Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

A tuberkulózis problémájával foglalkozó Misha Friedman fényképei komor fekete-fehér képek az elmúló életről.

" A legtöbb ilyen ember már halott. A fotóim nem sokat segítenek. Talán segítenek az embereknek a jövőben. Ők talán fel fogják használni a megfalalő pénzeszközöket .. . De azokon, akiket fényképeztem, nem segítenek "- mondta Friedman, átnézve a képeket.

És akkor a képek, egy kis leírással a képen látottakról.

Egyesek számára felkavaró lehet !

23 hozzászólás

 • Gyuluska 2018. június 21. 12:25

  1
  Nem túl vidámak mostanában a posztok
 • kléni 2018. június 21. 14:14

  2
  Képsor? Szóval te vagy a soros? :P
 • kredobs #2 2018. június 21. 15:06

  3
  @kléni: Legyek :)
 • BitPork 2018. június 21. 22:47

  4
  De katonaságra meg minden fszságra költik a politikusok a pénzt. Egyik hülye, másik nem normális. Brávó!
 • kredobs #4 2018. június 21. 23:01

  5
  @BitPork: Sajnos jól látod. Mindenre, de szószerint mindenre mehet a lóvé, de arra hogy az embertársaink "Normális, emberséges" körülmények közt éljék meg akár az utolsó, avagy a hátralévő időt, arra nem.
 • kredobs #4 2018. június 21. 23:06

  6
  @BitPork: Igaz hogy én posztoltam, de hidd el, hogy üvölteni tudnék, mikor ilyet látok.
  Sajna a mai napig van ilyen itt kinn. Nincs lóvé, nincs felszerelés, ha nincs pénzed még a fogad sem húzzák ki.
  Ezek a képek "nem" olyan régen készültek.
 • pepuccso 2018. június 21. 23:08

  7
  3. kép

  Tök rossz lehet, amikor szegény betegeket gépágyúval kényszerítik, hogy drogozzon - naponta látok ilyesmit, hát szavamra, szörnyű!
 • kredobs #7 2018. június 21. 23:14

  8
  @pepuccso: Szerintem neked nem jött át az egész. Senki nem kényszerítette hogy drogozzon. Megtette. De otthon a Hös utcábban vagy hol a tökömben az összes drogosnak jár a tb, meg még mit tudom én mi a tököm.
  Hát koma gyere egy kicsit ide ki, és bekísérlek az első kórházba, mert szálka ment a körmöd alá. Meg fogsz lepődni. Nem kicsit nagyon.
 • pepuccso 2018. június 21. 23:28

  9
  Ja, bocs, lehet, félreértettem valamit. De miért kellene kimennem a halál redvás f...ba? Az ottani "bölcs" nép elintézte, hogy ilyen frankó életük legyen - éljék csak! Nekem pont jó itt és nem, nem sajnálom a szegény kábszereseket, akik pénzért vettek maguknak betegséget.
 • kredobs #9 2018. június 22. 00:18

  10
  @pepuccso: Az a halál redves fas@za az otthonom, mióta megnösültem. Feleségem Dankulinyec Katyerina.Köszi. Nem gond. erről vitatkozhatnánk, hogy a "bölcs" nép mit, és miért intézett el. Itt nem a kápszeresekröl van szó.Látom tényleg nem ment át. Otthon ha teszem azt neked van valami gondod (képzeld a családom fele még otthon él) akkor hogy tudsz bemenni egy kórházba ? Ja ! elfelejtettem, hogy az v.iktor az isten. Képzeld ezért jöttem el Magyarországról. Az első 5 év igen szar volt (se anyám, se apám) de még mielött megkérded, elárulom neked, hogy apám 12 éves koromban halt meg infarktusban.Utána megismerkedtem a jelenlegi párommal.Igen Oroszországban élek, és soha, de soha többé nem szeretnék hazamenni.Miért? Elárulom Neked. De CSak Neked ! Pont az olyan emberek miatt, mint ami Te is vagy. Egy semmitmondó, otthon güriző. Ez most jólesett ? Na akkor szerintem ezt megbeszéltük.
  Arany apám, nekem itt semmi gondom nincs az élettel. Sőt az étellel sem.. (tescos májas van a hűtőben)
  Meg van mindenem. Neked ?
  Fénykép ? Tőlem mehet ez a cicaharc, de szerintem Te jösz ki rosszúl belőle.
  Amúgy ha a nagy szabadságod alatt szeretnél kijönni, akkor írj egy mailt a kredobs@mail.ru-ra.
  Igérem neked, hogy körbeviszlek az egész országon, és meglátod, hogy az itteni emberek nem egy gyökerek, hanem kedvesek, és segítőkészek.

