Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

33 hozzászólás

 • Georges #8 2019. augusztus 3. 21:02

  9
  @VAndreasz v1.0: Nem baj. Az a lényeg, hogy te nem vagy barom. Zseni vagy! Hatalmas tabzs!
 • VAndreasz v1.0 #9 2019. augusztus 4. 10:33

  10
  @Georges: Jól tudod, hogy nem lehetek zseni mert veled ellentétben nem ismerem Kati néni munkásságát! :s
 • Georges #10 2019. augusztus 4. 19:52

  11
  @VAndreasz v1.0: De, te zseni vagy, mert engem kiismertél, amivel el is dicsekedtél. Mi ez, ha nem zsenialitás? Szerintem elmehetnél valamelyik tévéhez távgyógyítónak. A képességeid oda predesztinálnak. Hajrá!
 • VAndreasz v1.0 #11 2019. augusztus 4. 23:19

  12
  @Georges: Úgy hallottam ez a te szakterületed és én nem tudok veled ebben versenyezni. Téged mindenki könnyedén ki tud ismerni elvégre egy könnyed, egyszerű karakterű figura vagy a magad jelentéktelenségével. De mi így is "szeretünk"! :)
 • Georges #12 2019. augusztus 5. 08:02

  13
  @VAndreasz v1.0: Na látod, milyen távképességeid vannak? A tévében a helyed!
 • VAndreasz v1.0 #13 2019. augusztus 6. 23:09

  14
  @Georges: Ha látnál a tv-ben amint történelm-politikai és pol-kulturális előadást vagy beszélgetést tartok, infarktust kapnál! :yeah:
 • Georges #14 2019. augusztus 7. 07:28

  15
  @VAndreasz v1.0: Nem. Te távgyógyítónak vagy jó. Bebizonyítottad a képességeidet.
 • törölt felhasználó #14 2019. augusztus 7. 07:41

  16
  @VAndreasz v1.0: Pont ezek a témakörök amiket ezen az oldalon nem ildomos ilyen mélységekben megtartanod komment formájában, ráadásul még egy laikus számára is sokszor tévesen, mégtöbbször a saját nézeteidet másokra eröltető és tukmáló módon tenni.... Jaj, ki ellent mer mondani... Ostoba
  Mindegy nem etetelek már megfogadtam

  fucku
 • VAndreasz v1.0 #15 2019. augusztus 7. 14:51

  17
  @Georges: @törölt felhasználó: A két kedvenc trollomat összefújta a szél, hacsak nem ugyanaz a "bebizonyított képességű" tökfej van a két fiók mögött ami a kommentjeik alacsony színvonalából erősen gyanítható, az állandó piszkálódásról nem is beszélve. És tf. ne irigykedj látványosan. A posztjaim alatt sosem tudtál érdemben megnyilvánulni, szerintem ez az illetlenség az oldalon. Oly mértékben "paraszt" vagy, hogy nem tudok, nem lehet (!) normálisan beszélni veled. Elhatároztam nem foglalkozok veled DE csak felbukkansz állandóan!

  kabbe
 • törölt felhasználó #17 2019. augusztus 7. 15:00

  18
  @VAndreasz v1.0: tényleg ostoba, XD fucku
 • VAndreasz v1.0 #18 2019. augusztus 7. 15:06

  19
  @törölt felhasználó: totálisan tökfej! fucku fucku fucku
 • törölt felhasználó #19 2019. augusztus 7. 15:07

  20
  @VAndreasz v1.0: fuderossz nekem

  fuudejóvagy

  fucku
 • VAndreasz v1.0 #20 2019. augusztus 7. 15:48

  21
  @törölt felhasználó: Elfáradtál "agybajnok"?
 • Georges #17 2019. augusztus 7. 20:35

  22
  @VAndreasz v1.0: Én arra volnék kíváncsi, hogy te mitől állítod másokról, hogy alacsony színvonalú? A saját színvonaladat hová teszed? Milyen objektív mércéd van?
 • VAndreasz v1.0 #22 2019. augusztus 7. 21:45

