Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A föld amikor megszületett a gravitáció játéka folyamán több dimenzió is létrejött benne, nemcsak az amit mi emberek érzékelünk. Ezek üreges-réteggé változtatták a föld belsejét.

A dimenziók többes számát még csak most a XXI. században fedezték fel. Egyesek szerint akár 20 dimenzió is létezhet a világegyetem különböző pontjain. Általában a fekete lyukak környékén, mert azok tudják annyira visszahajlítani a teret, és annyira módosítani a világ törvényeit, hogy további dimenziók alakulnak ki. Viszont a föld kialakulásánál is a földön magán 4, míg a belsejében 5 dimenzió alakult ki. Ez létrehozta a belső földet.
Sokáig nem tudott róla senki, ám a XIX. században felmerült ennek a lehetősége. Az első bizonyítékot Olaf Jansen norvég tengerész szolgáltatta, aki felfedezett egy nyílást az északi sark közelében, és behajózva egy másik világot látott. Egészen Agartha városáig jutott, ahol a lakók elmesélték, hogy több ezer éve élnek ott.
Az 1800-as években Edmund Halley fogalmazta meg a föld belsejében lévő 5 koncentrikus kérget, ahol élet van. Ő vetette fel, hogy a sarki fények a nyílásból kiáramló anyagok miatt van,és azok késztetik a légkört fénylésre.
1824-ben indult egy expedíció a bejárat megtalálására de nyomuk veszett.
1893-ban Dr. Fridtjof Nansen egy hajóval indult útnak, és megtalálta a lyukat, különös dolgokat írt le a hajónaplóba, amik megegyeztek a norvég hajós elmondásával.
1926-ban Richard E. Byrd repülővel kelt át lyukon, ahol felderítést is végzett, köztük fényképes dokumentációt készített. A tudományos társaságok nevetséges manipulációnak tartották, és az amerikai kormány ebből kiindulva nem adott támogatást a további kutatásra. Ezek a dokumentációkat pár évvel később a náci Németország ügynökei megszerezték, akik átnézve azokat rájöttek óriási lehetőségek vannak a belső világban.

1939 után a nácik egy különítményt küldött a sarkkörre, hogy bejutva nyersanyagot, technológiát és minden mást felfedezve hazajuttassák. Az amerikai hírszerzés ezt megneszelve azonnal intézkedett, és ők egy elhárító különítményt küldtek a helyszínre. Az amerikaiak likvidálták a német egységet, és egyben ők maguk is meggyőződtek a bejárat létezéséről. Ezzel a hírrel hazatérve, az akkori vezetés azonnal titkosítás alá vették az ügyet. A háború végeztével visszaszerezték a képes dokumentációt, illetve minden mást ami a lyuk létezését alátámasztja. Továbbá minden egyes fotón kiretusáltatták a bejáratot, az űrhajózás kora eljövetelével még szigorúbban kezelték az ügyet, de még így is előfordult, hogy pár kép kikerült a kezükből. Később felmerült annak a lehetősége, hogy a nácik csak csalinak használták a különítményt, és ők maguk bejutottak oda. Az ottani technológiákat pedig megszerezték, lásd repülő csészealj.
A belső föld léte sok mindenféle paranormális tevékenységre magyarázatot ad. A legjelentősebb, hogy nincsenek UFO-k, mivel az idegen lények a föld belsejéből érkeztek a saját járműveikkel. A különös megmagyarázhatatlan kísértetek, szellemek is a belső földből származnak, akik egy önálló létformát képviselnek. Sőt azt is feltételezik, hogy a dinoszauruszok a belső földből származnak, ugyanis ott jóval alacsonyabb a gravitációs vonzás, így nagyobbra nőnek az élőlények, így még most is nagyméretű állatok élnek ott. A dinoszauruszok a belső földből kerültek a föld külső rétegébe, és még ma is élnek.
Manapság kutatások folynak, amit minden kormány titokban kezel, hogy a nagyközönség ne tudjon róla, mert a föld túlnépesedése miatt lerohannák az új lakhelyet. Viszont az ottani lakók ezt nem hagynák, így egy katasztrófális háború törne ki, amelynek a kimenetele egyenlőre az ember hátrányára végződne, a technológiánk miatt. Az ottani lények technológiája fejlettebb, és ezért csak üzletelés folyik bizonyos dolgok átadásáról. Ezzel magyarázható a váratlan technológiai forradalom is, ami az emberek közt zajlik. Idegen tollakkal ékeskedünk.

