Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Hollandiában az alacsony bűnözés miatt már gondot jelentenek a kihasználatlan börtönök! :|

Hogy ne kelljen elbontani őket 12 börtönt gyorsan fel is készítettek a keletről érkező hatalmas menekültáradat befogadására, vagyis a menekültek lakóparkjává alakítják. Nem kellett sokat bíbelődniük, mert eleve jobb állapotúak és felszereltebbek voltak mint Kelet-Európában bármelyik lakótelep. A menekültek választhatják ezt a két személyes "majdnem" összkomfortos lakhelyet, vagy mehetnek máshová. Itt viszont van minden, telefon, edzőterem, televízió, ingyen konyha stb. Mindössze a viszonylag kis cellát és a vasajtót kell elviselniük, őrök nincsenek, szabadon mászkálhatnak.

17 hozzászólás

 • Sheldon 2016. május 25. 13:19

  1
  Én azért az őrtornyokat személyzettel, fegyverzettel együtt már csak hagyományőrzésből is megtartanám ... XD
 • _V_ 2016. május 25. 14:06

  2
  Jééé nők. Nem tudtam, hogy léteznek az iszlám kultúrában.
 • laci42 2016. május 25. 14:25

  3
  oda vitték, hogy szokják. pár év múlva felkerülnek az őrtornyok, a vasajtók, visszatérnek az őrök. nem lesz új a környezet számukra
 • Jozeph 2016. május 25. 14:33

  4
  Egyrészt, barmok vagytok... És nem jóindulatúlag, mert árad a sötétség... Orbánpapa nektek is leosztott már pármilliárdot seggnyalásért?

  Másrészt, az ötlet kiváló, és praktikus... Csak az ilyen agyatlan, szűklátókörű vérmagyarok ne jussanak a közelükbe...
 • farrd 2016. május 25. 15:54

  5
  Jé már olyan régen került elő valami felvilágosult politikailag "objektív", mindenbe belekötök csillagszemű juhász, hogy már rendesen hiányzott.
  JOZEPH köszi, hogy belekeverted a politikát, már nagyon vártuk. Beletrafáltál nekem leosztott pármilliárdot Orbánpapa és nyalom is a seggét, de mivel sokan teszik, nem is olyan vészesen szarízű. Ne is kérdezd nem adok belőle senkinek. Te leszel az új örök barim.
 • einstein #4 2016. május 25. 16:56

  6
  @Jozeph: én meg nagyon remélem hogy veled együtt már listázzák valahol azokat akik támogatják ezt az egészet kontinensfoglalást, ha túl leszünk az egészen jól fog jönni egy ilyen adatbázis...
 • kléni 2016. május 25. 16:58

  7
  Ezzel most mi bajotok van? Jobb lett volna, ha hagyják szétrohadni az épületeket, a migránsok meg szétverik a többi házat, az utcákon tanyáznak le, mert menekülttábort nem építenek, és jelen pillanatban nem is gátolják meg, hogy bemenjenek az országukba? A fajgyűlölet nagyon szép dolog, de attól még jól hasznosították ezeket az épületeket.
 • farrd #7 2016. május 25. 17:01

  8
  @kléni: Nincs baj ezzel, sőt! Inkább a mindenkit azonnal barmozó barmokkal van a gond...
 • laszlov8 2016. május 25. 17:17

  9
  Napokban olvastam svédeknél a börtönlakók 85-90%a migráncs.Hollandusok megcsinálták a kerek 100at igy tovább!
 • syn7h37ic 2016. május 25. 17:17