  Еще один приятный вечер (nyugodtan googlizd ki)

  Na akkor most ennyit.
  üdv:kredobs

  Тому тяжело, кто помнит зло.
 • kredobs 2018. június 22. 00:22

  11
  Bocsi, amit elfelejtettem, hogy itt megtalálsz:Bejelentkezés | VK - vk.com
 • kredobs 2018. június 22. 00:36

  12
  ELNÉZÉST AZ ÖSSZES OTTHON KEMÉNYEN DOLGOZÓ KOLLÉGÁTOL, MINNDENKITŐL !
 • kredobs #9 2018. június 22. 00:44

  13
  @pepuccso: идиот венгерский ребенок
 • kredobs 2018. június 22. 01:18

  14
  Orosz megy ? Állítólag 40 évig ott voltak és tanulni kellett. De ne izgulj itt mindenki beszél Angolul is. Söt ha szépen megkérsz, akkor elviszlek Moszkvában, egy olyan negyedbe, ahol csak Magyarok vannak. Na ez jól hangzik ?
 • kredobs 2018. június 22. 01:22

  15
  HÚÚÚÚÚÚÚ de felb@ magamat.
 • kredobs 2018. június 22. 01:23

  16
  Mindenkitől elnézést.
 • kredobs 2018. június 22. 01:24

  17
  A meghívás áll.
 • pepuccso #10 2018. június 22. 08:41

  18
  @kredobs: Sztem tényleg jobb, hogy eljöttél, az egy csodaszép ország, külön szeretik ott az olyanokat, mint te. Inkább nem élnék a meghívással, '45 óta itt voltatok, elég belőletek most már...mennyire emlékszem a jazikból? Hát, hogy ha ilyen szépeket írnak, akkor mondd nekik: jopf tvoju máty! :D

  Nyugodtan googlizd ki! Akkor ezt megbeszéltük?

  Kérdés: azért vagy ideges, mert beszedtél valamit vagy csak alapból nem szereted, ha nem értenek veled egyet? Nyugodj meg, cselovek, az megnyugtat...
 • törölt felhasználó 2018. június 22. 09:09

  19
  :corn:
 • BitPork #6 2018. június 22. 17:55

  20
 • bishop #10 2018. június 22. 18:12

  21
  @kredobs: Nyugi. Szerintem itt elég sokan élünk,vagy legalább hosszabb ideig éltünk különböző országokban. Az oroszokkal szembeni elfogultság,némileg jogos egy volt kommunista,oroszok által megszállt országban,akár pozitív,akár negatív irányba. Volt akinek jó volt,volt akinek rossz. Azonban ezt az elfogultságot rávetíteni egy egész országra, butaság szerintem,mint ahogy azt is butaságnak tartom,amit te mondasz,hogy az ilyen emberek miatt mentél ki. Szerintem meg ide tökéletesen illik a "fiatal voltam és kellett a pénz" klasszikus.Másrészről a születési országot szapulni nem túl szép dolog. Mindenhol megvannak a jó dolgok és megvannak a faszságok is. Egy ország népességéről homogenizálva azt gondolni,hogy gyökerek,az elég siralmas véleményt állít ki a kijelentőről.Nem akarok én megbántani senkit,de a saját szemszögetekből, mindkettőtök mondanivalójában van igazság.A gond csak az hogy teljesen más oldalról közelítitek meg a dolgot,teljesen másról beszéltek.
 • kredobs #21 2018. június 25. 21:01

  22
  @bishop: Köszönöm. Hidd el már megnyugodtam, (kellet három nap) és már őszintén bánom a kirohanásom, de sajna ilyen ember vagyok. Tudom hogy a születési országot nem szép szapulni. Ahogy írod, az oroszok iránti elfogultság, nem igazán áll fenn. Bár már nem vagyok mai gyerek, de míg nem kerültem ki, addíg soha nem tanultam oroszt. Még az általános iskolában is francia tagozatos voltam. (Pécs köztéri két tannyelvű iskola). Pedig akkor még mindenki az oroszt tanulta alapból. Aztán mint a posztomból kiderülhetett, éltem itt-ott, és a végén a szerelem ide vezérelt. ( tudod, f@sz feláll, ész megáll). Tudom jól, hogy egy bal@sz voltam, de sajna ilyen vagyok. Elég sok olyan barátom, ismerősöm van itt kinn, akik fotózással foglalkoznak, ebből adódóan gondoltam megosztom veletek ezeket a képeket.

  Mégegyszer enézést attól akit megbántottam.
 • bishop #22 2018. június 25. 21:58

  23
  @kredobs: Részemről pacsi! És várom,várjuk tovább a képeket,posztokat. Valamint örülök ,hogy azért vannak emberek akik képesek intelligensen hozzá állni a dolgokhoz és nem csak az anyázás valamint a másik legyőzése a cél. :D
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!