Kell kockáztatni?
  Már most meg akarják kövezni szinte a csajokat Párizs muszlimokkal sűrűn lakott részein, ha úgy vannak öltözve, ahogy szerintem nyáron kell. ☺
  Akárhogy is de a radikális részük lenyom minket, akár puszizkodunk velük és megértőek vagyunk, akár nem, ha egyszer folyamatosan jönnek be. Sajnálom a normális, beilleszkedős többséget de ez van. Nekünk a saját fajtánkat kell védenünk, tudom hogy ez nagy lelkiismereti teher.
  Jelenleg úgy állunk mint a béka, akit bevágnak a forró vízbe, kiugrik. De ha ha bent van a vízben és lassan forralják fel a vizet, lassan megfő élve.
 • kisokka 2017. augusztus 23. 20:52

  38
  Nem olvastam a hozzászólásokat, csak azt nem értem, hogy ez neked miért újdonság?
 • Airmen #10 2017. augusztus 24. 02:40

  39
  @BitPork: Aha, nem féltek, de a zabszem nem ment volna oda, ahová most gondolom ;)
  Eljátszották ezt a franciák is, ahol nagy büszkén sétálgattak majd egyetlen petárdát meghallva rohantak ezerfelé, de leginkább elmenekültek.Csak ennyire nem félnek.
  A melegek is a kordonok között bátrak, nem azokon kívül.Ezt meg értsd ahogy akarod.(de elsősorban úgy, hogy iszonyatosan védett menetelgetés volt és mégis mindegyik besza-behu rohangált fel-alá)

  Az lehet, hogy nem minden muszlim terrorista, viszont jóval nagyobb arányban követnek el bűncselekményeket mint az átlag európai polgár.Itt EURÓPAI FEHÉR polgárra gondolok és nem azért mert náci vagyok(mert amúgy nem vagyok), hanem mert ha ellátogatsz egy börtönbe nem hófehérke fog veled szembe jönni(persze fog fehér is, csak az arányok makacs tények).De elég megnézni a bűnügyi híreket, ahol szintén nem többségében a fehérek bűnöznek.Még akkor sem ha a migránsbarát oldalakon szemezgetsz a hírek között.
  Nevezheted ahogy akarod, de tény, hogy sokkal inkább a migránsokra és közöttük is a muszlimokra jellemző, hogy felrobbannak és nem az átlag európai emberre.
  Az utóbbi időben volt kettő eset ahol fehér ember követett el merényletet(bár ebből az egyik hivatalosan soha nem lett annak minősítve), de már két kezem nem elég ahhoz, hogy csak az idei európai merényleteket megszámoljam ahol az elkövető muzulmán volt!
  Előítéletességgel rohadtul nem lehet vádolni azokat akik a muszlimokban látják a problémát, ezek tényeken alapuló tapasztalatok.
  Attól, hogy idetelepítjük fél Irakot meg Szíriát még nem lesz ott kevesebb merénylet de legalább nálunk több lesz....
  Csak ebben a hónapban 6 merénylet volt Európában, ebből 6 muzulmán elkövető(k) által elkövetett merényletek.Meg nem mellesleg meghalt 17 európai, de hát kit érdekel, ugye.Az elmúlt 3 évben is csak 500 embert öltek meg ezek a migránsok.Persze az más kérdés, hogy most 500 emberrel több élne ha nem jönnek ide.

  De, hogy ne térjek el a poszttól sem teljesen:A média erőteljesen a migránsok mellett áll és ameddig a szír gyereket mindenhol futtatták, addig a spanyol esetről nem cikkezgettek.Nyilván nem azért, mert időközben már nem találják etikusnak halott gyerekek képét posztolgatni.Egyszerűen nem illik bele a képbe, hogy az európai is áldozatként legyen bemutatva.Sőt, még pofátlanul ilyenkor is a "nem minden muszlim", meg a "refúdzsíz velkám", illetve az elengedhetetlen "nem félünk(közben nagyon is....)"-menetek vannak futtatva.Hogy azt már meg se említsem, hogy "muszlim vagyok, ölelj meg".

  A nácik elzavarása meg egy vicces dolog.Anno Hitlert is elzavarták, még börtönbe is csukták, aztán láthattuk mégis a világpolitikát vezérelte annak a Németországnak a vezetőjeként, amit kizsigereltek az első világháború után.Az már kérdés, hogy később a történelmi lehetőséget elszalasztotta.
 • Airmen #37 2017. augusztus 24. 03:07

