Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

61 hozzászólás

 • kléni #36 2017. október 2. 22:28

  37
  @_voodoo_: Amit nem, azt eltüntetem caddal. :D
 • Beliál 2017. október 2. 22:53

  38
  Üdv. mindenkinek!

  "Amúgy ha holnap agyvelőt evő ember posztját teszem fel, ki mondja meg, hogy ő most disznó agyat evett vagy emberi agyat?"

  Ezzel arra célzol,hogy a dolog a hölgy szájában egy disznótól származik? :-)

  Egyébként a kommentekért járok az oldalra.
 • ArkaChopa #28 2017. október 2. 22:55

  39

  @Pocoknyúl: csak annyit fűznék hozzá, hogy ha van egy társaság ahová jó cuccokat hoznak, mindegy mi az? De van egy pofa aki mindig valami vitát gerjeszt, vagy olyan közfelháborodású dolgokat hoz, amin rajta kívül senki nem nevet, akkor az provokáció. Lehet mi ugrunk rá, mert jó érzésű emberek vagyunk, ha direkt csinálja amit jól látsz, akkor nincs köztünk helye. Ennek ellenére visszajár, te miként jellemeznéd az ilyen embert? Provokátor?
  Mert jó szándék annyi van benne , mint mackósajtban a brummogás. Bomlaszt, szétver tudatosan. Egy troll!
  Most megint miért nem tud kommentelni (csak nem azért mert egy CAD ellenes posztot tett fel?), és miért van az, hogy mindig csak őt tiltják ki a szövegelésből? Végelegesen kéne ezt megoldani.
  A régi szép idők emlékére egy plakátom....
 • AcIv55 2017. október 2. 23:01

  40
  Olyan igénytelen a kezdőkép mint az, aki posztolta!! rotfl matukának mindent szabad es ha valami nem tetszik neki simán csak törölteti és megy minden tovább!!! Ez megy már évek óta xd
 • Pocoknyúl #39 2017. október 2. 23:40

  41
  @ArkaChopa: én nem nagyon szeretnék ebbe beleszólni ebbe, írtam pár sort, de kitöröltem... mégis ha leírom a véleményem ( a sajátomat, ahogyan megszakításokkal az utóbbi 2-3 év itt eltöltött időmet nézem) lehet páran megsértődnek.
  Lehet nem voltam ott "pont akkor", "nem láttam eleget", de nem értem miért tudtok ennyire kiakadni dogokon.
  Előre jelzem, hogy pártatlan vagyok, Téged nagyon tisztellek, Matula posztjait is nézem, szeretem, másokét is, nincsen bajom senkivel.
  Ha mondjuk Matula párszor betámadott volna, akkor sem hiszem, hogy haragudnék, Ő ilyen.
  Ugye nem vagyunk egyformák. Van, aki kizárólag a minőségi tartalmakat szeretné itt látni, van, aki a hülyeséget, bárki megrökönyödhetne itt a Nuzis baromkodásainkon is, ha már a jó érzést vesszük alapul.
  Nem akarok védeni senkit, de azért néhányan nagyon ki vagytok élezve Matulára.
  A legapróbb mozzanatára ugrotok, folyton az acsarkodás és a felesleges vita keletkezik belőle.
  Ő pedig ezt élvezi! Én innen úgy látom nagy stratéga, mindig tesz, csempész valamit, odaszúr, bökköd, bármit, csak legyen egy kis fesztivál, de nem azért, mert rossz ember lenne, hanem mert Ti vevők vagytok rá!
  Van egy haverom, nagyon nehéz eset, mindenki egy bunkónak tartja, pedig csak furcsa, fanyar a humora, Ő például besz_art volna ezen a poszton, sok kép, a végén pedig ugye az utolsó...
  Ezt érteni kell, a humor egyik fajtája.
  Másrészről szerintem Matula csak egy jól kitalált karakter, valakinek a multija. Amire emlékszem a hozzászólásai, a megnyilvánulások, az arculat, nem valós személy.
  Arra van beállítva, hogy negatív figurát alakítson, piszkáljon és Ti meg fogjátok az adást.
  A negatív figura szerinted most miért haverkodik Digger-el? Mint Piszkos Fred a kapitány...
  Ha Matula személye egy buta ember képét mutatná, akkor biztosan nem gondolnám ezeket, de így, bár nem biztos, hogy reálisan, mégis így látom a helyzetet.
  Nem akartam okoskodni, nem tartom magam annak, csak a saját véleményemet írtam...
 • [ törölt felhasználó ] #41 2017. október 3. 00:11

