Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
grat A megható dokumentumfilm egy Paraguay-i szeméttelep környékén élő gyerekekről és annak családjaikról szól. A lenti videó egy Paraguay-i gyerekcsapat történetét mondja el, akik szemétből készült zenekarban játszanak. A világ minden évben több milliárd szemetet halmoz fel. A világon sok országban olyan szegény a lakosság, hogy kénytelenek mások szemetét összekaparni, ebből élnek meg. A Cateurában élő emberek a szemetet szépséggé alakították át. A Landfill Harmonic dokumentumfilm egy zenekar é

Minden nap 1.500 tonna szemetet szállítanak a környékre, a szeméttelepeken nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is dolgoznak. Favio Chavez, aki technikusként dolgozott valami többet akart adni a fiatal generációnak, így születtek meg a szemétből készült hangszerek, hegedű, cselló, és sok más hangszer.
Cateurában egy hegedű többe kerül, mint egy egész ház.
A Recycled Orchestra/Újrahasznosított zenekar annyira népszerű lett a gyerekek körében, hogy egy adott pillanatban több volt a zenész, mint a hangszer. A csapat már a világ több pontján adott koncertet, sőt, egy dokumentumfilm is készül már róluk, ami valamikor 2014-ben készül el.