Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Brutál :D

28 hozzászólás

 • kisokka #2 2015. május 19. 15:06

  4
  @Ittaskőműves: Vannak filmek, amiknek a folytatását csak és kizárólag egy személy vihet el, pl. Svárcenegger, Falk, Savalas, vagy éppen Gibson. Más színészre dobni ezeket a szerepeket idő és pénz pocsékolás. Persze nagy ritkán előfordulhat, hogy valami jó sül ki belőle, de csak nagy ritkán fordul elő, hogy valami jó sül ki belőle.
 • Athesz #3 2015. május 19. 15:09

  5
  @woody: A nézhetetlenül szar jobban illik rá.
 • Athesz #4 2015. május 19. 15:10

  6
  @kisokka: Szerintem meg pont h el kéne felejteni őket meg a társaikat lásd feláldozhatók a másik nézhetetlen fos de amcsi film így hát fialja a pénzt, és esélyt adni az újaknak a sok vénember helyett.
 • Hanyatt 2015. május 19. 15:11

  7
  Elején a csajnak mért ilyen kormos a feje?
  Belenézett a hamusvödörbe?
 • krisztián77 #3 2015. május 19. 15:11

  8
  @woody: Mai szemmel lehet hogy bénának tünnek, de abban az időben hatalmas filmek voltak... emlékszem a 3. részt csak német nyelvű alámondásos szinkronnal tudtuk megnézni, mert annyira nehezen volt beszerezhező :) De, a legjobb filmek voltak.
  De kár is ecsetelni, hisz egy korosztály vagyunk :)
  Mellesleg, Mel Gibson nélkül elég nehéz elképzelni a Mad MAx karakterét, mindig is ő marad az igazi Mad Max, mint ahogy Han Solo Harison Ford...
 • Ittaskőműves #4 2015. május 19. 15:12

  9
  @kisokka: de most itt nem feltétlenül a folytatásra célzok...tudom 3D meg IMAX meg eszemfaszom de engem már nem dob fel az újabb bosszúállók 93. része, ahol szétbasznak egy várost közben azt se tudom miért :D
 • kisokka #6 2015. május 19. 15:20

  10
  @Athesz: Erről beszélek. Egy feláldozhatót se néztem meg, nem tudna lekötni, oszt annyi. Az teljesen más tészta is, nem egy létező univerzumot pöckölgetnek újra.
  De amiket régen szerettem és hirtelen új színészt dobnak hozzá, azt mindig rossz szájízzel fogadom. Ha nagyon folytatni akarnak egy szériát, én nem bánom, próbálják meg, vagy azt mondom rá, hogy bevált recept, vagy hogy rók­abőr. A film minőségétől függ melyik lesz.
 • kisokka #9 2015. május 19. 15:23

  11
  @Ittaskőműves: Látványfilmet nagyon ritkán nézek, sajnos már sok éves tapasztalat, hogy abból nem sok jó sülhet ki. Ezt megnézem, mert mégiscsak Mad Max, viszont annyira nekem se állt sose a faszom tőle. Nem mondom, hogy rossz, mert van a szériában pár jó jelenet, de kb. ennyi.
  Egy Fallout filmnek jobban örülnék, ha sikerülne úgy megcsinálni, hogy vissza is adja a hangulatot.
 • woody #8 2015. május 19. 15:43

  12
  @krisztián77: Egyetértek veled. Viszont tényleg nem bírta végignézni őket. Belepörgettem, amíg kiderül, hogyan halnak meg bizonyos illetők, hogy mégis ismerjem az alapokat, de türelmetlen voltam az egészhez. Más régi filmeket viszont meg tudok nézni újra, szerintem ezt embere válogatja.
 • AsconaB 2015. május 19. 15:56

  13
  grat cool És visszatértek a durva verdák is! :yeah:
 • ArkaChopa #13 2015. május 19. 16:11

  14
  @AsconaB: ne úgy mond ! :D Dújjjvaaa vejdááák! wink
 • DrGore #10 2015. május 19. 18:02

