Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Phyllis Bacon (55) éppen rokonait látta vendégül azon az estén, amikor a képet készítette. Kertjét a hátsó ajtóban állva fotózta de, minden cél nélkül, ugyanis akkor még nem látta azt, amit késõbb: történetesen egy tündért.

"Meglepett, amit akkor láttam, amikor megpillantottam a képet, s eleinte próbáltam racionális magyarázatot találni, de egyelõre nem találtam, és senki más sem" - mondta Phyllis a The Sun-nak, a legnagyobb brit bulvárlapnak nyilatkozva.
Az 55 éves hölgy Dél-Londonban él, és már hónapokat töltött azzal, hogy megmagyarázza, hogyha nem tündér látszik a képen, akkor mi, de nem jutott elõrébb.
A képen a ezüstszárnyú lény körül látható sok kis pötty szerinte tündérpor, de hozzátette azt is: "Hogy õszinte legyek, nem tudom, mi ez, de szívesen meghallgatom bárkinek a magyaráztat. De amíg valaki nem tud választ adni, addig nem tudom másképpen gondolni, mint hogy ez egy tündér."
A szakértõk és a szkeptikusok tükrözõdéssel, vagy valamilyen mûszer villanásával magyarázzák a felvételen látható fényjelenséget.
A The Sun megemlíti, hogy ez a mostani fénykép emlékeztet egy 1917-ben, a West Yorkshire kertben készült fotóra, amin Cottingley tündérek láthatók, s amit állítólag a 16 éves Elsie Wright és 10 éves unokatestvére készített. A képen az egyik kislány látható, aki körül tündérek táncolnak. Csak sok évtizeddel késõbb derült ki, hogy a kép hamis. :D

23 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!