Most már 2x többet tudok róla, eddig semmit most dupla semmit!

41 hozzászólás

 • Malac #14 2017. május 18. 13:35

  17
  @DrunkFox: Ez tipikus tanulatlan ember hozzáállás. A gyakorlatiasság nem az elméleti tudással jön. Mindenkinek rutint kell szereznie...
 • DrunkFox #17 2017. május 18. 13:44

  18
  @Malac: csak tudod én nagyon kevés tanult és rutinos emberrel találkoztam eddig. Lehet, hogy ez a bajom, elismerem. Viszont nagyon sok tanulatlan olyannal, akinek a tisztánlátására lenne szükség ebben az országban mindenféle szinten.
 • kléni 2017. május 18. 14:22

  19
  Am a megoldás egyszerű: nevezzetek ki engem diktátornak, és megtiltom, hogy hozzá nem értők (=mindenki) szavazhasson. :D
 • DrunkFox #19 2017. május 18. 14:31

  20
  @kléni: :D
  Na végre egy értelmes ötlet..
  Gyere el hozzám melózni tesó, az utóbbi 5 évben 2 x.diplomás fószert kellett elküldenem, mert majdnem csődbe vitték a 80 fős céget. Azóta átmenetileg "Pistike" viszi a 24 éves tapasztalatlan, iskolázatlan fejével és már rendbe hozta a másik 2 idősebb baltázásait.
  Szóval nem kötözködni akarok, itt arról volt szó, hogy iskolához kötni a szavazatot, mert aki tanult, az okos, aki nem, az meg hülye. Ez nem így van.
 • cadmagician #16 2017. május 18. 15:01

  21
  @DrunkFox: en ilyen partot akarok. Tamogass es fizetek
 • DrunkFox #21 2017. május 18. 15:09

  22
  @cadmagician: aztán' kiderül végül te vagy Soros. Meg, hogy az oldalon keresztül mi is éppen agymosáson esünk át. F_szom, a mai világban semmi sem az, aminek látszik.
  Csinálnék is róla posztot, de félek, megint rámpirítasz..
 • Csirkeláb 2017. május 18. 15:29

  23
  Lehet mondtam már, de állítólag a párhuzamos kapcsolás mögött is a Soros áll. rotfl

  Köcsög politika.

  Köcsög admin.

  Köcsög univerzum.
 • Jimmybátyó #23 2017. május 18. 19:59

  24
  @Csirkeláb: Hagyjátok már abba ezt az admin köcsögözést!
  Mondjátok nyugodtan ,hogy : Admin egy népművészeti agyag edény! :D :D
 • kléni #24 2017. május 18. 20:00

  25
  @Jimmybátyó: Ne merd a népművészetet egy szintre emelni a köcsög adminnal!
 • Jimmybátyó #25 2017. május 18. 20:13

  26
  @kléni: Baz+ a köcsög meg már olyan unalmas. :D
 • Csirkeláb #26 2017. május 18. 20:26

  27
  @Jimmybátyó: Mi meg nem unjuk, az admin meg tudja magáról, hogy köcsög, sőt igenyli/szereti ezt minél többször hallani. Ne bolygasd meg ezt a kényes egyensúlyt kérlek.
 • jk88 2017. május 18. 21:08

  28
  00:40 - az átlagos fidesz szavazó mintapédánya. Büszke lehet rá a csúti törpe.
 • jk88 #10 2017. május 18. 21:10

  29
  @kisja: Hogyne, a videóban is látható, hogy milyen bölcsek ezek az aluliskolázott "izék".
 • jk88 2017. május 18. 21:20

  30
  Valamelyik közvélemény kutató is lehozta, hogy a nemzeti konzultációs baromságot is 80+%-ban a fityiszesek küldik vissza, amely visszaküldők közül a többség 60 évnél öregebb, és max. 8 általánosa van.
  Magyarul az átlag fidesz szavazó vagy egy szenilis vén fasz, vagy egy értelmi fogyatékos idióta.
  Ezért akarnak iskolákat bezárni, mert ezzel is a szavazóbázisukat növelik -> kevesebb iskola = több hülye -> hülye = fidesz szavazó. A nyuggereknek meg odakúr egy 5 ezres emelést szavazás előtt, és már meg is vannak véve.

