Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:lol:

52 hozzászólás

 • BitPork 2016. április 13. 16:59

  28
  Több ilyet! Meg egy kicsivel több ciánt a regnáló rendszer italába!
 • Tengelyikusz 2016. április 13. 17:10

  29
  Egyik párt se jobb , vitatkozhatok reggelig! Ugyan ugy mutogadtok mint a parlamentben. Szinház az egész világ!!!!
 • Ugrifüles 2016. április 13. 17:10

  30
  @ArkaChopa:

  Mondtam én hogy ez egy MSZP-SZDSZ-es agitprop szar, minek raktad be ide ???

  Az adózásnak nem túl sok köze van a jegybankelnökhöz.... Vagyis annyi, hogy a Simor alatt évi 100 MD-t kellett betolni az MNB-be az adóforintokból, bezzeg most meg az a baj, hogy az MNB miért vesz műkincseket a felesleges pénzéből... (mert ugye a jegybanktörvény szerint mást nem vehet belőle)

  Amúgy pl az SZJA jelentősen lecsökkent és megjelent a családi adókedvezmény.
 • ArkaChopa #30 2016. április 13. 17:31

  31
  @Ugrifüles: sorold fel melyik kép/gif zavarja kis lelkivilágodat? Matolcsi a rokonod? Amúgy meg csak jobb oldali kormány kritika mentes humort lehet szerinted feltölteni ide? Ebből azt gondolom, te támogatod a diktatúrákat.
  De mi az, hogy a SZJA jelentősen csökkent? Te hallottál arról mennyi pénzt vettek el a kiskeresetűektől? Akinek kevés a fizuja annak annyi a szja csökkentés, mint halottnak a csók!
  Családi adókedvezmény? - Akik kint dolgoznak, azoknak sokkal nagyobb arányba megy tönkre a házassága, mert a különélést kevésbé tolerálják. Ez család politika? Itthon kéne tartani az embereket! Nem rákényszeríteni, hogy szétszakadjanak a családok a gazdasági helyzet miatt?
  Szerinted, hogy ennyi ember külfödre ment, az sikerpolitika?
  De tényleg, melyik kép is zavar téged?
 • ArkaChopa #27 2016. április 13. 17:34

  32
  @Bulcsuvezér: te nagymagyar, vallj színt arról, hogy a barátod (M A T U L A), szarmagyarozott. És ott nem egy emberre mondta, hanem egy egész magyar nemzettséget szarozott le, és inkább a zs dó, és c gány pártjára állt. Szóval NAGYMAGYARKÁM, ezt hogy fogod megmagyarázni?
  Erre tényleg kíváncsi vagyok! :|
 • Bulcsuvezér #32 2016. április 13. 17:46

  33
  @ArkaChopa: Aki kiváncsi hamar megöregszik :) Amugy hogy ne lennének ilyen emberek amiről irtak például itt vagy te de csak a szer igaz belőle :) kalap Tartsd be a házi rendet amint Kléni testvéred kiirt. Ne provokálj! pá hontalankám :)
 • ArkaChopa #33 2016. április 13. 17:47

  34
  @Bulcsuvezér: Most akkor egyetértesz vele, hogy minden magyar szar? Vagy nem? Egyszerű kérdés.
 • Bulcsuvezér #34 2016. április 13. 17:48

  35
  @ArkaChopa: szövegértelmezés egyes ülj le!!!!
 • ArkaChopa #35 2016. április 13. 17:51

  36
  @Bulcsuvezér: Mi a válaszod? Menekülsz előle, mert szembesülnél a hazug mivoltoddal? :D
 • Bulcsuvezér #36 2016. április 13. 17:54

  37
  @ArkaChopa: Nem szar senki csak te:) Milyen hazug mivoltom? Mesélj!
 • ArkaChopa #37 2016. április 13. 17:56

  38
  @Bulcsuvezér: Mivel nem válaszolsz, arra gondolok, meg kell tagadjad a nagymagyarságodat, hogy nehogy ellentmondj Matunak, de úgy látszik az utóbbi erősebb szál nálad, mint a magyarok melletti kiállásod. Tehát az eddigi magyarság megnyilvánulásod egésze egy hazugság volt, egy álszent dolog.
  Egyetlen módon tudod ezt cáfolni, ha válaszolsz a kérdésre. kalap várom
 • Bulcsuvezér #38 2016. április 13. 18:00

  39
  @ArkaChopa: De szánalmas undorító ember vagy te!!! De látom olvasni se tudsz oda van irva hogy NEM!! Téma befejezve!!
 • Ugrifüles 2016. április 13. 18:04