  10
  Addig örüljünk, míg Hollandiába mennek, és nem hozzánk. Egyébként pedig a "you rope"-ai úniónak úgy is annyi... Akkora emberáradatot, amiket jósolnak ez elkövetkező években, egyik kontinens fejlett országa sem tudja lekezelni. Ezek az emberek már nem csak a háborúk elől, hanem az éhhalál elől is menekülnek, nem is beszélve a globális felmelegedés okozta szélsőségesen magas hőmérsékletekről. Már most volt olyan extrém hőhullám, ahol árnyékban meghaladta az 50 fokot. ezt tartósan egyetlen ember sem tudja elviselni, ilyen körülmények között lehetetlen állatokat és növényeket tartani. Víz sincs, ezért a közeljövő nagyon sötét képet vetít elő. Tízmilliók fognak elindulni Főként Európába, köszönhetően a túlzottan enyhe politikának, hogy megengedték egyáltalán a bevándorlást. És itt már semmiféle kvóta és egyéb humánus politika nem fog megfelelni. Alulképzett, alul iskolázott nyelvet nem ismerő, az európai civilizált kultúrának gyökeresen ellentmondó népcsoportok fogják elárasztani a kontinenst. Ez elkerülhetetlenül véres véget fog érni. Polgárháborúk, országok közötti háborúk fognak zajlani. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, ahhoz már évekkel korábban lépni kellett volna. Lekéstük a lehetőséget.
  A bevándorlók megszokták a nélkülözést, hogy nincs meg az az általános életfeltétel, mint egy európai embernek. Nekik nem lesz szokatlan, ha nem lesz villany, víz, és az utcákon a mindennapos erőszak. Ellenben az európaiaknak ez maga lesz az apokalipszis.
 • _V_ #10 2016. május 25. 18:23

  11
  @syn7h37ic: És ez az egész úgy, ahogy van előre eltervezett. Egyébként kalap szépen leírtad.
 • _V_ #4 2016. május 25. 18:24

  12
  @Jozeph: Ja, am ki mondta, hogy nem az? Hol olvastad, mert akkor linkeld már ide, vagy screenshotold le légyszi.
 • adamik 2016. május 25. 19:06

  13
  már a határon fejbe kellene lőni mindet... és azoknak is akik támogatják ezt az egészet... van már elég < moderálva > Európába... erre még ide engednek 10x annyit... inkább az uniós elmaradott szarfészek országokat kellene felzárkóztatni... olyanokat mint pl Magyarország... mert az árak már uniós szinten vannak de a fizetés valahogy nem... nem kell erre a hsz-re válaszolni mert úgyis telibe szarom mit hörögnek azok akik nem értenek velem egyet!! :D
 • adamik 2016. május 25. 19:06