  42
  @Pocoknyúl:
  Nemrég volt egy privát beszélgetésünk vele, amit itt nem osztok meg de leírom neked is hogy számomra mitől ellenszenves. Nem is látok ilyen viselkedést itt senkitől, hidd el.
  Folyton saját magát fényezi. Saját magáról posztol, Egyes szám első személyben ír saját magáról, mindig hangoztatja hogy ő itt sokkal többet ér bárkinél, amin én csak röhögök mert tudok róla mást is.
  Szóval lenéz mindenkit mint a zsi..k a gójokat. Na nem mintha adnék a véleményére, de az ilyen sohasem volt szimpatikus.
  Az biztos hogy nem tiszta fialás, mert egyszer elmondott mindennek, majd mikor rápirítottam haverkodott. Adtam is neki egy esélyt de eljátszotta. Diggerről csinált egy lehúzó posztot, amit ő állítólag viccnek szánt, majd miután törölték a posztját, láss csodát elkezdett vele haverkodni.
 • ArkaChopa #41 2017. október 3. 07:06

  43
  @Pocoknyúl: _voodoo_ már nagyrészt leírt mindent róla. Ehhez nem lehet jópofát vágni, a kétszínű alakokat én meg nem bírom. Az, hogy te nevetsz vele, az a te dolgod, az hogy téged nem támadott be, de ha be fog akkor se haragszom - ezt meg nem tudom értelmezni. Mert akkor mégis a pártján állsz.
  Leírom még egyszer ciGány verzióban - Van egy osztály, ahová mindenki szép ruhába jár be és tanul - azonban van egy fekete bárány, aki bejár és rendszerint garázdálkodik, összeken mindent szarral, mert ez az ő kultúrájában viccnek számít. Az osztály egy része hőzöng, hogy nem akar szaros lenni, a másik része csendeben néz, lesz ami lesz. Te meg minden alkalommal nevetsz. - Őőőőőőőő
  Lehet, hogy ez a humora, de az biztos, hogy nem fogta fel, vagy nem akarja fel fogni, hogy másoknak ez nem tetszik. Azaz, ő egy antiszociális ember, aki semmiféle módon nem akar beleilleszkedni ebbe a társaságba. Mivel az zavarja, ezért rendszerint provokál, tesztel másokat.
  De van egy elméletem - Matu azt akarja, hogy itt minden az övé legyen. Mint Mr. Smith a Mátrixban. Csak ő akar posztolni, csak ő akar lenni a legjobb. Erre utal az is, hogy ha valaki egy új ember el kezd posztolni, előbb-utóbb megtalálja valami okkal, kikezd vele (szerinted teszteli, vicceskedik). Csak gondold végig ki kötözködött Digger-el, Csirkelábbal és még sorolhatnám.
  Ő ilyen, így kell elfogadni? Akkor a ciGányokat, akik szintén ok nélkül kötnek beléd az utcán azokat is el kell fogadni? Ennyire liberális gondolat még nekem is sok! Ha nem illeszkedik a társaságba, akkor nem a társaságnak kell illeszkedni. A társaság valamelyest tolerál, de igazából neki kell beállni a sorba.
  Ez csak azt mutatja rossz helyre jött. Keresse meg a saját társaságát.
  És igaza van voodoo-nak, az ahogy magát mindig fölénk helyezi eleve unszimpatikussá teszi. Ha ez tetszik valakinek, az vagy egy elfásult beosztott valami multiban, mert hozzászokott, vagy nem is tudom....az ember nem olyan , hogy hagyja magát ok nélkül kisebbíteni. Nem vagyunk nála kevesebbek, még azok sem akik nem posztolnak.
  Csakhogy ezt ő nem akarja elfogadni.
 • Pocoknyúl #43 2017. október 3. 08:33

