11 hozzászólás

 • Csirkeláb 2017. április 20. 10:41

  1
  #20 Nagy segítség volt az öreg... XD rotfl
 • _voodoo_ 2017. április 20. 10:43

  2
  Ezen mindig annyit röhögök rotfl

  De ez a legjobb:

  :D
 • laci42 2017. április 20. 10:51

  3
  #17 rodeó
 • AcIv55 2017. április 20. 10:52

  4
  #25 néha én is elfelejtem amikor sokat "kockulok" a cs go -val rotfl
 • Malac 2017. április 20. 11:45

  5
  #6 Így kell ezt. Nálunk is ezt kellene a CEU tüntetéseken.
 • BitPork #5 2017. április 20. 18:54

  6
  @Malac: Jah, neki kellene menni a kormánynak meg a támogatóinak és legalább így bemosni mindnek. Nem is gondoltam h ennyire egyetértünk!
 • Malac #6 2017. április 20. 19:16

  7
  @BitPork: Oh, én azt hittem ezek a drogos hulladékok, akik rongálják a köztulajdont a kormány ellen vannak. De iróniát félretéve kicsit se érdekel a nézőpontjuk, ezt érdemli a csőcselék.
  Viszont kérlek fejtsd ki az elképzelésed, ha már belementél. Szóval itt ez a kormány, ami szétlop. Ellenben nem engedi be az ingyenélőket. Jó hát váltsd le. Utána mi lesz? Mik a nagy terveid?
 • Mihatika #7 2017. április 20. 22:57

  8
  @Malac: Én kerülök a hatalomra és a taot a képtelenség.hu-nak adom mert a ízeltlábú focisták nem érdemlik meg
 • BitPork #7 2017. április 20. 23:41

  9
  @Malac: Én azt szeretném - tudom h politikai oldaltól függetlenül senki nem támogatja ezt -, hogy csak és kizárólag szakértői kormány legyen. 6 havonta a BM adatfeldolgozóból (végzettség alapján) nyílt sorsolással kikerülnének azok akik felelős helyen vannak (most politikai okokból). Akit kisorsolnak teljes anyagi és büntetőjogi felelősséggel kell hogy dolgozzon - és ez vonatkozik a teljes családjára. A politikai nézeteivel ellentétes bizottságnak kell felügyelnie. A 6 hónapra kötelező a polgári szakmájából elengedni, kirúgni nem lehet -ahogy versenyszférás munkahely nélkül nem is tölthet be csúcsvezetői pozíciót . A mindenkori minimálbért kapná, a hivatali eszközökön kívül. Ahogy ez a kormány anno kijelentette h illegitim volt az alkotmány ami alapján nyert, a mostani alaptörvényt is megsemmisíteném. Mészárost, Simicskát megkínálnám egy felfüggesztettel, ha együttműködnek és visszaadják amit segítettek ellopni - ha nem akkor államigazgatás bedarálja őket is. Ezzel a legnagyobb rendszerváltókat is megkínálnám , ahogy azonnal megnyitnám az ügynökaktákat is. Polt Pétert a volt politikai múltja miatt eltávolítanám bármi áron, ahogy Hagyó Tündét is. Az oktatás és egészségügy területén az ott dolgozók konszenzusa döntene. Akik pedig az elmúlt nyócévre még lapot húztak az elmúlt 7 évben, legkevesebb teljes vagyonelkobzásban részesíteném. Ja és jogi diplomával nem lehet senki államigazgatási dolgozó, sem döntéshozó!

  Ha ez a kormány elmegy, akkor nem az az 1300 kötelező befogadni való lesz a gond. Már vagy két tucatszor elmondtam, hogy nem akarja a franc se h sokszázezer ember itt leledzen. Ahogyan ők sem akarnak itt maradni. Amelyik menekült meg hajlandó dolgozni és itt akar élni, tegye. Ehhez EUs összefogás kell, és nem itt hanem a Görögöknél. Ha nem tudják, akkor kitenni őket. Jah, EU - betenném az új alkotmányba h Magyarország az EU elválaszthatatlan része, és az 1000 éves történelmünk mint egy elválaszthatatlan alappillére az EU kultúrájának.

  Dióhéjban ennyi :)
 • Malac #8 2017. április 21. 08:24

  10
  @Mihatika: Én adom. Úgy is utálom a focit.
 • Malac #9 2017. április 21. 08:41

  11
  @BitPork: Érdekes, bár szerintem utópisztikus elképzelés. A féléves sorsolás azt jelentené,hogy teljesen más gondolkodású emberek lennének a vezetők, így ezen időintervallumonként nagyjából változna is minden. Mire az egyik áttolja a törvény módosításokat a másik jön új ötlettel. A minimálbér sem jó, mert azt mondod legyen munkahelye, ahonnan gondolom fizetés nélkülire megy, akkor minimálból nem tartja el a családját, meg hát nem azért tanult, hogy elszegényedjen. Persze felső határ is kéne. De szerintem ez az elképzelés nem kivitelezhető. Mindenesetre én nem felfüggesztettet helyeznék kilátásba ezeknek.

  Az 1300 pont 1300 al több, mint amire szükség van, de biztosíthatlak, hogy ez a szám nem állna meg itt. Egyébként az Ő kultúrájuk a miénkkel összeférhetetlen, az integráció elképzelhetetlen. Eleve az integráció nem igazán működő dolog lásd a < moderálva >ság, ami IV. Béla óta itt van és most sem sikerült alkalmazkodnia.

  De egyébként a kérdésem arra irányult a kormány elűzése kapcsán, hogy ki kerül a jelen állás szerint a helyére? Mert a jelenkori ellenzék egy vicc, minden egyes tagja. Persze a kormányt sem támogatom, de előbb fogadom el.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!