  A szenilis és hülye embereket könnyű befolyásolni, probléma viszont, hogy az értelmi szintje miatt nem képes komplex üzenet befogadására. Ezért van az, hogy a kormányzati kommunikáció minden évben csak 1-1 gumicsont "jelszóra" épül, úgy mint "gyurcsány", "rezsicsökkentés", "migráns", "brüsszel" és most meg "soros".
  A lényeg a gumicsont, amit oda lehet tolni a szavazónak. Nem kell tudnia, hogy ki az a soros, hisz amúgy sem tudná felfogni. A lényeg csak annyi, hogy uszítással és ellenségeskedéssel legyen mindig kire kenni, ha valamit elbasz pártunk és vezérünk. Nyugodtan írhatnának "hétszünyű kapanyányimonyók"-ot is "soros" helyett, csak azt az átlag szavazóik nem tudnák kibetűzni.

  Meg amúgy is,
  1) Sorosnak jobb dolga is van annál, mint hogy egy kelet európai szarfészekkel szórakozzon annak tudatában, hogy elvileg a fél világ az ő irányítása alatt van.
  2) Ha tényleg akkora befolyása lenne a nemzetközi politikára, már rég el tudta volna intézni azt is, hogy a "bonsai cézár" repüljön és egy hozzá hűségesebb "alattvaló" kerüljön vezető pozícióba.
 • DrunkFox #29 2017. május 19. 06:18

  31
  @jk88: miért, a felüliskolázottak mind bölcsek?
  Ezek az átlag emberek, nem csak itt, a világ minden országában ilyenek. Nézd meg a brexit-et, ott is pont az átlag ember szavazta meg a hülyeséget. de szükség van rájuk, mert egy diplomás soha nem menne el kukásautóra melózni. Ha mindenki egyetemi végzettsége lenne, üresen állna az ország.
  Én itt megkaptam, hogy "tipikusan tanulatlan ember hozzáállás", de mennyire tipikusan tanult ember hozzáállás az, hogy akinek nincsen komolyabb végzettsége az mind hülye???
  Nekem sincsen főiskolám, mégsem vagyok fityesz szavazó, meg a Jóskabá sem a kocsmában, mert a maga módján látja mindazt, amit leírtál, ami egyébként teljesen igaz.
  De teljesen más dolog megmagyarázni dolgokat, mint okos ötletekkel, megoldásokkal előállni.
  Attól, hogy valakinek 3 diplomája van, nem kellene alapból lenézni a többieket, pontosan amiatt nem kellene..
  Az ember tanulhat 100 évet is, attól még nem lesz bölcs ezt kellene felismerni, a józan gondolkodást, tisztánlátást, nem a végzettség adja.
  Számtalan példát tudnék mondani erre, a jogszabályalkotástól kezdve, a saját tapasztalataimig, amikor valaki vezető pozícióba kerül, aztán' képtelennél képtelenebb ötletei vannak, mert az úgy lesz jó, azt tanulta, de odáig már nem jut el, hogy annak mi lesz a következménye.
  És ez is egy példa most itt, "milyen hülyék az emberek, milyen hülyék, mert nincsen iskolájuk" ééés? Lehet ezen változtatni? Mi a megoldás? Az egész országot beíratni suliba, hogy okosabbak legyenek? Jóskabá nem ezt mondaná..
 • cadmagician #30 2017. május 19. 07:39

  32
  @jk88: azért ne told tul a fityiszezést, tipikus példája ez a beszéd a gyűlöletkeltésnek. az ilyen stílus juttatta oda a baloldalt, ahol van. semmi nem jó, minden szar... ha a fidesz az elkövetkezendő évben nem csinálna semmit, az mszp és a tiszavirág életű momentum meg ilyen libeális ikrák maguktol is elvéreznének, és megnyerné a választást a fidesz. az, hogy a fidesz itt tart, ahol tart, azt a baloldal magának is köszönheti. tessék erősnek lenni. kevés esetet tudok mondni amiben nem mutatott egységes képet a fidesz, a baloldal meg semmiben nem tud :D ezen tessék gondolkodni, aztán lehet itt szidni a fidesz szavazókat. részemről ennyi. dátum, két fél kevert.
 • jk88 #32 2017. május 19. 11:52

  33
  @cadmagician: A baloldal saját magát juttatta oda, ahol éppen van. Mondjuk a fityisz is sokat segített nekik, pl. azzal, amikor a felbérelt huligánjaival lebontotta a tv székházat.
  Btw, könnyű egységes képet mutatni, ha magasról szarsz a demokráciára, és minden kádered csak a csúti törpe utasítására ugrik, a magánvélemény meg be van tiltva párton belül. Ezt hívják úgy, hogy személyi kultusz.
 • jk88 #31 2017. május 19. 12:04