  44
  @ArkaChopa: van, amiben egyetértek, de azért sok mindenben nem.
  Ha egy osztályba bekerül egy tipikus kötekedő cig. az nem fog semmilyen munkát végezni, nem akar semmiben sem első lenni, csak és kizárólag a hőzöngene, nagyszájúan lenyomni mindenkit, ezzel leplezve a saját butaságát és kompenzálja az eleve rossz megítélését.
  Ezt persze, hogy az egész osztály jogosan, egyoldalúan elítéli és kiközösíti az embert.
  Itt viszont ebből mi valósul meg?
  Matula inkább egy különc, így hívják azt, aki mindig a saját útját járja, nem hajlandó alkalmazkodni a szabályokhoz, elvárásokhoz, Őt a saját magának felépített felfogása, világa, sorrendje érdekli.
  És pont emiatt megosztja az osztályt, természetes, hogy van aki ezt nem tudja elfogadni, mert Ő nem olyan beállítottságú, de vannak, akik próbálják megérteni, köztük én is.
  Ha mindenhonnan el lennének kergetve a különcök, csak azért, mert mások, miközben ténylegesen komoly munkát végeznek, hova jutnánk? Az helyes volna emberileg? ...
  Mindezt alátámasztja a statisztika (bár engem az rohadtul nem foglalkoztatott soha), nézettségek, értékelések...
  És elvileg ennek az oldalnak elvileg pont ez lenne a lényege...
 • ArkaChopa #44 2017. október 3. 08:55

  45
  @Pocoknyúl: csak visszakérdezek, ha ő annyira különc és meg kell a tömegnek érteni, akkor ő pl. miért nem érti meg a migiriket? meg a nőket? Mert őket már több posztban is gyalázta.
  Szóval megint ott tartunk, hogy Matu-t simizgessük, nehogy megbántódjon, és őt így kell elfogadni. De minket véletlenül se értsenek meg, hogy fel vagyunk háborodva az ő hozzáállásán. Tehát kinek a pártján is állsz?
  Megint ott tartunk, hogy mi gerjesztjük a problémát, mert mertünk háborogni?
  1 - matu kezdte
  2 - árpi tette az első kritikát, aki elvileg spanja, nem ÉN, vagy a MI!
  3 - ennek ellenére, megint mi kushadjunk mert mertünk verbális retorikát alkalmazni
  Ez tiszta, de színtiszta liberális hozzáállás. A cigót ne bántsuk, majd meg javul. Nem! Soha nem fog megjavulni, mert ezt tanulta és a vérében van. Matunak ez a kötekedő hozzáállás van a vérében, és a hazug életmód, ahogy kimossa magát, és meggyőz álszent módon pár embert, hogy ő tulajdonképpen ártatlan.
  Oké, majd ha ő is elfogadja a migiriket, és elfogadja hogy a nők normálisak, illetve azok akik nem posztolnak, de néha kommentelnek, akkor én is elfogadom.
 • Pocoknyúl #45 2017. október 3. 09:39

  46
  @ArkaChopa: nem simizés, én csak próbáltam más szemszögből is rávilágítani, mert ennek így soha nem lesz vége. Onnantól kezdve meg lényegében értelmetlen vita.
  2-3 év múlva is ugyanez lesz itt a helyzet? Mert jelenleg az van, hogy a Ti szemszögetekből Matula végelegesen kilőtte magát és bármit tehetne (mondjuk vlszeg. nem fog), akkor sem lenne elfogadva.
  Miért állnék bárki pártján, milyen érdekből?
  A "színtiszta liberális" pedig megint egy beskatulyázás, attól még, hogy az ember próbál megérteni dolgokat, elfogadni, nem alapból elítélni, nem azt jelenti, hogy mindent ész nélkül.
  Én sem akarok kisebbségit vagy menekültet látni a házam körül, mindenki oldja meg a saját problémáját..
  Szóval nem rosszból írtam.. szép napot mindenkinek! :beer:
 • Inhouse 2017. október 3. 09:42

  47
  Akkor erről lemaradtam, de láttunk már pár ilyet...érdekes, mert azok maradhattak. Na, mindegy.
  Szerintetek az mitől lehet, hogy pár napja a Firefoxom nem jeleníti meg a GIF-eket ezen az oldalon (csak itt), de csak amik azóta lettek feltöltve, a régieket igen. Ha viszont a kis mosolygósra kattintok az adott GIF-nél, akkor az új oldalon már szépen betölti. Előzményeket, cookiekat töröltem már.
 • [ törölt felhasználó ] #47 2017. október 3. 10:28

