Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:cool:

5 hozzászólás

 • HUBERTUS 2013. november 20. 08:04

  1
  A mesternek egy kicsit "natzi" beutese van, abban a csizmaban es naciban. A segednek meg a szeme se all jol, furcsa seged nekem nem tetszik :)))
 • Megacraft 2013. november 20. 12:49

  2
  Nagyon szeretem ezt a szakmát élek halok érte.. sok mindent megadnék hogy egy ilyen ember mellett dolgozhassak.. :)
 • mtking22 #1 2013. november 20. 20:30

  3
  @KUKI: lejött a lényeg gratula :)
  ha "jew"os beütése lenne akkor se tetszene ? :DD
 • HUBERTUS 2013. november 20. 21:05

  4
  @mtking22: waaa attol megorulnek. Nemreg voltam Londonba megnezni azt a geci halas akvariumot ( ne menjen oda senki me penzcsalaaaas !!!! ) es a sorba beallt mogem egy geci zs i d o csalad, meg a takony kolyoknek is akkora pajesza volt mint a seggszorom. Elgondolkodtam , hogy engem az oltozkodesemert elitelnek ha tegyuk fel a fejemen egy feher csako van szemem korul ket kis lukkal. Gondolom mindenki erti a lenyeget. Na most mar, engem meg pont ez a pajeszos-kakapos-csuhas geci oltozek irital es rendesen terrorizalva ereztem magam, hogy el kellet oket ott viseljem. Hogy "vejszen magja" .
 • HUBERTUS 2013. november 20. 21:07

  5
  A lenyeget elfelejtettem leirni, arra akartam celozni, ha nekik szabad ez a viselet akkor en is szeretnem a kis csakomat vagy a horogkeresztes himzesu hat melegitomet, mert nekem az tetszik. Amugy franciaknal elinteztek a kerdest az arabokkal kapcs, ha utcan akarsz jarni oltozz ugy mint a tobbiek es ne hordj baszott kendoket a fejeden. Ha kendo kell menj haza, ott hordhatod. Ezt tanacsolnam az osszes pajeszos < moderálva >nak is.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!