Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.

6 hozzászólás

 • naphtha 2020. június 30. 04:13

  1
  Fúúú ! Ne már básszeg! A belem kifordul a konteóktól. Most meg még ez is... Hogy egy film miatt van polgárháború amerikában. Ha nagyon csűröm-csavarom, mindent bármivel összefüggésbe lehet hozni és elméletként bedobni. Ebben az a jó, hogy hibátlan hülyeségeket lehet össze kalapálni pillanatok alatt, tényekkel dobálózva (egymásnak ütköztetve, szembefordítva), úgy, hogy a "konteó hívű" csak annyit mond...-A Dzsóker odapakolós film vot, most meg itt van a lázadás. Mire fogjuk, ha nem a filmre.
  Szerintem az van, hogy sok az információ. Ember ezelőtt még nem tudott ennyi hülyeségről egyszerre. Bepörgött minden és ez komoly bajokhoz vezethet.
  Meg kell tanulni lassítani. Kérdezz már meg egy erdélyi 98 éves székelyt, mi a véleménye Trumpról! Legroszabb esetben is azt fogja mondani, hogy messze van. Neki az számít, hogy egyen a jószág, meg a föld. És övé a legnagyobb boldogság, mert tényleg messze van mindentől, ami a "civilizált" társadalomnak már szinte elengedhetetlen. Ettől a sok ""jótól"".
 • VAndreasz v1.0 #1 2020. június 30. 14:23

  2
  @naphtha: Senki nem állította, hogy egy film miatt vannak a megszervezett zavargások, fosztogatások, gyilkosságok. Amennyiben nem tudod, mi a manipuláció kifejezés nézz utána. Egy film miatt nem megy ki a csőcselék az utcára, de inspirálni nagyban tudja. Megemlíteném Gyuri’ bácsit de az lenne talán egyeseknek nagy „összeesküvés elmélet”. Ez a videó montázs – figyelem! – összehasonlítás!

  A székely példád ízléstelen és képtelen.

  Az amerikai betegfilmvilág egyik napról a másikra valóságban is megjelent. „Ilyen csak a filmekben létezik!” - Mondhatta volna valaki 2019-ben. A hamis közösségi élményből hirtelen példa majd valóság lett. Gotham kitalált városképe messze rosszabb, mint azok a városok, amikben most zavargások zajlanak.
 • Gabor0827 2020. június 30. 14:59

  3
  Pont ugyanúgy beilleszthető lenne mellé akár az MTV székházas őrjöngés is. Vagy bármelyik elszabadult tüntetés.
  Akár Joker előttről akár utánról.

  Kb annyi értelme van hasonlítgatni mint egy űrsikló fellövést, a Star Trekkel...
 • VAndreasz v1.0 #3 2020. június 30. 19:33

  4
  @Gabor0827: Egyáltalán nem. Két teljesen más környezet és szituáció.
 • naphtha #2 2020. június 30. 19:33

  5
  @VAndreasz v1.0: "Ízléstelen és képtelen"? Azért, mert azt mondtam, hogy boldogok akik nem foglalkoznak minden dologgal egyszerre, ami a világban történik?
  Az nem képtelen számodra, hogy az Antifát és a feketéket egy mozifilmel manipulálták?
 • VAndreasz v1.0 #5 2020. június 30. 21:18

  6
  @naphtha: Félreértetted amit írtam. Kérlek olvasd el még egyszer. A „székely” példád az ízléstelen és képtelen. Én ismerek idős – nem pont 98 éves – öregembert akinek van művelt földje és a hozzá tartozó állatok. Általánosító állításoddal ellentétben mégsem boldog mert az unokái a gyakorlatban másodrendű állampolgárok. Azt, hogy hogyan lettek egy idegen ország lakosai mindenki jól tudja.
  A utóbbi kérdésedre válaszolva: mert hihetetlen mértékben ostobák! A gyakorlatban mindennel lehet manipulálni őket a megfelelő felszínes tálalással.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!