Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Sokan a rájuk szabaduló gazdagságot képtelenek kezelni. kalap

1 - Pamela Anderson - Sosem vetette meg a drága dolgokat, így számolatlanul költött menő cuccokra, ékszerekre, nem is beszélve az élvezeti cikkekre. Így hamar összejött a közel 2 millió dodós adótartozása.
2 - Aaron Carter - a Backstreet boys-os Nick Carter öccse sem szeret adót fizetni, így 1.37 millió dodós adóhátralékba került. Amikor kiderült enyhítés céljából beadott a közösbe egy 61" TV-t, MacBook, 2 fejhallgatót, gitárt, 60 dodó készpénzt, Louis Vuitton hátizsákot, és egy Brietling órát 3,750 dodó értékben. A saját kutyáját is felajánlotta, de értéktelen ázott szagú korcsnak tartották.
3 - Randy Quaid - A 80-90-es évek után kevesebb szerepet kapott, és verekedésekbe is keveredett. Egy ilyen eset után lecsukták, de 500ezer dodóért szabadlábra helyezték. A pénzt kölcsönkérte, és a bíróságon sem jelent meg, így el bukta azt, és még tartozik is.
4 - Dan Marino - Dan az NFL szátr 14 milliót bukott rossz befektetésein. (Digital Domain)
5 - Toni Braxton - Nagyon szeret vásárolni, bár jelentős bevételei vannak a zeneiparban, ennek ellenére 2x is csődbe ment az elmúlt 20 évben.
6 - Burt Reynolds - 1996 ban 10 milliós buktába került egy jelzálog miatt, így ráment az ingatlana is.
7 - Andre Rison - NFL sikeres védője, számolatlanul költötte a pénzt. Sose nézte meg mennyit mikor mire költ. Ékszerek, autók, lakberendezések, stb. Egyszer azonban egy zenei studiónak fizetett csekk visszapattant. Ekkor derült ki, hogy 19 milliós vagyonát elégette.
8 - Lenny Dykstra - World Series bajnok, drága Jachtokban és házakban utazott. Azonban kiderült, hogy csalással szerzi pénzének nagy részét, ezért elítélték, de így is több 10 milliós hátraléka maradt.
9 - Mark Twain - 1895-ben csődbe ment, mert egy haszontalan betűszedő gépbe fektette a vagyonát. Ekkor kezdett turnékat tartani, s újabb könyveket írni.
10- Vince Young - 57 milliós szerződést írt alá (NFL), azonban féktelen költekezés miatt rohamosan fogyott a vagyona. Már jelentkeztek az anyagi problémák 2011.-ben, de még kölcsönt vett fel, és 300ezer dodót szórt el a szülinapi buliján. Bíróság elé került végül, ahol minden vagyonát lefoglalták, de még így is 1 millió dodóval tartozik. Most autogramot oszt aprópénzért.

4 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!