34 hozzászólás

 • Bulcsuvezér #5 2017. október 8. 14:41

  10
  @kléni: te vagy xbl?
 • kléni #10 2017. október 8. 14:56

  11
  @Bulcsuvezér: Természetesen nem, miért kérded?
 • xbL #11 2017. október 8. 15:25

  12
  @kléni: Mert véletlenül valamiben egyetértünk.

  Nem értem ezt a cikket hogy lehet tényként kezelni. Mert ugye, ha nem feltevés, akkor tény. Mindegy ő dolga.
 • Bulcsuvezér #12 2017. október 8. 16:05

  13
  @xbL: ezt itt senki nem kezeli tényként :D :D :D kalap
 • kléni #13 2017. október 8. 16:26

  14
  @Bulcsuvezér: De, mégpedig te. Ugyanis csak két lehetőség van: egy dolog vagy létezik, vagy nem létezik. A köznyelvben az elmélet, feltevés egyenértékű a nemlétezéssel, míg a tény a létezéssel. Elmondásod szerint nem elmélet, tehát léteznie kell.
 • kléni 2017. október 8. 16:38

  15
  Na jó, ez így nem teljes. Még lehet az is, hogy feltételezzük valaminek a létezését, de nem tudjuk. Csakhogy ez nem olyan típusú történet, ahol ilyesmit használnánk. Lenne eszközünk arra, hogy kiderítsük, létezik-e, illetve néhányan már rendelkeznek is tapasztalatokkal, mert jártak arra. A feltételezés olyan esetben használatos, mint pl. mélytengeri élőlények, amire utalnak nyomok, hogy valaminek lennie kéne, de még nem járt arra senki, így nem tudjuk, hogy mi az a valami.
 • Rmmstn 2017. október 8. 16:47

  16
  Most már értem miért nem tudom kiönteni a vakondot. A rohadék is ott lakik. Én meg csak engedtem és engedtem a vizet.
 • jk88 2017. október 8. 16:54

  17
  Remélem a posztoló is csak a "röhögjünk a hülyéken" faktor miatt rakta ezt ki ekkora terjedelemben, és nem azért, mert tényleg elhisz egy ilyen faszságot.

  Tökéletesen követi az "etessük a barmokat baromságokkal" teóriák szerkezetét, miszerint találjunk ki valami orbitális ökörséget, dobjunk bele pár külföldi nevet és néhány évszámot, egy csipet nácik és bumm, kész is a ""Megdönthetetlen Elmélet"".
 • jk88 2017. október 8. 17:12

  18
  Már csak a józan paraszti ész miatt is úgy ökörség az egész, ahogy van.
  Ugyebár a bolygók úgy alakultak ki, hogy a csillagok körül keringő por összeállt, így a tömegénél fogva gravitációs vonzása lett, amivel még több dzsuvát gyűjtött össze, és így nőtt a porkupac bolygóvá. Miután az egész egy magból indult ki, miért lenne benne "hézag"? A gravitáció nem úgy működik, hogy "oké, akkor most magamhoz vonzom a port a környékemről, aztán hagyok egy kis légrést a 'belső földnek' és utána megint gyűjtöm tovább az űrből a törmeléket".
  Meg aztán a tömegvonzást is a Föld magja "csinálja", ha lenne 'belső föld', ott mindent és mindenkit magába szívott volna a mag, vagy """belső nap""" ahogy az ábra mutatja.
  Aztán az elmélet világraszaróját nem zavarja, hogy a sarkokon a "bejáratoknál" több millió köbkilométer víz és jég van? Az Északi Tenger miért nem folyik be a lyukon?

  Ha a fenti kérdések nem lennének elegendőek, támadható a cucc akkor is, ha lehetségesnek veszünk egy ilyen baromságot.
  Pl. hogy alakult ki odabent élet, mindenféle kozmikus interakció nélkül (a mikrobákat hordozó meteorok hogy mentek be a föld belsejébe?)? Mitől lett fejlettebb a belső föld, mint a külső?
  És a legjobb, amivel a laposföldes retardáltakat is be lehet vinni az erdőbe:
  Ha tényleg van belső föld, ki és miért titkolja? Kinek érdeke, hogy senki se tudjon róla? Egy világban, amit a kapitalizmus mozgat, egyből minden cég ráugrana a lehetőségre, hogy egyszerre csak lenne még egy bolygónyi vevő, akiknek el lehet adni az ájfón 18-at.
  Ráadásul, ha ezek fejlettebbek, miért nem igáztak még le minket? Stb, stb...

