Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
:beer:

20 hozzászólás

 • _V_ 2015. december 22. 12:31

  1
  #25 Aztamindenit! Ez de brutáljó kép! :D Köszi a psoztot! Am hogy hogy most így délben? Hogy vagy gyógyulsz? :)
 • ArkaChopa 2015. december 22. 12:54

  2
  #27 - www.keptelenseg.hu/keptelenseg/klonozott-mentoauto-80327…
  Matu erről beszéltem, mindig van legalább 1....rotfl
 • ArkaChopa 2015. december 22. 13:00

  3
  #6 Ezt már láttam többször is, de nekem gyanús, hogy eredeti, pont ott volt egy fotós, közvetlenül az autó mellett? Ráadásul szétlőtték Kennedy búráját...
 • Matula #2 2015. december 22. 13:25

  4
  @ArkaChopa: De attól még nem hinném, hogy zavarna bárkit is. Most bedobtál egy képet aztán egyet meg már láttál. Van ott mellette 28 másik amit meg leszarsz kalap Többnyire képekben utazok, történelmi képes cumóból már szerintem mindenkinél többet tettem fel, nem ismétlek annyit mint az oroszok, mi itt a gond? Ingyen csinálom ennyi és figyelek. Vegyes képeknél 100 feletti kép jön este, reggel 50, na meg jön rá kb 40 vicces kép és jópár csajos. Nem lehet fejben tartani mindent pláne úgy, hogy ők is ismételnek. De kezdjek el csajos posztokat nyomni meg autóbaleseteket mert abból dátum szerint van friss és ott elvileg nem hibázok. Szerintem ha engem nem zavar más hibája akkor téged se zavarjon pár kép ami ismétlődik 100 közül.
 • Matula #1 2015. december 22. 13:31

  5
  @nagyarpi0011: Köszi kalap. Ja most engedte az oldal a forditást és át néztem mi maradt le, de azt a sorozatot amit mondtam már nem találtam meg. De még mindig kihozok egy posztot az elmaradt komplett posztokból, közbe meg jön a szokásos amit egyesével szoktam összeszedni. Most volt időm, de tegnap a tököm is tele volt a forditással, hogy nem engedte.
 • _V_ #5 2015. december 22. 13:43

  6
  @Matula: Ma Én is fordítgatok rendesen. :D A komolyabb történetű gépekről brutálhosszó irományok vannak. Lefordítani,értelmezni,tömöríteni... Kurvasok idő, Én tudom. :D
 • ArkaChopa #4 2015. december 22. 14:07

  7
  @Matula: ha meg akarsz sértődni, akkor sértődj, mert mertem szólni. Csak azt mondtam, amit jelez (mert szerintem jelez a rendszer neked is, csak magas ívben leszarod, mert már akkorának érzed magad, hogy mindent lehet), azt fölösleges feltöltened. Attól az 1-2 képtől még jó az a poszt, ha törlöd. Miért zavar, hogy ismétled? Mert ez az oldalt amikor kitalálták, úgy gondolták ne legyenek duplák se képes posztok, se videók. Ezért van ott a jelzés feltöltésnél. Neked csak figyelned kell, és kivenned semmi több. Amíg az ember 1-2 képet dupláz nem gond, de nálad már rendszeres. Csak matekozzunk - a 4600 posztodból a fele képes, akkor 2300 képes poszt, abból csak vegyünk minden posztra 1 képet, akkor az 2300 kép, osztva átlagban 30 képel, az legalább 80 felesleges posztnyi dupla kép, amit törölhetnének is. Amúgy is vezeted már a törölt posztok számát.
  Szóval nem besértődni kell, hanem odafigyelni, és ha jelez, akkor vedd ki azt az 1 képet, a poszt minőségén nem ront ha 1 kép hiányzik. Úgy is sok időt töltesz vele, erre is fordíts időt. És ne hypold már magad mindig, hogy te tettél ebből abból fel a legtöbbet, meg te ezt tetted, meg te azt tetted. Nem erről van szó, csak egy kis figyelemről. kalap
 • Matula #2 2015. december 22. 14:17

  8
  @ArkaChopa: Mellesleg belinkeltél egy 3 képböl álló régi posztodat. Multkor meg szóvá tetted nekem mikor egy 2 képes poént csináltam. Tudod egy orosz csaj a kezdöképen 2 négerrel pózol. Mikor megnyitod a posztot meg egy fehér apuka egy kreol kisbabával van. Azt kommentelted, hogy mi van ennyire ne adjam le 2 kép egy posztnál. De a 3 kép az sikeres. látom van rajt 20 lájk ;)
 • ArkaChopa #8 2015. december 22. 15:01

  9
  @Matula: Te vagy az aki maximalista, :D te jössz azzal mi mindent tettél, nem én. De a lényeget kerülöd, bizony az egy dupla kép, és te dupláztad. Nem kell ezen fennakadni. Csak tartsd be a szabályt, ne duplázz, nem véletlenül lesz az a jelzés piros egy dupla képnél, nem sorminta neked. És nem kell megsértődni,(amúgy mindig ezt csinálod, ha valaki épp nem dicsér egy posztod alatt) ha valaki szól neked, nem a posztod lett kritizálva, nem te lettél kritizálva, csak szóltam, hogy ha már kőnig lettél itt, tartsd be a szabályokat. wink
 • jk88 2015. december 22. 19:29

  10
  #6
  Ez szerintem valami rekonstrukció, nem eredeti felvétel. Kennedynek a fél fejét levitte a lövés, ezen meg nem látszik rajta semmi sérülés.
 • jk88 2015. december 22. 19:29

