Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A magukat a "Völgy nővérei"-nek nevező apácák gyógyászati célból termelik a marihuánát, persze ők is beleszívnak, milyen is az isteni száguldás! :D

3 hozzászólás

 • JohnFly 2016. március 31. 20:05

  1
  Az hagyján! Mennyi hasist lefőznek belőle apám!
 • Henti82 2016. március 31. 20:08

  2
  #6 Kicsi jut a piacra is úgylátom :D ez nem egy szokványos zárdai konyha rotfl
 • Dikkmándi 2016. március 31. 21:37

  3
  Egy kis infó Európából: Magyarországon minden tilos, a mariuhána minden fajtája. Attól függetlenül, hogy egy valag termelö van, piszkosul sokan szívják.
  Ausztria: Szívhatod nincs semmi, vehetsz kisnövényt boltban ( Growshop), szívhatod, termelik cégek nagyban a gyógyhatású CBD Olaj miatt. Ami persze nem tilos.
  Csehország: Még többet enged mint Ausztria!
  Spanyolország: Még többet enged mint Csehország!
  Hollandiát pedig mindenki ismeri.
  Csak szerény becslésem szerint hozna a magyar konyhára évi 20 milliárdot ha ezek a tahó politikusok ezt egyszerüen átgondolnák, és legálisan lehetne venni, és használni.
  Én azt mondom, hogy óriás mennyiségben termelik itthon, személyszerint ismerek több tucat termelöt. Akkor nem mindegy, betiltani úgysem fogják. Az a valag turista szerintetek mennyi pént hozna ide? Nem csak a balaton lenne a menö évi 50 ezer turistával, hanem a füvesek jönnének vagy 3 millióan, ha nem 10-20 millióan!! Szerintetek mennyi szállás, legálisan adózott füböl a lóvé stb lenne itt???
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!