  Végül jönnek a logikus kérdések, ahol mindig elhasalnak az ilyen elméletek:
  Mivel magyarázzák a tektonikus mozgásokat? A vulkáni tevékenységet? Magát a gravitációs teret, és ahogy hat mindenre? A bolygó mágneses pólusait?
  Csak mert ezekhez alapvető feltétel, hogy a bolygó belsejét olvadt, forró magma töltse ki.

  Faxom, ha meglátok egy ilyet, mindig túlvariálom a dolgokat, pedig csak arról van szó, hogy az internet miatt az egyes drogos elmék delíriumos képzelgései sokkal gyorsabban és több emberhez eljutnak, mint régen. Lassan be kéne már vezetni az iskolai végzettséghez kötött internethasználatot, mert így szép lassan belefulladunk az idiótákba.
 • _V_ 2017. október 8. 17:50

  19
  "Belső föld"

 • Mihatika #18 2017. október 8. 17:54

  20
  @jk88: Nézd a jobbik oldalát. Legalább levezeted a frusztráltságot amit nem a macskán kutyán hörcsögön vezetsz le hanem kidühöngöd magad rajta és máris szebb a felső föld :)
 • farrd 2017. október 8. 19:11

  21
  Az még a belső Föld ismerőit is megosztja, hogy létezik-e több bejárat a két póluson kívül, hisz Verne hősei sem ott jutottak be és ha már itt tartunk én sem ott ruccanok át, ha hívnak a bentiek sörözni.
 • pepuccso 2017. október 8. 20:50

  22
  Igen, a belső föld létezik, találtam már bizonyítékot is: múlt héten kutat ástunk, egyszer csak valami keményen koppant az ásó - a belső föld volt az!

  Persze, tamáskodtam kissé, de aztán felnéztem a kút nyílásán és rájöttem, hogy alulról átlátszó a föld, bejön a napfény, így a belső föld világos.

  Aztán visszatérve azt látom, hogy egy laposföld-hívő vitatkozik egy belső föld-hívővel, idéztem Pandacsöki Boborjánt, miszerint a Föld banán alakú...

  Ja, tudtátok, hogy Jézus magyar volt?
 • Salax 2017. október 8. 22:19

  23
  Lehet, hogy jókat rötyögünk ezen az agymenésen, de sajnos olyanok is vannak, lehetnek köztünk, akik elhiszik. Néha úgy hiszem, hogy egyesek szándékos néphülyítés céljából járnak ide.
 • kötekedő 2017. október 8. 23:28

  24
  Már a címben lebukik a "szerző": a Föld - mint bolygó - nagy F-fel írandó. A szöveg további része is hemzseg a primitív helyesírási hibáktól, nem beszélve a középső csoportos óvodás fogalmazási színvonalról. Fizikai és csillagászati ismeretek teljes hiányára valló hülyeségek határozott állítása. Borzalom! A nácik, az UFO-k és a dinoszauruszok bevetése pedig még akkor is agyonütné az egész történet hitelességét, ha az egyébként hihető lenne. Röviden: primitív baromság.
 • kléni #24 2017. október 9. 00:18

  25
  @kötekedő: Na de ha van külső meg belső földrész, akkor már nem csak egy föld van, pedig azokat írjuk nagybetűvel, amiből 1 van!!!4négy
 • tivike 2017. október 9. 09:34

  26

  Na mos az van, hogy a föld ugyebár lapos. Az antarktiszon ott a lyuk, tehát ebből következik, hogy a belső föld egy újabb lapos réteg a miénk alatt. Ezt figyelembe véve állíthatjuk, hogy a föld valójában "rétes" szerkezetű. Egy nagy átlyukasztott rétes. Bizonyára több szeletre lett vágva mert csak egy lyuk van. Mégpedig mert azért van ott a lyuk, mert isten megszúrta a rétesz villával, hogy megsült e. A többi szelet a többi világ! A többi lyuk a többi világ többi "belső földjének" a bejárata! Nem egyértelmű? Illene felfogni.
 • DadPool 2017. október 9. 18:39

