Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

Sharm el-Sheikhtől északra, Dahab üdülővárosában történt a következő eset. Orosz turisták Egyiptomban nyaraltak, a hölgy várandós volt és az utolsó szakaszban járt a terhessége. Bement úszni egyet a Vörös-tengerbe és kis idő múlva utána ment a szakállas és a fiatal férfi. Aztán amikor a férfiak kijöttek, hogy, hogy nem, egy újszülöttet tartottak a kezükben. Egy kis lavórba betették a méhlepényt és a köldökzsinórt és letelepedtek a parton. Pár pillanat múlva kisétált anyuka is nagy boldogan. Ennyi a történet, egyétek, vegyétek, legyetek okosabbak és írjátok, meg mi is történt valójában, mert jobban tudjátok/épp ott voltatok/ti voltatok azok/látnokok vagytok, stb. ..

A helyiek szerint a fiatal férfi az apa, a szakállas egy orvos/nagypapa és tervezett dolog volt. Szerintem mindenképpen fura.

6 hozzászólás

 • pushup 2018. március 14. 12:06

  1
  ezek a migránsok egyre ravaszabbak! már orosz nők hasában utaznak, nem gumicsónakon!

  (erre gondoltál?)
 • Inhouse #1 2018. március 14. 12:11

  2
  @pushup: Nem, de ez se rossz! :)
 • Aztaaaa.. 2018. március 14. 14:38

  3
  Ez egy új orosz őrület. Utazási irodák szervezik meg az utat. A szülés előtt pár nappal érkeznek, és minden pillanatban készen állnak, hogy ha eljön az idő, akkor irány a tenger. A szervezők között van szülész orvos is, de nem igazán avatkozik bele a dolgokba. Elmondja mi a teendő, aztán amikor megszületett a gyerek, megvizsgálja. A család nem azonnal megy vissza, hanem pár nap elteltével, hiszen 1-el többen vannak, a gyerek születését is le kell papírozni. Ráadásul Sharm el-Sheikh térségében 2010-óta több cápadámadás is előfordult. Volt, hogy hetekre lezárták a partokat. Nekem nem tűnik jó ötletnek, főleg úgy, hogy egy születendő kisbaba életét is kockáztatják. Persze nem a cápa miatt, hanem azért mert ha komplikáció van, onnan még messze van a szülészet.
 • Inhouse #3 2018. március 14. 14:40

  4
  @Aztaaaa..: De miért?
 • AcIv55 2018. március 14. 15:39

  5
  hát jó rotfl
 • Inhouse #3 2018. március 15. 07:22

  6
  @Aztaaaa..: Mindennaposan már egy repülőút is igen necces...ez az egész igen értelmetlen...csak nem valami vallási marhaság van mögötte? barom
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!