Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

4 hozzászólás

 • ArkaChopa 2019. október 8. 13:41

  1
  Tipikus jelenet, amikor a dolgok rosszra fordulnak....már akinek....:D
 • aSaca-Hun #2 2019. október 8. 22:28

  2
  @Ethical Hacker: Sokkal több van benne mint gondolnád.Tudom nem érdekel téged.De a felszin alatt nem arról szól hogy jön a szuperhös csávó (csaj) és mindenkit megment.És ellent kell mondjak mert ez a sorozat ékes példája annak hogy igenis van AAA kategóriás sorozat. Van ugy hogy igenis rá kell szánni az idöt.Megnézni,és ugy véleményt formálni.Mert miután valamit megnézünk,teljes terjedelmében.Csak ugy kapjuk meg a teljes képet arról hogy valójában mit is akartak a készitök.Legyen az bárki is. És ha már a készitöknél járunk,ami kb 2 mp volt megkeresni. Eric Kripke, Evan Goldberg, Seth Rogen
 • ArkaChopa #3 2019. október 9. 05:47

  3
  @aSaca-Hun: köszi, hogy ilyen jól kifejtetted a véleményed.
  Sokan felületesen ítélkeznek,megnéznek egy promót, 1 részt, és mondanak valamit, vagy meg sem nézik, közben tök jó dologról maradnak le. Egyébként én se akartam megnézni, mert a sok Marvel után, már úgy voltam, hogy ez még egy a sok közül. De aztán a haverjaim annyira lelkesedtek érte , hogy elkezdtem, és két nap alatt átrágtam magam rajta, annyira érdekfeszítő volt.
  Talán kevesen gondolnak abba bele, amikor pl.: Supermen harcolt az ellenséggel és házakat romboltak le, akkor az mennyi emberi áldozattal jár? A néző elsiklik felette, hisz a hős megmenti a világot.
  Ez a filmsorozat pont arról szól mi történik az áldozatokkal? Mit tennél? Bosszút forralnál ha egy szerettedet megölné egy félisten? Na pont ezt az oldalt világítja meg- a tehetetlenség érzése, és lehet a szimpla jóérzésű emberek a szuperhősök.
  A fenti filmjelent pontosan azt mutatja be, hogy az önös érdekek hová vezetnek....politika.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!