  27
  Csak annyit tennék én hozzá, hogy nagyon örülök, hogy ennyi embert érdekel ez a téma. Igen sok a hozzászólás, és mindenki kérdéseket tesz fel. Nagyszerű. Milyen remek kis csapat!
 • Pocoknyúl 2017. október 9. 19:03

  28
  Szerintem teljesen hihető a több dimenzió, hiszen a dokik már az 5.-ben kukkolják a gyereket az ultrahanggal...
  A tudósok rendesen le vannak maradva... :D
 • DadPool #28 2017. október 9. 19:15

  29
  @Pocoknyúl: egyébként ezt a többdimenziós miafaszomat komoly tudósok vetették fel először, nem scifi, csak az a fura, hogy egy több diplomás ember erről hadovál,akkor mindenki áhitattal figyeli, ha meg egy átlag ember mond ilyet, akkor totál hülyének nézik.
  szerintem a világgal baj van ilyen téren, de inkább az emberek fejével...
 • Pocoknyúl #29 2017. október 9. 19:53

  30
  @DaDPool: Talán azért, mert bonyolult téma. Azért az átlag ember csak azt hallja, hogy Hawking megint mondott valamit, nem érti és baromságnak tartja. Húrelmélet meg ilyen hülyeségek? Idióták ezek...
  Pedig egy egy elmélet kidolgozásához óriási tudás, felkészültség és munka szükséges, nem légből kapott ötletek.
  A jelenleg ismert dolgokból kiindulva következtetni arra, hogy vajon mi és hogyan működik.
  Einstein-nek néhányszor sikerült.
  Szerintem a quantum kutatások fognak közelebb hozni bennünket a Világ megértéséhez, valószínűleg a nagyok is így gondolják ha képesek olyan irdatlan összegeket ráfordítani..
  Mondjuk ezen a Belső Földes témán Einstein is betegre röhögte volna magát :D
 • kléni #29 2017. október 9. 20:08

  31
  @DaDPool: Ez nem igaz. Pár hete láttam egy videót YT-n, ahol egy több diplomával rendelkező, amúgy értelmesnek gondolt fazon azt mondta, szerinte lapos a Föld. Ugyan úgy leidiótázták őt is, mintha bárki más mondta volna. Valójában még cikibb is, ha egy értelmesnek gondolt ember mond ilyeneket. Ugyanakkor nem alaptalan, hogy miért gondolják sokan, hogy aki jártas a tudományban, annak nagyobb eséllyel lehet igaza egy új elméletben. Akik ismerik a tudományt, kutatnak, jártasak a bizonyítási módszerekben, azok se a lapos, se a lyukas Föld elméletével nem állnak elő, legalábbis olyan módon biztosan nem, hogy megválaszolatlanul hagyják azt a sok kérdést, amit itt is fel tudtak tenni amúgy nem szakmabeliek. Mivel erre nem került sor, sőt, neves és ismeretlen személyek megcáfolták ezeket, mindkét elmélet csak sületlenség marad. Amit most leírtam, annak a megértéséhez csak egy kis ész kell, amit pedig feltételezzük, hogy minden embernek van, ennélfogva senkinek nincs oka elhinni azt, hogy a Föld lapos, vagy üreges, bárki, aki így tesz, röhej tárgya.
 • Jabberwoky 2017. október 11. 08:07

  32
  Azzal kezdeném hogy nem hiszek semmiben amit nem látok, érzek, tapintok vagy bárhogy nem érzékelem akár egy érzés formájában mint pl a szerelem...... Tehát ez a földes sztori is egy érdekes feltevés és pont. Ennyi. Viszont itt olyan tudós társaság csapódott össze, hogy nem bírtam ki, meg kell kérdeznem..... Vasárnaponként a helyi templomot miért nem ostromolja meg a díszes társaság? Ott is tényként kezelik a dolgokat és ennél a belső földes dolognál sokkal vadabb történeteket mesélnek..... Mindegy hogy Isten, Jézus, Mohamed, Budha, Krisna vagy a tejesember....... Mind baromság..... Mégis a bolygó lakosságnak a 99%-a hisz valami megmagyarázhatatlan dologban. Tőlem ez lehet a paradicsom madár szelleme is... A lényeg hogy hiszi.....
 • kléni 2017. október 14. 00:31

  33
 • DadPool #33 2017. október 14. 12:51

  34
  @kléni: na látod okoska, énmegmondtam, méghogy nem írnak róla a komoly ujságok , mindenki át van verve az igazság csakis itt a képtelenségen olvasható
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!