Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

16 hozzászólás

 • PowerPein 2018. augusztus 13. 07:17

  1
  A "Ha nem vagy bekötve- meghalsz!" szlogenre reagálva: azokkal mi a helyzet akiknek az mentette meg az életét, hogy nem voltak bekötve??
 • ArkaChopa #1 2018. augusztus 13. 07:25

  2
  @PowerPein: Az a válaszom erre, hogy a fényevők és az oltásellenesek is erre hivatkoznak. EGY azaz 1-es esetekben életet ment! Akár biztonsági övről beszélünk, akár arról, hogy 1-1 esetben az oltás megöl egy fiatal gyereket. De ennek ellenére mindenki felhördül, hogy ki az marha aki nem oltatja be a gyerekét, hisz nagyon kicsi a veszély esete és annál nagyobb a nyereség, hogy egy komolyabb betegséget elkaphat.
  Az övnél ugyanez a válasz. Ha be vagy kötve, akkor még egy ilyen borulásnál becsapódásnál sem zuhansz ki a halálba. Viszont, ha nem vagy bekötve, akkor elég az az 1 azaz EGY alkalom és mentél Szent Péterhez reklamálni.
  NE LÉGY SZEMELLENZŐS ÉS NE LÉGY OLTÁSELLENES hitű.....:D wink De ez csak jó tanács. Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz, csak majd Szent Petyánál ne tolakodj a sorban, hogy jobb helyet kapjál az égi busz ablakánál. :D
 • ArkaChopa #2 2018. augusztus 13. 07:39

  3
  @ArkaChopa: Lehet kicsit hülyén írtam le az előbbi példát. A lényeg - Az oltás olyan mint a biztonsági őv. Megvéd egy súlyos sérüléstől/Betegségtől. Ha nem oltatod be a gyereket, az olyan mintha nem kötnéd be az autóban, és abban bíznál (mert gőgös mindenható vagy), hogy sosem ér baleset. Lehet te nem okozol, de más azért beléd mehet. Ugyanaz a helyzet. Ha be vagy kötve, vagy be vagy oltva, akkor már megvan a védelem. És vagy nem sérülsz,vagy hatványokkal kisebben. Az hogy meg néha a be nem kötés és a be nem oltás ment meg egy életet, az nevetséges magyarázat és indoklás , hogy miért ne tegyük. Mert 1 millió esetből 1szer megtörténik? Hát könyörgöm még az orosz rulett is jobb esélyt nyújt! :D Egy a hathot, nem a millióhoz. wink
 • PowerPein 2018. augusztus 13. 07:46

  4
  A "fényzabálók, meg az oltásellenes" brigád , meg az állatvédők, meg a vegák (apropó: ha a zöldségeknek és a gyümölcsöknek is lenne puha bundájuk és tudnának nyüszögni; akkor a vegetáriánusok éhen halnának?) az külön állat faj sztem. XD
  Csak azért kérdeztem, mer sztem túl egyoldalúan van vizsgálva a dolog.
  A hittel nem lesz gond, mert azt hiszem innom kell egy felest :) A mennyország számomra ott van ahol megteremtem ;)
 • ArkaChopa #4 2018. augusztus 13. 07:55

  5
  @PowerPein: szerintem meg csak egy oldal van. Az értelmes ember átlátja a jövőbeni lehetőségeket és ha élni akar akkor jól dönt. Jelen esetben beköti magát, és beoltja a gyerekét. Fényt nem eszik stb.
  Az állatvédőket meg a vegákat már nem ebbe csoportba szánnám. Pl. A római birodalom lakói csak gyümölcsöt és zöldséget ettek. Na nem a vega életmód miatt, hanem csak úgy. Mégis meghódították az akkori világ nagy részét. Az ember mindenevő ezért talán nem kell elítélni azért sem ha vegán kaját eszik, vagy húst eszik.
  A hittel biztos jól el vagy, de ne hidd hogy a mennyországot meg tudod teremteni magadnak. Ennyire ne legyél fennhéjazó. Elég egy balszerencse, egy baleset és az életed máris a pokol....gondold végig. Amúgy ha azt hiszed most jól el vagy a mennyországodban, kérdezd magadtól ezt 10, 20 év múlva. wink
  Amúgy van erre is egy posztom. :D
  William Shakespeare - "Üres a pokol itt van minden ördög!" - keptelenseg.hu
 • PowerPein 2018. augusztus 13. 08:40