  15
  @kisokka: A feláldozhatók szerintem kimondottan rossz példa. Az első rész egyáltalán nem volt rossz főleg hogy igazából csak poénból csinálták az egészet. Egész más közönségnek készítették akkor a filmeket mint most. Szerintem simán tudnának jó filmeket csinálni, de a mostani nézők a látványt és a csillogást igénylik. Nincs szükség olyan kultusz filmekre mint pl.: Aliens, Terminator 2 vagy A Mélység Titka amit az ember 10-15-ször megnézett és talán még most is megállná a helyét.
 • kisokka #15 2015. május 19. 18:14

  16
  @DrGore: A Feláldozhatókat nem én hoztam fel és tudom, hogy rossz példa ide.

  Abban meg egyetértünk, hogy az Alien univerzumot folytatni kell, én nagyon várom, hogy mit hoznak ki a Prometheus második részéből, dehát na...Csalódtam már kisebbet is. A Mélység titkát lehetne folytatni, csak valószínűleg tele lenne klisével, talán jobb, ha marad az az egy rész. A Terminator széria meg már abszolút kifutott, nem tudom hová lehetne még überelni. Túlságosan rengeteg benne az időhurok. A 2. résznél abba kellett volna hagyni, ezt annak ellenére mondom, hogy a Salvation nem lett olyan vérszar. Na és itt kanyarodnék vissza az eredeti témához, egy Terminator fim Svarci nélkül?(leszámítva a CG Svarcit)
  Alkoholmentes sör...
  Hidd el, lenne rá igény, hogy kevesebb bummal igényesebb filmeket csináljanak, de az túl komplikált. A kidobott dollármilliók ellenére egyszerűbb összehozni egy látványos filmet, mint kitalálni egy igazán remek történetet. Ez az, ahol most tartunk.
 • kisokka 2016. május 17. 00:42

  17
  Na, valamelyik nap végignéztem. Az már biztos, hogy nem lesz kedvencem és egyáltalán nem azért, mert Tom Hardy volt Max, hanem azért, mert...Kurva szar volt xd Mármint ez az egész felépítése a bandáknak, meg a túlzott steampunk cuccok mindenütt, ájj ecsééém. Az üldözéskor, amikor megláttam az IFA-platón a dobosokat, már viszketett az ujjam a kikapcson, de a gitáros bazzeg...Egyszerűen nem is értem, hogy ezekre az orbitális faszkala­pságokra hogy bólintottak rá? Elképzelem, ahogy ott ülnek az írók és a rendező egy szobában és taglalgatják, hogy mi kellene még az üldöző csapatba. Hát a gitáros bazzeg, a GITÁRBÓL TÜZET HÁNYÓ GITÁROS xd
  Aztakurvamindenithogyezténmegnéztemvégig.

  Azért van 1-2 nekem is tetsző dolog, pl Charlize Theront megint eltorzították(valamiért őt nagyon el lehet), maga az üldözés lényegében látványos, aztán nagyjából ennyi.
  Az IMDB-n jelenleg 8.1-en áll, ez sokat elmond arról a közösségről is xd
 • kisokka 2016. május 17. 00:45

  18
  Metascore-on meg 90 pont, beszarok rotfl Jó, hát ez van, ott se nézek meg véleményt többet soha a büdös életbe, törlöm is a picsába a könyvjelzőkből lol
 • ArkaChopa #18 2016. május 17. 07:28

  19
  @kisokka: azon nem gondolkodtál el, hogy lehet "te hajtasz szembe a forgalommal"? Vagyis neked nem tetszik, de sokaknak igen? Nekem plé nagyon bejött a film. Egyébként mit vártál a Mad Max-től?
 • kisokka #19 2016. május 18. 17:34

  20
  @ArkaChopa: De persze, jogos ez is. Nyilván nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. De a gitáros és a dobosok szerintem olyan mélyre süllyesztik a nívót, hogy az már a legalja.
 • ArkaChopa #20 2016. május 18. 18:21

