Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

40 hozzászólás

 • Tengelyikusz #15 2015. július 8. 10:31

  16
  @tanya: üres semmit mondó, nagymagyar? ne nézz annyi hiradót!!! Akkor mi a megoldás?
 • tanya #16 2015. július 8. 11:24

  17
  @Tengelyikusz: Abba kellene már hagyni a SÍRÁST!!!! Nem más a hibás a Te szar életedért, hanem Te magad. Pozitív gondolkodás, sok munka és meglesz a boldogulás.
  Ha abba hagynánk a széthúzást és a korrupciót nem természetes magyar virtusnak tekintenénk, akkor sokkal többre vihetné az ország és benne Te is.
 • HUBERTUS #17 2015. július 8. 11:51

  18
  @tanya: Akkor kezdhetnenk talan azzal, hogy te nekilatsz, aztan majd lesz vmi a posztokkal is... egyebkent senki nem mondta, senki se nem szanta ezt a posztot valasznak vagy megoldasnak egy problemara sem. Szamtalan posztnal meg volt ez mar targyalva, de mindig akadnak olyan liberalis eszmek mint te.Sajnos.
 • Tengelyikusz #17 2015. július 8. 12:09

  19
  @tanya: Te tényleg okos vagy!!:) Ebben az országban minden rendbe van nincs okunk panaszkodni. Munka is van bőven unios szintű bérrel, ezért hagyta el közel 1 millio magyar ember az országot. Csak pozitivan :)
 • tanya #18 2015. július 8. 12:22

  20
  @HUBERTUS: Akkor lőjük a Dunába a feketéket, a sárgákat, a < moderálva >kat, a < moderálva >kat, a liberálisokat, a kommunistákat és a maradék meg marakodjon, hogy ki lőtt több embert a Dunába...
 • tanya #19 2015. július 8. 12:23

  21
  @Tengelyikusz: Akkor lesz rendben, ha teszel érte, hogy rendben legyen. Nem várd a sült galambot...
 • tanya #20 2015. július 8. 12:23

  22
  @tanya: melegeket és izraelitákat...
 • Bulcsuvezér #21 2015. július 8. 12:26

  23
  @tanya: és miből gondolod hogy nem tesz te álomvilában élő. Te hol élsz ?
 • tanya #23 2015. július 8. 12:28

  24
  @Bulcsuvezér: Ezt hogy érted?Bp.
 • Bulcsuvezér #24 2015. július 8. 12:32

  25
  @tanya: Ezzel el is mondtál mindent!
 • tanya #25 2015. július 8. 12:35

  26
  @Bulcsuvezér: Szerinted miért tanya -vagyok? Mert tanyán lakom Kecskeméttől nem messze. Ne általánosíts és ne hidd azt, hogy csak azért ítélkezhetsz valaki fölött mert tudod, hogy hol lakik. Ez sekélyes és hibás következtetés, ami rossz döntésekhez vezet.
 • Bulcsuvezér #26 2015. július 8. 12:46

  27
  @tanya: Itélkezek? Most szarosztad le másik ember életét:)
 • Tengelyikusz #21 2015. július 8. 12:51

  28
  @tanya: Én teszek érte hidd el! És ez poszt nem siránkozás, csak visszatekintünk egy kicsit mert lehet belőle tanulni.
 • tanya #27 2015. július 8. 12:53

  29
  @Bulcsuvezér: Nem tettem ilyet, de látom neked ez jött le belőle. Sajnos.
 • tanya #28 2015. július 8. 12:56

  30
  @Tengelyikusz: Sajnálom, ha félreértettem a poszt lényegét. A múltból lehet és kell is tanulni, főleg a hibáit nem kellene újra elkövetni.
 • Tengelyikusz #30 2015. július 8. 12:57

  31
  @tanya: semmi baj:) egyetértek
 • Airmen #20 2015. július 8. 13:20

  32
  @tanya: Hagyjuk már ezt a hülye dumát a Dunába lövésről....