  48
  @Inhouse: akocsog GIFek tehetnek mi denről, mondtam hogy csak a baj van velük! :P
 • Inhouse #48 2017. október 3. 17:49

  49
  @Csirkeláb: Azt vettem még észre, hogy az eddig megszokottól eltérően pl. a YT videók új fülön nyitás után már nem indulnak el automatikusan, csak ha átváltok arra a fülre. Ez is új nekem...és bár az ott HTML5, azt nem tudom, hogy a képtelenség MP4-be konvertált GIF-jeinket hogyan kezeli utána... egyébként nem lehetne egyből MP4-ben feltölteni a kis videókat? Az oldal loopolja be?
 • [ törölt felhasználó ] #49 2017. október 3. 18:01

  50

  @Inhouse:
 • [ törölt felhasználó ] #49 2017. október 3. 18:07

  51
  @Inhouse: De viccet félretéve, sajnos nem tudom a választ! Kérdezd a főnököt vagy klénit, nem tudom melyik a kö... akarom mondani rosszabb. :)
 • kléni #51 2017. október 3. 18:20

  52
  @Csirkeláb: Ennyit se tudsz te ratyi?
 • kléni #49 2017. október 3. 18:25

  53
  @Inhouse: Az a YT újítása, nem az oldalé. Nemrég, amikor lecserélték kicsit a dizájnjukat, megjelent két nagy újítás, az egyik, hogy ha érzékeli, hogy van másik videólejátszás folyamatban, akkor megállítja, a másik, hogy elsőnek a videót tölti csak le az oldal, minden más adatot később. Ezek miatt sokkal gyorsabb lett a videók lejátszása.

  Az MP4 is a HTML5-ös videókezelővel jelenik meg, csak trükkösen van beállítva, és úgy néz ki, mintha GIF lenne. Felrakhatod alapból MP4-ben is, csak akkor másként jelenik meg az oldalon. A gond igazból az, hogy kevés MP4-es kis videót találnál, mert még jóval több helyen van elterjedve a GIF, GIFV, WEBM, mint az MP4. Sajnos nem lesz gyorsan a pocsék GIF formátum kiirtása. :(
 • kléni #53 2017. október 3. 18:25

  54
  @kléni: Mondom öt
  ös. Ratyi a rendszer is. rotfl
 • kléni #54 2017. október 3. 18:39

  55
  @kléni: Erre nem vonalat húz oda? rotfl
 • [ törölt felhasználó ] #49 2017. október 3. 18:46

  56
  @Inhouse: Nekem automatikusan elindulnak a videók.
 • [ törölt felhasználó ] #55 2017. október 3. 18:47

  57
  @kléni: Akkora ratyi vagy, hogy azt természetes számmal ki sem lehet fejezni. rotfl
 • kléni #57 2017. október 3. 18:50

  58
  @Csirkeláb: Hát mert én racionális vagyok. wink rotfl
 • Mihatika 2017. október 3. 21:41

  59
  a külföldi meg írracionális?
 • Inhouse #53 2017. október 4. 12:53

  60
  @kléni: Azért kérdeztem, mert sok GIF-et én gyártok, nem máshonnan van ollózva. Ezeket vágom, átkonvertálom GIF-be, majd feltöltöm, ahol a szerver átkonvertálja MP4-be és loopolva lejátssza. Csak ugye így felesleges konvertálás van, ami ráadásul nem csak a sima konverziós veszteségeket okozza, hanem igen drasztikusan romlik a minőség a GIF korlátai miatt. Ráadásul a mérete is sokkal nagyobb GIF-ben... Talán Webm-nél van lehetőség a loop beállítására.
 • Inhouse #60 2017. október 4. 12:55

  61
  @Inhouse: Ja, igen és lehetne, hogy a számokra ne rakja be a neki megfelelő képet, ne betűvel kelljen? Mondjuk az #öt-re (számot odaképzelni) adná a képet a hozzászólásba...
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!