Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Képek és magyarázatok! :D

1 - Második világháborús veterán (Belarusz) Konstantin Pronin, 86, ül egy padon, várja társait a Gorkij parkban a Győzelem Napján. Minden évben eljön május 9-én, 2011-ben már csak egyedül ült a padon!
2 - Hubble Deep Field (HDF) felvétele a több mint 10 milliárd évvel ezelőtti galaxisokról!
3 - 2005 Spirit Mars Rover felvétele a naplementéről, helyszín a MARS!
4 - Egy katona hosszan sétál, hogy a furgonban levő bombát hatástalanítsa, Észak Írország!
5 - Neil Armstrong a holdséta után!
6 - A pillanat, amikor zsidó foglyok rájönnek nem kell a koncentrációs táborba menniük. 1945. Április.
7 - A tudatlanság boldogság - Hajléktalan férfi alszik az étterem előtt, és nem veszik észre. Milwaukee
8 - Nürnbergben 1937-ben
9 - Ezt a fotót az űrhajós Michael Collins készítette, amikor a két társa a holdkompon volt.
10 - Litván férfi sokkosan ül, miután elütötte a 8 éves gyereket, aki elé kanyarodott biciklijével az úton.
11 - 1915-ös Örmény népirtás után, egy hivatalnok kenyeret oszt éhező gyerekeknek.
12 - Fülöp szigeti miniszter (Reynaldo Dagsa) a családját fotózta amikor lelőtték.
13 - Két mérnök halt meg 2013 Október 29-én Hollandiában, amikor egy szélmalom kigyulladt, nem tudtak lemenekülni, ez az utolsó fotó róluk.
14 - A szerzetes imádkozik egy halott férfi mellett a Shanxi Taiyuan(Kína) állomáson.A férfi a vonatot várta , amikor hirtelen megállt a szíve.
15 - 2011-es Japán szökőár romjai közt egy lány.
16 - Narancssárga Sossusvlei dűnék Namíbiában.
17 - Fiú rángatja hazafelé alkoholista apját!
18 - "Az utolsó zsidó Vinnitsa" - Ukrajnában Vinnitsában 28 ezer zsidót mészároltak le, az utolsó kivégzését megörökítették.
19 - A Golden Gate híd Öngyilkosoknak kitett segélykérő telefonját használja valaki.
20 - Hullámzó felhők. (Undulatus asperatus)

11 hozzászólás

 • woody 2014. november 10. 19:59

  1
  Van egy-két szívbemarkoló.
 • einstein 2014. november 10. 20:08

  2
 • furotorony 2014. november 10. 20:18

  3
  #4 remélem el is olvasta a feliratot :D
  Amúgy yougod jó poszt
 • rima_pudendi 2014. november 10. 21:45

  4
  Kiváló poszt! grat
 • mtking22 2014. november 10. 22:47

  5
  #18 az mindik kimarad, hogy mi volt a megtorlás, az valahogy elvan tusolva.. de a gyűlöletkeltés az persze megy, a sok libcsi gondolkodo sosem gondol abba bele, hogy ezek az emberek mind parancsra tették azt amit tettek, ja és a drága bajuszos bácsi hol marad a kommunizmushoz, vagy maó bácsihoz képest...
 • ArkaChopa #5 2014. november 11. 07:58

  6
  @mtking22: "de a gyűlöletkeltés az persze megy", akkor ne csak a nácikhoz és libsikhez szólj hozzá, hanem mondjuk a 11-es képhez! kalap
 • mtking22 #6 2014. november 11. 13:41

  7
  @ArkaChopa: ettől függetlenül eggyüt tudok érezni a rengeteg, rokonnal, hozzátartozóval természetesen, nem vagyok olyan szívtelen, hogy ne tenném, és sajnálom is természetesen, egyértelműen nem emberi viselkedés már egyetlen élet elvétele sem, pláne ha az az emberi élet ártatlan, sajnos a társadalmunk folyamatos korcsusolása vezet az ilyen események kialakulásához, és ez most is folyik akár a közel keletről van szó akár az afrikában éhezőekről, de akár kis hazánk hatalmas vízforrásairól van-e is szó, ahol szintén a nagy milliárdos üzletek a mi tudtunk nélkül folynak aminek az elszenvedői a következő generciók lesznek, és ez a jelen, nem pedig a múlt, de ugye itt demokrácia van és én erről nem is beszélhetek, mivel a sértő véleménykifezezés ugye tiltott, ugyhogy mos írásba kijelentem, hogy az összes eddigi kommentek az oldalon akármilyen jellegel nem az én agyi szüleményem, csupán egy általam alkotott mesterséges intellektussal megáldott integrált inteligencia szüleményei, najó nem. vagy mégis ? najó lehet, hogy mégis. :D
 • ArkaChopa #7 2014. november 11. 19:09

  8
  @mtking22: Nem látom a választ a kérdésemre :D Mi van az örmény népirtással? Nem szólsz hozzá?
 • mtking22 #8 2014. november 11. 20:20

  9
  @ArkaChopa: sajnos nem vagyok tisztában az ok okozati tényezőkkel, de itt van egy hozzászólás a képhez: fekete fehér és szomorú, megfelel ?
  ugyanis semmi konkrétat nem mondtál :), kérdeztél, de ilyen logikával, bármilyen féle/fajta vitaindítót feldobhatnánk :)
 • ArkaChopa #9 2014. november 11. 20:25

  10
  @mtking22: Mindig csak a libsi irtásról beszél mindkét fél. Aki áldozat volt, és aki nem hiszi azt el. De az örmény, indián, és felsorolható még 100 népirtás arról valamiért soha senki nem beszél. Tehát aki felhozza a libsi népirtást mint témát az legyen szíves a másik képhez is hozzászólni! Vagy csak a libsik a téma mindig? Kicsit egyoldalú a dolog. Mondhatnám akár rasszizmus. Az örményeknél is igen sokan meghaltak, az indiánok pedig majdnem kihaltak. Említsünk róluk is szót. Ezt vártam volna tőled, de te leragadtál a libsi témánál. kalap
 • mtking22 #10 2014. november 11. 21:25

  11
  @ArkaChopa: ismétlem, nincs előismeretem sajnos az adott témáról, de nyitott vagyok mindenre, azért mindig ez a téma a fő egybként mert itt a legerősebb a széthúzás, ezek az oldalak a legismertebek, iletve én is azért ezt hozom fel mert erről van előképzettségem, nyilván az amerikai őslakosság kiirtása is ugyan ide sorolható, természetesen, úgyanúgy gusztustalan, hogy kiírt egy népet az "amerikai" ugye elég vegyes népesség, majd a 200 éves történelmére vág fel...
  de akkor már el lehet menni akár az inkvizíció irányába is nemde? azoknak az elődei öltek meg milliókat, puszta képzelmények miatt, akik ma esetlegesen világvallások vezetői, jó természetesen nem közvetlen, de tetszik érteni az átmenetet :)
  velem azért jó vitázni mert nyitott vagyok, nem úgy mint azok akik aztmondják,hogy persze nyitott vagyok, meghalgatok mindent, de közbencsak a saját véleménye érdekli, épp ezért szivesen utánna is nézek a dolognak, hogy tisztában legyek a történtekkel, esetleg ajánlasz valamilyen hihető, megbízható forrást?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!