  11
  #16
  Így háború közben is simán tudnak nyulat tenyészteni. Ötletes. :D
 • Salax 2015. december 22. 19:43

  12
  (28. kép )
  Ez a fejőszék.
 • [ törölt felhasználó ] 2015. december 22. 20:09

  13
  #3 ez inkább bemutató! a teszteléshez minek űlne oda az ember!?????
 • Mihatika #12 2015. december 22. 21:30

  14
  @Salax: oké hogy fejőszék de egy láb alul kettő felül? Vagy belül? Nem köll válaszolni
 • minime 2015. december 22. 22:55

  15
  sigourney....eat me :D
 • Matula #9 2015. december 23. 13:46

  16
  @ArkaChopa: Most néztem mit irtál. Milyen maximalista vagyok? Milyen könig? Ez a román fasz kezdte el meg ittaskőműves a te vagy a király dumát! Na mi van? átvetted faszoskodást? Multkor már figyeltem a kommentjeid, miért nem adsz nevet a csajos kezdőképhez ?! :| Ne osszad azt észt ruhadtul ne gyere nekem a szabályokkal, a szabályokat már felrúgta valaki grat neki. Engem nem kötnek a szabályok!!! Én megérzésből posztolok, ha látom, hogy terhelő valami akkor váltok, megmondtam, hogy amit jelzett és piros feltöltésok , hogy voltmár azt törlöm. Elkezdessz 1-2 képen faszoskodni meg holmi eszement szabályokkal dobálózni rotfl Hát miről beszélsz már?!!! Posztoldal, nem kivégzőosztag ez!!! Mitől tartsak? Mit figyeljek? Ha ez nem jó akkor ne nézzék ennyi. Soha nem jelentettem ki, hogy király vagyok, de valaki megtette nyiltan önmagára irva többször is. Na meg te posztbárónak nevezted magad. Én soha nem futattam magam. Max feltoltam pár hülyülős posztot matula néven. Na és ha ismétlődik pár kép akkor mi lesz? Elmarad a fizum? :D Megmondtam ezt soha nem szabad komolyan venni, keresem az érdekes dolgokat hibázok, más is hibázik. Azzal van a gond aki ezt felhozza. Aki folyton keresgéli a hibákat. Láttál engem másokba hibát keresni? Volt, hogy feltették az én posztom újra, rohadt sokszor nem jelezte senki. De ha én ismételtem egyből beindult a keresés. Ti raktatok fel engem a szinpadra, te vagy a király dumával, hogy utána azzal jöjjetek miféle elvárásotok van velem szemben. Egyet vegyél figyelembe én más posztja alatt soha nem okoskodtam! Nem oktattam senkit, pedig ott is volt hiba. Na most szépen foglalkozz a posztoddal én meg az enyémmel. Figyelek az enyémre is, képfeltöltéskor elszivok egy cigit, hogy legyen ideje jelezni a rendszernek, hogy vótmá.
 • ArkaChopa #16 2015. december 23. 16:38

  17
  @Matula: grat és vissza kell vonjam, amit írtam. Igazad van, nem vagy te kőnig. Egyszerűen egy önelégült pöcs lettél. Pont ebben a kommentedben fejtetted ki, nem érdekel téged semmi. Én a régi Matulát ismertem, aki egy építő kommentre azt írta volna - Oké majd jobban figyelek. - De az új Matula (már egy ideje), úgy viselkedik mint egy diktátor. Ha nem pozitív elismerést kap, akkor őrjöng. Ha valaki egy kritikát illet felé, azonnal támadásnak veszi és támad (miért kell itt faszozni? senki nem beszélt így veled). Ja és állandóan azzal jön, hogy ő mennyi mindent tett, és ezt (mintha nem ismernék el), folyton előhozza. Ha pedig törlik 1-2 posztját (röhögnöm kell a közel 600 törölt poszt miatt), akkor még a vezetésnek is képes neki menni, hogy mekkora szemetek. (Nem tenném ide ki a siránkozós vádaskodós leveleidet.) Tehát egy igazán önelégült önimádó basáskodó ember lett az új Matula.
  De mivel én csak szóltam, hogy figyelj jobban, te meg erre őrjöngő választ adsz. Csak igazam van.
  Békés karácsonyt! kalap
 • Matula #17 2015. december 23. 18:44

  18
  @ArkaChopa: Pont igy kezdte ittaskőműves is. Először kedves volt rendes, aztán jött a 3-4 poszt is elég egy nap. Aztán kereste a hibát. Aztán normálisan leirtam de nem értette meg. De te sem érted. Miért kell kiforgatni az ember szavait? Csak annyit irtam, hogy 1-2 képért nem kéne ekkora cécót csinálni. De jössz a szabályokkal. Ezt úgy kell csinálni, hogy mindenki jól érezze magát. Ne csak a regisztrált tag, ne csak a néző, hanem én is. Szerintem félre kéne tenned ezt az ellenőrző szerepet. Mondtam, hogy figyelek. Mást nem tudok, ha egyszerűen nem irja ki, hogy voltmár. Nincs új meg régi matula, csak már egy idő után az ember megunja, hogy egy betű elirás vagy 1-2 képért baszogattok. Neked is Békés Karácsonyt! :beer:
 • ArkaChopa 2015. december 28. 07:08

  19
  #6 Csak megtaláltam. Ez egy hamisított kép, tehát nem történelmi.
  www.keptelenseg.hu/keptelenseg/fake-kepek-96498…
  Harmincegyes kép!
 • Matula #19 2015. december 28. 09:45

  20
  @ArkaChopa: Most kapol egy polót cad bácsitól grat
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!