  14
  C I G Á N Y nah ezt moderáld ki... :D
 • syn7h37ic #4 2016. május 25. 21:25

  15
  @Jozeph: Tudod könnyű lebarmozni ismeretlenül, arctalanul, következmények nélkül bárkit. Uszítasz, és csodálkozol, hogy kiosztanak. A szélsőséges liberalizmus is ugyanolyan káros, mind akármelyik másik szélsőséges nézet. A humanitárius nézet nem egyenlő azzal, hogy minden jöttmentet tárt karokkal fogadunk, és szemet hunyunk a tetteik felett, amit Európában művelnek, azzal a felkiáltással, hogy náluk ez a hagyomány. Mivel ők a vendégek, a vendéglátók szabályait kell követni, és ez a szabály az egész emberiségre igaz. Sajnos, nagyon-nagyon sok példa megmutatta, hogy fittyet hánynak erre az alapvető szabályra.
  Tételezzük fel, hogy fordítva történt volna meg a dolog, és Európából indulna meg egy embertömeg Arábia és Afrika felé. Ha ez az embertömeg úgy viselkedne, mint ahogy most Európában, már egy sem élne, mert halomra lőtték volna az ottani kormányerők a menekülteket.
  Nem véletlenül nem a környező országokban keresnek menedéket ezek az emberek. Olyan helyet kellett keresniük, ahol viszonylagos biztonság van, élhető, normális környezet, és még elérhető távolságban is legyen. Sajnos kézenfekvő volt Európa. Másodsorban pl. az afrikai menekültek, azért is választották pont az európai országok némelyikét, mert korábban egy gyarmata volt valamelyik országnak, és van némi fogalmuk arról, hogy ott nem mély szegénység van.
  Harmadrészről, a kiinduló országok menekültjeit egyes nem hivatalos források szerint szándékosan arra ösztönözték, hogy irány Európa, mert az maga a megtestesült paradicsom, ott minden ingyen van... És lássuk be, egy háborús övezet megfélemlített népességét könnyű rávenni arra, hogy ne harcolj, fuss el, mert van egy jobb világ kicsit nyugatabbra, ahol kolbászb.... izé csokiból van a ház oldala, mindent megkaptok amit akartok stb stb...
  És ezek a szerencsétlenek, el is hiszik, ugyanis az iskolázottsági szintjük felettébb alacsony.
  Végszóként: Ha bármelyik nagyhatalomnak erős érdekében állt volna megakadályozni az Isis tevékenységét, akkor egy-két hónap alatt olyan rendet csinált volna, hogy egy Isis tag sem lett volna életben. Pont a fordítottja történt. Mindenki tudja, hogy az USA hathatós segítségével a demokráciának nevezett lázadást bevitte a Közel-keletre. Egy olyan régióba, ahol évezredek óta törzsi és feudális rendszer volt az uralkodó, és ez a rendszer egy viszonylagos békét jelentett. Ezt felrúgta az USA az olaj és egyéb önző érdekek miatt. Már nem titok, hogy az Isis alapítóit az USA használta saját céljaira (wikileaks), akiket hagytak szépen elszabadulni, káoszt okozva, hogy meggyengítsék és de-stabilizálják a Közel-keletet, hogy ott szépen mint "megmentő" bevonuljanak, és saját önző érdekeiket érvényesítsék. Ennek eredményét szenvedi most egész Európa.
 • Sasos 2016. május 25. 22:15

  16
  Ne szólj hozzá, vagy rasszista fasz leszel, vagy liberális bunkó... Bírd ki! Ne szólj hozzá! Áááááá nem bírom:
 • Jozeph 2016. május 31. 11:19

  17
  Na, jólvan, sikerült, amire gondoltam...

  Egyrészt vannak, akik gondolkodás nélkül a saját anyjukat is fejbelőnék, ha a hatalom által diktált skandátum ezt mondaná...

  Másrészt vannak, akik az uszítást már-már egész tűrhető magyarázatokkal próbálják elfedni, itt csak azt nem értem, hogyha ép ésszel felfogja és látja a hátterét az egésznek, akkor hogy süllyedhet abba a mélységbe, hogy válogatás nélkül tekinti "kiiktatandó problémának" az összes "dicsőséges keresztény kultúránkkal azonosulni nem tudó" embert. Akkor min csodálkozik, ha az összes "Allah az egyetlen" gondolkodású ember meg őt akarja likvidálni... Min van felháborodva?

  Én meg azt mondom, intézzétek el magatok között, menjetek oda, kezdjetek hadonászni, meg lázongani, meg uszítani, aztán nézzétek meg, mit tesznek majd veletek (vagy ha ti vagytok az erősebbek, akkor szerencsétek van)...

  Én meg nyugodtan akarok élni azokkal, akik elfogadnak engem, és akiket elfogadok én... Egymás mellett, hiszen az emberi létnek szerintem semmi más értelme nincs, mint elfogadásban, békében, szeretetben együtt élni. És akkor sikerülhet az önmegvalósítás, a családeszmény építése stb... Mindenkinek.

  De amíg olyan vadbarmok diktálnak, mint itt egyesek (akikből kinőttek azok a vadbarmok is, akik ellen most olyan nagy hévvel uszítotok), addig a fenti (idealista, liberalista és baloldali) nézet nem valósulhat meg... Mert egyes embereknek lételeme a harc, a feszültség, az utálat, a gyűlölködés és a hataloméhség. Na, én inkább ezeket az embereket likvidálnám...

  Ja, engem is lehet utálni, engedélyezve van...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!