Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

10 hozzászólás

 • Georges június 16. 14:56

  1
  #5 Gáláns úriember.
 • pecáros #1 június 16. 21:22

  2
  @Georges: Vagy inkább egy idióta fasz.
 • pecáros június 16. 21:24

  3
  #1 Sosem értettem a makszimalistákat. Tőlem nagyon távol állnak az ilyen dolgok. Ha átmentem a vizsgán jó volt, ha meg nem, akkor ujra próbáltam.
 • delo június 17. 11:23

  4
  Már vagy 4 éve nem látogatom az oldalt, mert csak ilyen GIF izékkel van tele.
 • Inhouse #4 június 18. 06:44

  5
  @delo: Pihenj, folytasd tovább! :)
 • pixel #5 június 21. 12:15

  6
  @Inhouse: Szomorú, de 100% -ban igaza van delo -nak. Gifek meg képek. Tiszta képtelenség...

  A szóvicces kollégát is sikerült el üldözni, pedig azokon még lehetett is mosolyogni néha.
 • Inhouse #6 június 22. 14:11

  7
  @pixel: A te és a delo véleménye is egy sok közül, ugyanannyit ér, mint a többi. Akit zavar, nem nézi. A szóvicces kollégát én üldöztem el? Ilyen nagy a meleg arra is? A fejet takarni kell a napszúrás ellen.
  Az oldal a feltöltésekkel marad életben. A tartalmakat nem mi követjük el, az internet adja. Olyasmi, mint a DJ, hogy legtöbbször nem a sajátja a zene, csak az ő válogatásában hallod, körít mellé még valamit, átformálja és ha tetszik, akkor maradsz, ha nem, akkor nem. Van aki szereti a GIF-eket, van aki nem, nekik nem kötelező nézni, ja... meg a képeket sem...
  Ha vannak jó ötleteid, itt a lehetőség megmutatni, hogy szerinted milyen a jó poszt. 9 év alatt 16 feltöltésből nem élne meg az oldal. Illetve nem lehet minden poszt top-on, még a profi sportolóknak is vannak rosszabb időszakaik.
  Ingyen végezzük itt a képtelenségnek a "munkát", még csak dicsőségért se nagyon, hiszen a legtöbb látogató csak megnézi, nevet egyet és kilép. Átlagosan 3-4000 megnézésre jár 10-20 kedvelés, és nem azért mert annyira rossz, nem szánnak rá időt, hogy értékeljenek... Nehezen adná ki minden poszt a többezer megnézést úgy, hogy utálják és soha többet nem akarnak belőle többet. Inkább többször adnak hangot a véleményüknek azok, akik úgy érzik, hogy 100% biztonsággal tudnak ítéletet mondani. De én lehet, hogy tévedek.
 • farrd június 24. 06:37

  8
  Üzenem mindenkinek aki fordítva ül a lovon: ne a feltöltőknek mondjátok, hogy szar amit kirak az oldalra, nem azért áldoz rá időt és energiát, mert szerinte is rossz amit kitalált. Azért néz meg mindenki minden posztot, mert kevés van belőlük. Ilyenkor természetesen megjelennek azok akiknek semmi nem tetszik. Változtatási ötleteket, kritikákat, az oldal ismételt felemelkedését célzó terveket az alábbi címre várják: [email protected]
 • V8 június 24. 07:46

  9

  #25
 • tepi #6 június 24. 14:04

  10
  @pixel: Így már megfelel az oldal?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!