  23
  @Georges: Úgy, hogy elolvasom az írásaitokat és értelmezem azokat! Nemigaz, hogy nem veszed észre magad! A "mások" azok ti ketten vagytok most TF-el, ne próbálj általánosítani. Ha veletek beszélek lemegyek a ti ALACSONY színvonalatokra de még így is feltűnő a különbség közöttünk.
  Ebben az esetben nincs tárgyilagos mércém mivel ti úgy döntöttetek hogy a troll-jaim lesztek, ez a ti döntésetek volt. Nagyon jól emlékszem milyen primitíven tudtok reagálni a ha nem tetszik valami nektek és muszáj volt nekem is hasonló reakcióval válaszolnom. Nem egy posztomat ba*ztátok szét ezzel a viselkedéssel miközben egy kérő piv. üzenettel is elérhettétek volna a poszt öntörlését. Könnyű öt embernek vitatkozni eggyel! fucku
 • Georges #23 2019. augusztus 7. 21:56

  24
  @VAndreasz v1.0: De miből gondolod, hogy valakinek szüksége van itt a posztjaidra?
 • VAndreasz v1.0 #24 2019. augusztus 7. 22:50

  25

  @Georges: Ez egyéni megítélés mellet a oldal vezetőségének a hatásköre. Tükröt tartva feléd viszont kérdezem: kinek van szüksége a hozászolásaidra?
  Nagyon közeli időpontban regisztráltunk az oldalra és nagyon különböző a profil karakterünk ennek ellenére mégis elfogadom, hogy az oldal tagtársam vagy és nem kérdőjelezem meg az oldal-életedet vagy létjogosultságodat még akkor sem ha ellenszenvesek vagyunk egymásnak!
  Abból gondolom, hogy a pl. történelmi posztjaim érdekelik nemcsak a tagokat hanem látogatókat, hogy aránylag nagy nézettségük van és kedvező a kedvelés - megtekintés aránya. Megjegyzem az én kezdeményezésemre több tag segítségével jött létre a 'történelem rovat' ami a mai napra egy közös siker lett ami gyarapította az oldal mellet a közösséget is!
 • törölt felhasználó #21 2019. augusztus 8. 08:08

  26
  @VAndreasz v1.0: Nem. Dehogy. Csupán nem etetek többé egy olyan hiábavalóélatű nyomorékot, aki normális kritika híján óvodás szinten, a másik felhasználónevét kicsúfolva próbál babérokra törni...
  Teszi mindezt egy igen komoly és átgondolt vandrásvénullaegy felhasználónévvel, ami az enyémhez képest nulla, semmi fantázia, semmi vicc, csupán egy azonosítás...
  Számomra egy, a saját (80% ban fals) ostobaságaidat hajszoló senkiházi vagy, aki a minimális kritikát sem képes elviselni... ,)
  Nem provokálsz többet, bármit is írj, bármit is válaszolj erre, mert tudom nem bírod ki, hogy ne a tied legyen az utolsó szó, de már leszarom, ez az utolsó, hogy foglalkoztam veled... Mivel ennyire küzdöttél érte, elérted, hogy tényleg megutáljalak XD kalap
  Csak mielőtt beleéled magad, hogy nyertél, vagy hogy te okosabb vagy itt mindenkinél, elárulom neked halkan, hogy a seggemből nem ehetsz, de itt nagyon sok emberéből sem...
  Nulla vagy

  fucku
 • Georges #25 2019. augusztus 8. 08:13

  27
  @VAndreasz v1.0: El vagy tévedve. Milyen ellenszenvességről beszélsz? Részemről ez nincs. Te engem igazából nem is érdekelsz. De azért az fura, hogy képes vagy nyomozni is utánam. Én ilyet nem szoktam csinálni, bár esélyes, hogy a közösségi oldalakon ez eléggé elterjedt dolog.
 • VAndreasz v1.0 #26 2019. augusztus 10. 23:39

  28
  @törölt felhasználó: El is felejtettem ezt a lényegtelen csetepatét kedvenc "agybajnokommal". Na! Sikerült több mondatos választ írnod bár a stílusodon nem sikerült változtatnod!