  34
  @DrunkFox: Azért van egy alap szint, ameddig illik eljutni, ami megalapozza az ember műveltségi szintjét, amivel képes "átlátni a szitán". Ehhez pedig a minimális szint a 8 általános, "neadjisten" egy szakmai végzettség.
  Megint más az, ha valakinek azért nincs meg a 8 osztálya, mert pl. amikor született, még nem volt "divat", a juhászkodáshoz meg elég volt, amit otthon a fater tanított neki. De azok az emberek nem is álltak neki politizálni, elvoltak a rónán a saját kis világukban, csinálták a dolgukat, amihez értettek is.

  De amikor valaki a saját retardáltsága miatt képtelen elvégezni 8 cseszett általánost, az megint egy másik szint. Főleg akkor van gáz, ha ez utóbbi szorgalommal és magabiztossággal is párosul. Akkor kapjuk meg azokat a "zseniket", akik a fenti videóban is szerepelnek, mindenről megvan a véleményük, pedig fingjuk sincs a világról. Könnyen befolyásolhatók, de csak az általuk elfogadott dolog irányába, ami azzal ellentétes, az rossz/hazugság. Általában ezek szoktak hinni pl. abban, hogy a Föld lapos, vagy hogy a repülők kondenzcsíkja valójában agymosó permetszer.
  Diplomás embert még soha nem hallottam (és szerintem te sem) ilyen primitíven fogalmazni, szajkózni azt, amit Szent Viktor kinyilatkoztatott.

  Summa summarum, nem akartam lenézni az iskolázatlan embereket, de a tapasztalat általában azt mutatja, hogy pl. akik a fenti videóban ennyire értenek a világpolitikához, ott valahogy mégis hiányzik ez-az az oktatási előélet irányából.
 • jk88 #32 2017. május 19. 12:07

  35
  @cadmagician: Egyébként meg a baloldal is elhúzhat a bús 'csába a fityisszel egyetemben. :)
  Ha rajtam múlna, simán betiltanám, hogy akinek bármilyen politikai kötődése van a rendszerváltás előtti karhatalomhoz, a parlament közelébe mehessen. Az a legnagyobb gáz itt, hogy nem volt igazi rendszerváltás, példát vehetnénk a románokról, ők jól csinálták anno.
 • cadmagician #34 2017. május 19. 12:13

  36
  @jk88: lenne mondanivalóm, de nem mondom. amugy megértem amit mondasz, hogy huzzon el mindenki a csába. de rendben van, azt mondom rendben van. holnaptol mondjuk lemond a fidesz. mi lesz? erre még senki nem tudott válaszolni. tehát addig amig nincs jobb... mondtam, tessék erősnek lenni... na de mostmár tényelg ennyi. ne politizáljunk. :beer:
  putyin, jöhet a pénz
 • DrunkFox #34 2017. május 19. 12:17

  37
  @jk88: így korrekt.. :beer:
 • jk88 #36 2017. május 19. 14:29

  38
  @cadmagician: Nincs jobb? Ezeknél bárki jobb lenne. :) Az előzőeknél legalább a törvényesség látszata megvolt, nem volt ennyire pofátlan szinten űzve a lopás.

  Az egész gond a pártok miatt van. Eleve az egyes választókerületekben képviselőket választunk, akiknek elvileg azt az adott térséget kellene képviselniük, annak az érdekeit kellene mindenek elé helyezniük, amelyik megválasztotta őket. Ehelyett kapunk 190-valahány droidot, akik csak arra jók, hogy mindig azt a gombot nyomják szavazáskor, amit az adott párt "főnöke" kiadott ukázként, a választókerület tényleges érdek képviselete meg le van szarva.
  Amíg ez így működik, addig az ún. demokrácia nem ér egy lyukas 20 fillérest sem.
 • cadmagician #38 2017. május 19. 15:01

  39
  @jk88: "erre még senki nem tudott válaszolni." te sem ugy látom.
 • cadmagician 2017. május 19. 15:02

  40
  de tényleg ennyi.
 • cadmagician 2017. május 19. 15:04

  41
  és kérem ne alacsonyodjunk le az indexes kommentelők szintjére. van azoknak elég bajuk, most hogy a simicka lapját olvassák :D:D:D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!