  40
  @ArkaChopa:
  Vedd már ki a segged a MSZP-SZDSZ seggéből.
 • ArkaChopa #39 2016. április 13. 18:04

  41
  @Bulcsuvezér: A NEM válaszod helyes, de csak most írtad le. (olvasd vissza a válaszaid a témában) Most egy kicsit nőttél a szememben, de az eddig tartózkodásod aggodalommal fogott el. kalap
 • ArkaChopa #40 2016. április 13. 18:05

  42
  @Ugrifüles: ez most , hogy jött ide? Ki mondta, hogy mszp-s szdsz-s vagyok, miből szűrted le, amúgy még mindig nem világos, hogy melyik kép alapján mszp-zel? Válaszolj erre, hogy tisztázzuk a dolgot!
 • Matula #23 2016. április 13. 20:53

  43
  @ArkaChopa: Amúgy pont erről a témáról beszéltünk ma. (Matuka vagy?) Amúgy te Pixel vagy? Na meg alisánál is matubérenceztél. Látod a probléma ott kezdődik, ha kritizálnak azt rámvered. De még a posztjaim alatt is tolod sokszor a kritikát. Én magasról szarok a posztjaidra, miért is? Mert te is az enyémre. Mellesleg én tiszteletben tartom a posztjaidat és nem fricskázom. Pár hónapja fröcsögtél arról, hogy én nem birom a kritikát :) Hát te meg pláne nem, inkább bűnbakot keresel mindig és egyszerűbb ha rám mutogatsz kalap
 • aSaca-Hun #42 2016. április 13. 21:24

  44
  @ArkaChopa: Uhh . Most jövök én is vau vau vau ! Le vagy ugatva rotfl
  Téma indítóra pár gondolat. Régen "régebben" ha találkoztak ismerösök barátok rokonok beszélgettek hogy kivel miújság hogyvannak a gyerekek stb stb. Most meg egymás torkának esve politizálnak.Aminek értelme nincs...Beléánk lett nevelve :D
  Egy pár gondolat a kormányról-kormányokrol... tudnodkell.info/a-hivatalos-agymosas-es-manipulacio-10-pontja…
  Hát kb tömören.
  #9
  Ebben benne van minden csak fel nem fogják egy páran!
  Nah léptem mert holnap 16 órázok...(amúgy kevés lesz ez is anyagilak de többett nem birok dolgozni) Magyarország én igy szeretlek rotfl
 • ArkaChopa #43 2016. április 13. 22:18

  45
  @Matula: Pár szóban felfedem a megbomlott elméd állapotát, bár te ezt nem fogod észrevenni.
  "Én magasról szarok a posztjaidra" <> "Mellesleg én tiszteletben tartom a posztjaidat" , ez kicsi üti egymást, de ne is zavartasd magad. A bűnbak keresés (és állandó ellenség keresés) mindig is a te reszortod volt, az meg hogy a "barátaid" feltűnően egybehangzóan ugyanazt mantrázzák mint te (szó szerint is akár), ezt nem csak én állítom.
  De még nem nyilatkoztál a nagypódium előtt a "szarmagyar"ozásról. Ki is vagy te? Most bevallhatod, mert ott nem egy embernek szólt az a mondat, hanem nekünk magyaroknak, te meg kirekesztetted magad ebből az már nyilvánvaló. Ezek után hogy is díszeleghetsz "Matula" néven, ami egy remek magyar regény főhőse. Érted? MAGYAR! Nem olyan mint te!
 • Matula #45 2016. április 13. 22:49