  40
  @Pepejoe: Még autonómiát sem kell követelniük.Elég ha folytatják azt az életvitelt, hogy otthon ülnek és szaporodnak, ameddig az európai működteti az országot.Háborút sem fognak folytatni, csak elindulnak a választásokon.
  Franciaországban 6-8 millió között van a muzulmánok száma ma(nyilván 4-5 év múlva a következő választásnál többen lesznek a statisztikák szerint).Idén az elnökválasztás első fordulójában Macron 8.600.000 szavazattal nyert.Ha a trendeknek megfelelően történik minden akkor egy muzulmán jelölt simán nyerhet, hiszen a Nemzeti Front ellen ismét felállna az összes balliberális, ahogyan Macron mellett is tették.Itt jön az öngyilkos tett a franciák részéről, mert ugyanúgy engednék egy muzulmán bevándorlónak az ország vezetését mint ahogyan tette ezt London lakossága is(bár ott amúgy 40% alatt van az angolok aránya), azért, hogy nehogy egy "náci" vezesse az országot.
  Franciaország meg azért fontos, mert atomhatalom és mert ott a Köztársasági Elnök szinte korlátlan hatalommal rendelkezik.
 • Pepejoe 2017. augusztus 24. 12:01

  41
  Sosem szerettem, ha keverednek a népek bizonyos arányon túl. Sosem értettem, az mire jó. Az ember a hasonszőrűekkel érzi, érti jól magát. Megnézném vietnamot, chilét, japánt de akárhogy is szeretnék, nem maradnék ott. Szívesen látom a külföldieket, nézzék meg amit akarnak, verjék el a pénzüket de aztán menjenek szépen haza. Az a baj, hogy ezt egy szír, egyéb családtól nem kérhetem, nincs hova menniük. Szerencsére ide konkrétan nem akarnak jönni de ha az EU n belül vannak azon a bizonyos arányon túl, nos az már baj és számomra legalábbis kényelmetlen, zavaró. Európai külföldi emberből sem szeretem, ha az éjszakai járaton (én melóból haza) pl. több van mint magyarból. Belvárosban előfordul, mégpedig koncentráltan vannak, zavaró. És azok még hasonlítanak hozzánk, valamint tudom, hogy 1-2 hét és hazamennek. A migránsok javarésze akkor sem fog hazamenni, ha béke lesz a K.keleten. Ezt már buktáztuk.
  Fro. helyzete annyival speciálisabb, hogy történelmi alapon is sok náluk a nem fehér, adott esetben muszlim stb. ember aki jogosan EU s és francia állampolgár. Hozzáteszem, hogy még a 3. generációs francia de muszlim, fekete, (fekete muszlim :) ) egyéb állampolgáraikkal is komoly gondjaik akadnak (fordítva dettó, senki sem szent) Nos ők bevándorlás nélkül is többen lesznek egy idő után az európai fehér franciáknál, úgyhogy nekik reszelő. A kapkodás érthető lenne mert a már észnél lévő francia generáció kapcsolt, hogy ez a "többen lesznek" dolog a migránsok befogadásával felgyorsult és már az ő életükben bőven eljön minden hozadékával együtt és vége a nyugtatgatásnak hogy az még X év, 100 év és unokáink problémája.
 • DadPool 2017. augusztus 24. 15:45

  42
  Én csak azt az egy kérdés tenném még fel a com refuges-ezőknek, hogy vajon az arab testvérek miért is nem akarják befogadni ezeket az allah ahbaros mitugrászokat? Erről a média miért nem beszél? És a migirik, miért is nem az arab testvériség országait válasszák?
  A válasz az izraeli palesztin háborúig visszavezethető. Ahol az elnyomottak azt mondták a méheink gyümölcse a jövő. Vagyis szaporodj, szaporodj és a többség majd győz. Az oroszok is így győztek a ii. vh_ban.
  Csak most az au ezt nem fogadja el, mert meghallják a radikális szót és máris szívinfarktus kerüli őket, ezért miden megszorítást kerülnek. Jöjjenek csak a migirik. De aztán majd millió számra letelepednek, szaporodnak, és ahogy fennt említette tanult kolléga, a szavazati joggal átveszik a hatalmat. Na ki találja ki most London polgármestere kicsoda? - Sadiq Khan - nem egy tőrzsgyökeres angol név. És ez csak a kezdett.
  A vallásháború a szemünk előtt folyik, csak a libsik becsukják a szemüket, aki meg felszólal ez ügyben, annak meg kuss. A gyermekeink elé szép jövő vár.
 • djrazan 2017. augusztus 25. 09:04

  43
  Ilyen beszűkült, debil posztot rég láttam már. Hogyan lehet emberhalálokat összehasonlítani? Én pl mindkettőről olvastam, ezért nem értem a média hibáztatását. Viszont mindenkit egy féregnek tartok, akinek az egyik élet fontosabb, mint a másik...
 • [ törölt felhasználó ] #43 2017. augusztus 25. 10:12

  44
  @djrazan: Fuss neki még egyszer.
 • djrazan #44 2017. augusztus 25. 14:51

  45
  @_voodoo_: Minek fussak neki? Ha nehéz értelmezni, amit írtam, akkor szólj és segítek.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!