  Egyébként radikális kérdésre radikális választ kell adni és pont!

  Mi a bajod a poszttal?Miért viszket az ujjad, ha meglátod a magyar szót, vagy a magyar trikolórt?Teljesen félreértelmezted a posztot.Hogy ez szándékos vagy véletlen, az meg majdnem mindegy.

  "A múltból lehet és kell is tanulni, főleg a hibáit nem kellene újra elkövetni."

  Ezzel kivételesen egyet tudok érteni, viszont hogyan tanuljunk olyan hibákról, amikről nem szabad beszélni?
 • tanya #32 2015. július 8. 13:35

  33
  @Airmen: Nem értek veled egyet. A radikalizmus, a szélsőségek nem adhatnak indokot arra, hogy Te is szélsőséges választ adj rájuk. Legyen egy értékrended és azzal válaszolj. De ez az értékrend ne azon alapuljon, hogy más a hibás a Te bajodért. Szerintem.
  A múlt hibáit nem szabad elfelejteni, és beszélni kell róla. Történészek elemezzék és kutassák, Tanárok tanítsák a tényeket. Politikusok hagyják békén.
 • Tengelyikusz #30 2015. július 8. 13:41

  34
  @tanya: Ajánolm ezt a videot kérlek nézd meg www.youtube.com/watch?v=eJ4CUXpSVU4
 • Tengelyikusz #33 2015. július 8. 14:18

  35
  @tanya: na vélemény?
 • HUBERTUS #33 2015. július 8. 19:15

  36
  @tanya: Tengelyikusz nem is politikus, tehat beszelhet rola... En Airmennel ertek egyet, teged vmiert zavar az ha valaki oromet leli a hazafias dolgokban. Fogadni mernek ha valami amerikas majmolos cucc lenne, eszed agaban sem lett volna irde irni.
 • Tengelyikusz 2015. július 8. 20:57

  37
  Isten áldja a magyart :)
 • tanya #35 2015. július 9. 08:05

  38
  @Tengelyikusz:
  Nehéz kérdés, nem vagyok közgazdász és nem értek a szociológiához sem. Az egyértelmű, hogy a demokrácia és minden ami vele együtt érkezett kis hazánkba, még nem tökéletes, és soha nem is lesz az. De egy valamit látni kell, jelen pillanatban nincs más út, még a sok hibájával együtt nézve is. Mondj egy másik működő rendszert, ami boldogabbá/szabadabbá/gazdagabbá teszi a benne élőket. Az átlag magyarnak sír a szája, hogy ilyen rossz meg olyan rossz és hogy mindenki ellene van. De tenni nem tesz ellene semmit, hogy jobban éljen.

  A korrupció, az emberek túlzott Én központúsága mérgezi a társadalmat. Aki boldogulni akar elmegy külföldre. De nem azért mert ott nem ugyanez a szar van, nem. Csak azért mert ott másmilyen a szar. Kicsivel jobban fizet. Van egy kollégám, aki Angliából származik és itt él Magyarországon. Megkérdeztem tőle, hogy miért. Erre Ő azt válaszolta, hogy az ottani világban/társadalomban túl sok a szabály. Nem mentünk bele a részletekbe, de Ő itt jobban érzi magát. Magyar felesége van és egy fia. Itt élnek. Boldogok. Nem a hely, nem az idő miatt leszel boldog, vagy boldogtalan, hanem, hogy Te magad hogy éled meg a saját életedet. Nem kell hazugnak és csalónak lenne, hogy boldogulj ebben az országban. Légy nyitott és elfogadó. Ne okold a rendszert, Életed kihívásaiért, mert azokat nem a rendszer állította eléd, és nem a politikusok, hanem Te magad.