  46
  @ArkaChopa: Az a fura, hogy bármikor is kritikát kapok mástól és köpködnek rám te furcsa mód ott megjelensz . Jössz az ész osztással és melléállsz azoknak akik kritizálnak. Kicsit nézzük már meg, hogy ki is kezdte a másik baszogatását. Decemberben indult azzal, hogy matu én jót akarok de a 30 történelmis posztodból 1-2 kép ismétlődik, aztán jött a járműves posztom ami kevés kilóméterrel rendelkező szoci autókat mutatott be, szóval ki is kezdte a szarkeverést? Mert én a posztjaid alatt nem tettem. De menjünk tovább, jött azóta pár idióta posztoló, próbálta beteges leirással nyomni az oroszországból szeretettel posztomat más néven, persze te elsőként nyaliztál neki wink Aztán sorolhatnám mennyi ember aki belémkötött te természetesen melléjük álltál. De miért? Azért mert te kiritizálsz a posztjaim alatt és ha pár majom aki baszogat én kiállok önnmagamért?! Te olyan szinten viszed véghez a lejárató kampányodat ami egy rosz vicc. Magyarozol? Mi a Magyar öcsém? te mi vagy? Az ami a határon túli román unlájkoló haverod? Aki zsinórba unlájkolta a történelmis posztom? Te magyarként a halott apámat szidtad és köpködtél rá még akkor is mikor jeleztem, hogy apám a 90-es években meghalt és vegyél már vissza! Arka ha holnap megkeresnélek és letépném a fejed ezért már az is késő lenne. Na ki a szar magyar? Na az aki a másik magyar ember halott hozzátartozóját mocskolja! Szóval egy szónak is száz a vége, ha egyszer megtudom, hogy ki is vagy valójában akkor tartunk egy baráti eszmecserét, de jól teszed, hogy eddig senkinek sem adtad ki magad, csak bújkálsz és ködbe búrkolózol. Valójában ez mutatja, hogy csak gyerek vagy .
 • Matula #45 2016. április 13. 22:55

  47
  @ArkaChopa: Na legyél tökös Arka mivel felnőtt vagy. Hol beszéljük meg a baráti találkozónkat? Motorral odamegyek érted. Ezt most komolyan gondolom. Te egy tökös magyar vagy igaz? Bajod van velem? Semmi gond, egy lultúrált beszélgetést megér. Nyuszi vagy? Nem bántalak csak beszélgetünk kalap
 • Matula #45 2016. április 13. 22:59

  48
  @ArkaChopa: De ez nem fenyegetés. Csak szeretném megismerni a hires arkát aki szidta a halott apámat anno. Egy igazi magyar férfi az odaáll a másik magyar elé. Na én ha adsz időpontot akkor veszek ki egy szabit, max hétvégén ráérek. A fejkamera rajtam lesz, hogy bizonyitsa a találkozónkat wink Ha átbaszol te égsz be. Szóval?
 • Matula #45 2016. április 13. 23:03

  49
  @ArkaChopa: Ne meneküljél, nincsen fenyegetés. Csak beszélgetünk. Te vérbeli magyar vagy. Aztán elmesélheted a kamerán keresztül, hogy te engem minek tartassz, egyedül fogok menni, adjál cimet. De hivhatsz erősitést is ha félsz kalap
 • Kono2.0 #46 2016. április 14. 04:09

  50
  @Matula: "De menjünk tovább, jött azóta pár idióta posztoló, próbálta beteges leirással nyomni az oroszországból szeretettel posztomat"

  Ez egy kicsit erős.Milyen alapon idiótázol le bárkit is aki postolni próbál ???? Arról nem beszélve, hogy lehet olyat kijelenteni, hogy az csak a te postod lehet?! A picsába se voltatok még mikor én és még egy-két user napi szinten tolta a képes postokat.Mondjuk már azok közül csak én maradtam, szal akkor most én kikérhetem magamnak, hogy mások milyen alapon mernek vegyes képeket stb. feltölteni mert az az én postom ?! Remélem ezt te se gondoltad komolyan.Ha igen akkor kicsit pihentesd magad és gondold át ezt.Attól amit meg tegnap előtt írtál pixelnek majdnem letérdeltem:
 • ArkaChopa #46 2016. április 14. 06:56

  51
  @Matula: Az a jó a vitáinkban, hogy nekem szinte alig kell érvelni, mindig a saját szavaid buktatnak le. Nem nekem kell magyarázkodnom a "szarmagyar"-ozás miatt. Neked kell. De erre még nem válaszoltál. A felsorolt vádjaidra (hogy apádat szidtam - max apád faxát!), én nem emlékszem. De azt tudom, hogy elég erős képzelőerővel rendelkezel (lásd mindenki Matukát támadja). A fenyegetőzés is a te reszortod, amit 3 kommentben végig írtad. Ezek mind téged minősítenek és nem mást. Na meg az is, hogy te jössz mindig vérgőzös habzó szájú kommentekkel, nem én. A többit már le se írom (mert copy paste), hogy te a kritikát (amit mindig norm hangvételben tettem), te személyes támadásnak veszed.
  Ha jó neked, hogy mindig ideg beTegeskedsz, és mindig a mással takarózol, hát tegyed, úgy látszik neked ez az életed formája. kalap
 • Tengelyikusz 2016. április 14. 08:52

  52
  Nyugalom gyerekek a hosszú élet ritka!!! kalap
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!