Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
grat

12 hozzászólás

 • [ törölt felhasználó ] 2014. január 4. 08:03

  1
  Ügyes meg minden, de mi ellen is védi ezzel a hidat?
 • TonyEricsson #1 2014. január 4. 08:31

  2
  @Harkonnen: Nem parkour, hanem hídőr! rotfl
 • Attila1000 2014. január 4. 08:46

  3
  Ön maga ellen védi a hidat :-D Q-rva ügyes....irigyelem érte.
 • ArkaChopa #2 2014. január 4. 10:14

  4
 • ArkaChopa 2014. január 4. 10:14

  5
  Oké értem, de mi értelme? - * - De mi értelme? :D
 • Sh07GuN 2014. január 4. 13:11

  6
  Csak én várom azt a videót, amikor elrontja? :D
  Nem ússza meg szárazon... :D

  (de rossz volt xd )
 • adriai6 #1 2014. január 4. 15:48

  7
  @Harkonnen: a szexuális ragadozok ellen akik percről percre lesik mikor kit lehet meg bacni.......ilyen videónak szar címet adni....
 • adriai6 #4 2014. január 4. 15:50

  8
  @ArkaChopa: ez ügyben is egyet értek szkálival :D mi értelme a focinak, F1-nek, rögbinek, stb jollvan sportok
 • adriai6 #5 2014. január 4. 16:04

  9
  @ArkaChopa: be se fejeztem de el küldte.....kurva anyját ennek a szarnak....jól van sportok...de mi értelműk ? foci = idióta faszok akiért kuva sokat fizetnek de szart nem érnek és csak azért kapnak pénzt hogy ki menynek el elessenek egy ember mellet ha hobbiból űzöd az már megint más úgy én is szeretem haverokkal stb ki mentek egy parkba és rendesen játszotok úgy merem sportnak nevezni lássuk az F1-et autók...akkor mi a faszomért sport ??? idióta f.sz aki ki találta mert nemsport nem lehet port azzal hogy te bent baszod a rezet az "arany eres picsádal egy szaros autóban ....rögbi abban embereket döntesz fel meg mész nekik sportnak sport... de mi értelme ? semmi egy idióta f.sz ezzel állt elő és már van értelme pedig nincs akkor lássuk ezt szabad futás a testedben lévő minden izmot meg mozgat mivel: futsz, mászol, ugrasz, csúszol, kocogsz, hajladozol, pörgöl stb ami a testednek jó ez minden sportnál értelmesebb mivel nem egy adott izom csoportot mozgatsz meg tehát mi értelme azon kívül hogy égéseges ? az hogy sokaknak ez az élet mint másoknak az úgy nevezet "foci" vagy stb pedig szar fos szar a "foci" amit focinak neveznek a foci rajongok ez után biztos örülni fognak nekem de magasról leszarom és be kaphatják fucku és te is fucku
 • ArkaChopa #10 2014. január 4. 20:50

  10
  @adriai6: Egyáltalán elolvassátok és értelmezitek amit írok? Vagy rögtön ugrunk véres habzó szájjal, ahogy mostanság szoktatok együtt?
  Mi értelme? - Kérdem megint.
  A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja. A kitűzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett.
  A lényege tehát, hogy valamit elérjen vele az ember, mondjuk első legyen, vagy gyorsabb legyen stb. De ennek az ugribugrinak mi az értelme? Nincs kivel versenyezni, nem lesz első mert nincs második. Ezért kérdeztem mi értelme?
  Ha valaki azt írja: mert jó ugrálni és fitté tesz, azt megértem. De azt nem hogy miért kell neki ugrani nekem egy komment miatt?
  Adrián leszokhatnál arról , hogy ha Szkáli röfög valamit, akkor azonnal védelmedbe veszed és fordítva is igaz, főleg úgy, hogy nem is történt semmi.
  Csak kérdeztem valamit! MI ÉRTELME? Semmi? Vagy valami? Egy válasz és semmi több, nem kell kötekedni. Uramisten micsoda Trollok! :D
 • [ törölt felhasználó ] #2 2014. január 4. 21:01

  11
  @TonyEricsson: Ja, hogy szóvicc? Ahá! Fergeteges.
 • TonyEricsson #12 2014. január 4. 22:16

  12
  @Harkonnen: Ez halálosan komoly! Ő a híd védelmezője!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!