  Az életedet neked magadnak kell megélned, és Te döntöd el, hogy azt hogy teszed, tele gyűlölködéssel és konfliktusokkal, vagy hátrébb lépsz és megvizsgálod saját magadat. Megvizsgálod, hogy Te milyen vagy, és ha meglátod, hogy milyen hibáid vannak, akkor tehetsz is ellenük.

  És egy utolsó gondolat:

  Aki nem hajlandó a változásra az a lehetőségeinek a végére ért.

  Üdv.:
 • Tengelyikusz #38 2015. július 9. 21:15

  39
  @tanya: Huha!! Mondok egy másik rendszert ami 1000 évig münködött és megvédte polgárait ezt ugy hivják hogy Szentkorona tan,ajánlom a tanulmányozását, szinte tökéletes. Nos itt nem a boldogtalanságrol van szó hanem az élhetetlenségről (élni és élni hagyni) na ez ami nem münködik ebben az országban legalább is itt nálunk keleten.Kisebbség bármit tehet mi semmit sőt még meg is büntetnek. Ha lenne tanyánk mint nektek már szét lenne lopva. Itt legyél pozitiv, innen mentek el a legtöbben külföldre: De nam adjuk fel hidd el csak közöség kell. Ha nem hiszed utazgass egy kicsit az országban föleg ide felén Borsodba. Szeretettel várunk ide de készülj fel a legrosszabbra. Ezekről a hirekben nem hallasz. Jó helyen élsz (még) hidd el. Változást fentartom
 • tanya #39 2015. július 10. 08:25

  40
  @Tengelyikusz: Szentkorona tan. Szép, de ellentmondásos gondolat. Szép, mert romantikus. Szép, mert országunk egykor volt nagyságát idézi. Szép, mert egy szimbólum, ami mögé felsorakozhatna egy nemzet. Ellentmondásos, mert egy kiváltságokkal teli korszakot idéz, ami a kisebbség uralkodását helyezte a többség elnyomása fölé. Sok por lázadás volt (minden évszázadra jutott 1-2 asszem), mely az elnyomás ellen lépett fel.

  Oktatás. Ez a megoldás a problémádra. Társadalmi összefogás és nem a kirekesztés. Nem 10-20 év mire ez megoldódna, de ez az egyetlen út, ami megoldja a helyzetet. Ahol én felnőttem szintén sok [email protected] él, és van ilyen is és van olyan is. Ugyan úgy, mint a fehérek között is igaz ez. De tény, hogy közöttük ez a sztereotípiák és a rossz beidegződések miatt hatványozottan fennáll.
  Ha segítünk nekik, és odafigyelünk, hogy a gyerekeket úgy neveljék ahogyan az európában kell, akkor elindul egy folyamat ami akár egy emberöltő alatt is képes nagy változásokat elérni. Nem politikus kell ehhez, hanem néhány 100 szociális munkás, aki odafigyel a gyerekekre, mert Őket kell megmenteni. A gyerekek lehetnek a jövőn zálogai. Még a [email protected] gyerek is az. Nem hiszem el, hogy ha ránézel egy 1-2 éve gyerek arcára, függetlenül attól, hogy az [email protected] vagy sem ne az jusson az eszedbe, hogy SZÉP, hogy ARANYOS!!!!
  Én két gyereket nevelek és sok igazságra rájöttem, mert Ők "megmutatták" nekem. A gyermek a szülő tükörképe. Rossz gyerek NINCS. Minden amit a gyereked tesz, azt tőled látta. És ha ezt elfogadják a szülők és nem kezdik okolni a társadalmat és a [email protected], akkor máris jobbá válhat a világ. Ezért kell odafigyelni, hogy Ők hogyan nevelik a gyerekeiket. Ez a végső megoldás és nem a kirekesztés és nem AK-47. És ha ezt megoldjuk mi MAGYAROK ([email protected] és fehérek együtt), akkor eljöhet egy jobb világ, ahol minden ember egyenlő.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!