Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:D

1. Neil Patrick Harris a valóságban egy igazi bűvész. Ő az elnöke a Los angeles-i The Magic Castle Club-nak is.
2. A Ted-et alakító Josh Radnor és a sorozat alkotója, Carter Bays is a Cleveland-i Shaker Heights-ból jöttek. Onnan, ahol Ted Mosby felnőtt.
3. A MacLaren's Pub a sorozatot kitaláló Carter Bays asszisztense, Carl MacLaren után lett elnevezve. Ezért hívják a MacLaren's csaposát is Carlnak.
4. Azok a részek, ahol Ted gyerekei a kanapén ülnek és hallgatják az apjukat, az első évad alatt lettek felvéve. Ezért olyan, mintha a 9 év alatt egy percet se öregedtek volna, mert az elején rögzítették ezeket a beszélgetéseket.
5. A Robint alakító Cobie Smilders és a Lilit megformáló Alyson Hannigan egyszerre voltak terhesek a való életben, miközben a sorozatban egyikük sem. Bő ruhákkal és jó kameraállásokkal próbálták rejtegetni ezt.
6. És ha már Alyson terhességénél tartunk... tudtátok hogy a való életben a Robin munkatársát, Sandy Rivers-t alakító színész a férje?
7. A Ted-et alakító Josh Radnor allergiás a kutyákra. Ezért kellett Robinnak "kiírni" a kutyáit a sorozatból.
8. A sorozat alkotói, Carter Bays és Craig Thomas ugyanabban a bandában, a The Solids-ban játszottak. Egyébként ők játsszák a sorozat főcímdalát.
9. Cobie Smulders tényleg kanadai. Vancouverben élt.
10. Az Anyát alakító Cristin Milioti-nak fogalma sem volt arról, hogy milyen szerepet szánnak neki. Egy 30 perces Skype interjú után kellett csak LA-be repülnie, ahol olyan jeleneteket próbáltattak el vele, amiknek közük sem volt a sorozathoz.
11. A MacLaren's sikere után McGee's néven csináltak egy bárt, amelyben olyan speciális nevű koktélok vannak, mint A Pucér Pasi, a Robin Sparkles és Az Ananász Incidens.
12. Bár hasonló sorozatokat igazi nézőközönség előtt szoktak felvenni, az Így jártam anyátokkal-t nem.
13. Barney szerepére a Freaks and Geeks (Különcök és stréberek) című sorozatból ismert Samm Levine-t is meghallgatták, de a színész maga mondta, hogy szerinte Neil Patrick Harris jobb választás lenne.
14. Neil Patrick Harris férje, David Burtka játszotta Lily középiskolai pasiját, Scootert.
15. Cobie Smulders igazi férje, Taran Killam is játszott a sorozatban. Ő Barney és Marshall kollégáját, Gary Blaumant alakította.
16. Robin teljes neve: Robin Charles Scherbatsky, Jr.
17. Ha a sorozat nem élt volna meg egy évnél többet, akkor Victoria lett volna az Anya.
18. Barney a 9 évad alatt csupán 12-szer volt látható öltöny nélkül.
19. Az Ananász Incidens a legnépszerűbb epizód a mai napig.

22 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!