  6
  Hát jah, kinek mi: kinek a pap, kinek a paplan :)
  Egyszer volt, h szó szerint pár centin múlott, h nem nyársalt fel egy kb 45 kilós korlát elem. Annyi időm még volt, h eltudjak ugorni, de így is a széle 2-3 cm-l esett le mellettem. Építő ipar veszélyes meló.
  Előző meló helyen meg egy gép egység majnem levágta az ujjam. Szal vannak történéseim. Mostanra meg olyan tüneteim vannak mint egy 45-50 éves embernek. 30 évesen... 4 év alatt a 3-as forgó műszak, meg a folyamatos stressz helyzetek gajra vágtak. Meló hely váltáson végre túl vok. Amikor szívritmus zavar jelentkezett, aminek csak tüneti kezelése van, akk át értékeltem a dolgot: ha a mennyország annyira jó hely, miért akar mindenki élni? Meg nem az a kérdés, hogy van-e élet a halál után, hanem, hogy van-e élet a halál előtt? :)
  Meg nálam a "mennyország" csak pillanatig tart (amikor megiszom a heti felest :P ). Ha sokáig tartana, akk eléggé unalmas lenne nem? ;)
 • PowerPein 2018. augusztus 13. 08:41

  7
  *hármas forgó műszak. Számmal írtam, erre berak egy képet XD
 • Malac 2018. augusztus 13. 11:45

  8
  #29 fuu de jó vagy
 • mBardos76 2018. augusztus 13. 13:12

  9
  #35 márpedig ilyen nincs is!
 • Inhouse #1 2018. augusztus 13. 15:22

  10
  @PowerPein: Kivétel erősíti a szabályt. Ha nem vagy bekötve, nem csak magad veszélyezteted, hanem a többi közlekedőt is. Egy nagyobb ütközés esetén, ha nem vagy bekötve kirepülsz az ülésből, ha a kocsiból nem is. Egyébként a helyeden maradnál és esetleg tudnál kormányozni, fékezni a további veszteségeket elkerülendő. Bekötés nélkül meg mondjuk az anyósülés alól kapcsolgathatod a lábaddal a belső világítást...
 • black235 #10 2018. augusztus 13. 15:40

  11
 • kisja 2018. augusztus 13. 19:11

  12
  #38
  Arka térkép.
  Térképen Arka:
  Arka - www.google.hu
 • Grenadírf4ls #3 2018. augusztus 13. 22:22

  13
  @ArkaChopa: Te Arka figyi.Nem lehetne azt megoldani a gifeknél, képeknél, hogy ez a +18 as jelzés az valahogy egyértelműbb legyen? Mert a +18 as az lehet brutálgyilokszéttrancsirozottbalesetmaradvány, vagy előredekódolt videofelvétel lejátszása "élőben"haláleset..... Nah ilyeneket NEM nézek meg, mert róka, meg nem is bírom megnézni,Meg ugye lehet lehet a +18 ugye suna, csöcs,muff, stb az meg ugye :hoki: :D. És azé szerintem mondhatom a többiek nevében is ,h kurv@@ra nem mindegy hogy róka v :hoki: Nem? / Azért neked írok most, mert Cad -et utoljára a 3c 273 -as Kvazár mellett látták elhaladni utoljára, szóval annyira Én nem tudom elérni. / köxi :)
 • Salax 2018. augusztus 13. 22:54

  14
  #16 Fisherman's friend
 • ArkaChopa #13 2018. augusztus 14. 07:57

  15
  @Grenadírf4ls: Elsőként :D - a full perverzek imádják a róka és :blokkolnam: párost. :D
  CAD valóban kifelé tart a galaxisból :D
  Azt viszont megígérhetem, hogy a poszt elején jelzem ha durva trancsírozós esetek vannak és +18. :D
 • Grenadírf4ls #15 2018. augusztus 14. 21:41

  16
  @ArkaChopa: csak félperverz vagyok. :) azért köxi
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!