  Amióta megjelentél a posztjaim alatt kénytelen vagyok minimálisan reagálni a b.aromságaidra aminek legalább annyi eredménye van hogy kicsit szórakoztató a gondolati kapálózásod. Bár ez újabban inkább elszomorít! Arról hogy komolyan vagy őszintén beszéljek veled már rég lemondtam de remélem van még esély, hogy megváltozz / megváltozzon a kapcsolatunk. Tartok tőle egy ideig még el kell viselnünk egymást ezen az oldalon!
  Nem hittem volna azt, hogy a nevedre való megjegyzés ennyire meg fog bolygatni! Rajtad kívül senkinek nem jelent problémát, hogy a felhasználónevemből kiolvassa az "András" nevet vagy annak latinos változatát az "Andresz-t"!
  Amit írtál az lényegében önkritika még ha ezt nem is fogod elfogadni vagy még jobban 'megbolondulsz' ettől a rávilágítástól. Amikor veled folytatom ezt a 'cicaharcot' hasonló gondolatok jutnak eszembe rólad csakhogy én tudom moderálni magam.

  Komolyabbra véve a szót:

  Még mindig hányinger keltően undorító a fogalmazásod és a véleményalkotásod! Mért nem tudod moderálni magad? TE beszélsz provokációról miközben troll-kodva megjelensz a posztjaim alatt hasonló stílusú (értelmetlen) megjegyzésekkel! Az, hogy "kritika, átgondolt, komoly" kif. átvetted tőlem az már a fekete-humor kategóriája! A kicsinyességedet nagyon jól megmutatja hogy "utolsó szóról" beszélsz miközben ez közel sem arról szól. Nagyon nem. Olyan szófordulatokat és kifejezés mintákat használsz, hogy nem értem! Ez már egy olyan mély primitív szint mihez már a szleng szótárak sem segítenek.

  Volt lehetőséged kritikát írni a (bizonyos) posztjaim alá amiket már kérésemre töröltettem. Nem írtál érdemi kritikát csak ehhez hasonló h.ányadék megjegyzéseket és kicsinyes vádaskodásokat. Megj.: Azért töröltettem mert láttam, hogy hat-hét troll összeszedése nem normális. Nem voltatok képesek elfogadni, hogy vannak akiknek a profiljuk más mint a megszokod és más véleményük van egy adott dologról! Megjegyzem az olvasok számára a provokatív megjegyzések nem a poszttal kapcsolatosak hanem személyeskedő jellegűek voltak. Nem az zavart a legjobban, hogy a hozzád hasonló figurák szétszedték a komment felületet hanem, hogy egyedül kellet megvédenem hat-hét rágalmazóval szemben. Te szemtől szembe - 1 vs 1 - gépelsz velem és látom mennyire nem bírod! Mennyire sértődött vagy! Most nem tudsz hat ember mögé bújni! Nehezebb így ugye? Erre voltam kíváncsi veled kapcsolatban, ezért írtam rád! Csak remélni tudom, hogy ezt átgondolod és megváltozol és lehet, hogy én is megváltozok. Mint említettem még egy darabig el kell viselnünk egymást!
 • VAndreasz v1.0 #27 2019. augusztus 10. 23:49

  29
  @Georges: "Ellenszenv!" Márpedig a beszélgetésünkből ez szűrhető le! Ha amennyiben "nem érdekelek" mért bukkansz fel a posztjaim alatt és kezdesz el moderálatlanul viselkedni? A jelenlegi első és egyetlen egy posztod van az is egyik viták inspirálta "kati nénidről". Össze lehet hasonlítani én hogyan reagálok a posztodra!
  A kép ami beillesztettem egy összehasonlítás, kettőnk profiljának összehasonlítása. Felvilágosítalak ez nem nyomozás ahogy te ezt félreértetted. Egyszerűen rákattintottam a profilodra! Megnézem "mi újság" veled. Amennyiben nyomozni akarnák rólad vagy azzal riogatni kiírnám a IP-címedet meg azt honnan szokták bejelentkezni! De megnyugtatlak kölcsönösen nem érdekeljük egymást ugyanakkor elég gyakran váltunk szót. Nem fura?
 • törölt felhasználó #28 2019. augusztus 11. 11:30

  30
  @VAndreasz v1.0: nem olvasom végig mert utállak fucku
 • törölt felhasználó 2019. augusztus 11. 11:30

  31
  kabbe
 • VAndreasz v1.0 #30 2019. augusztus 11. 12:40

  32
  @törölt felhasználó: Megint megakadt a gépezet "agybajnok"? Nem véletlenül T.F. = tökfej! Öt mondatnál többet nem tudsz el.olvasni! fucku fucku fucku
 • törölt felhasználó #32 2019. augusztus 11. 16:21

  33
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!