  21
  @kisokka: A Mad Max 2, 3-at láttad? Mert ha igen, akkor nem lehet a "legaljáról" beszélni :D
 • kisokka #21 2016. május 18. 18:23

  22
  @ArkaChopa: Naja, azt inkább hagyjuk xd De mint korábban is mondtam, nekem sose állt a faszom ettől a szériától. Fallout filmet akarok és kész.
 • ArkaChopa #22 2016. május 18. 18:27

  23
  @kisokka: na hát,akkor nézd azokat :D Amúgy sose értem azokat, akik nem szeretnek egy film(sorozatot) és óbégatnak érte, hogy milyen szar. Minek nézi meg a sorozat újabb részeit , ha tudja hogy eddig se tetszett??? rotfl Hátha jobb lesz? A remény hal meg utoljára? :D Már megbocsáss érte! kalap
 • kisokka #23 2016. május 18. 18:31

  24
  @ArkaChopa: Az első rész jó volt. Azért nem áll tőle, mert pont a 2., ami levitte a szériát. Nem igazán értem, hogy minek kell olyanba belekotorni, ami működik? Már a régi részekkel is baj volt, erre csinálnak egy ilyet...Full komolytalan szar lett az egész. Látványfimnek elment ez az új, Charlize valamiért megint jó színésznő és ennyi. Én kb azt kaptam, amit vártam, de nem gondoltam, hogy ilyen hülyeségek lesznek benne.
 • kisokka #23 2016. május 18. 18:38

  25
  @ArkaChopa: Ja és nem beszélve arról, hogy nem Max-ről szól a film. Ha nem lenne ott, fel se tűnne.
 • ArkaChopa #24 2016. május 18. 20:12

  26
  @kisokka: Abban egyetértünk, hogy az első rész nagyon jó volt. A többi résszel már teljesen letértek az eredeti útról. Viszont ne felejtsük, a sorozat 2. része létrehozott egy franchise-t, a világvége franchise-t. Amit mindenki Mad Max-világnak hív. Ebből sok film jött még ki (Water World, A postás, Végítélet stb.)
  Lehet George Miller nem erre akart haladni, de amikor az első rész után a 4. rész rendezését elvállalta, akkor már felvállalta ezt a franchise-t. És mindenki elismerően szólt róla, és az alkotásáról. Az, hogy neked ez nem jön be , az a személyes értéked és véleményed. Azért mert neked nem illeszkedik az ízlésed egy műhöz, attól még nem kell leszarozni. Mert egy művész alkotta, maga George Miller, és a művét sokan csodálják! Itt felsorolhatnám festők képeit példaként, amik valakiknek nem tetszik, de ettől még elismerik a mű fontosságát és nagyszerűségét.
  Az általad leírt IMDB, és más portálok szerint is az átlagnál jobb film.
  Neked nem tetszik, ennyi! Tovább kell lépni. kalap
 • kisokka #26 2016. május 19. 20:34

  27
  @ArkaChopa: Egy kicsit sokat használod a "mű" és "művész" szavakat. Egy kliséktől hemzsegő filmnél ezt jobban át kellene gondolni. De nekem nem is az a bajom, hogy sablonos a történet, vagy egyes jeleneteket már ellőttek párszor, hanem a legbugyutább megoldásokat akarják beültetni és eladni, mint jó film. Na szerintem egy film pont ettől lesz szar. Megvan a véleményem és ennyi. Nem mondom, hogy életem leghulladékabb filmje, de nem is vártam mást ettől. Teljesen komolytalan ágra terelik át ezt az egészet, amikor ez egy igen komoly téma lenne.
  Ezért emlegetem a Fallout-ot. Na ha egy olyan poszt-apokaliptikus világot filmre vinnének, biztosan jobban ütne, mint egy teherautón gitározó figura. És nem tudok továbblépni, mert egy olyan témából csinálnak viccet, amiben óriási lehetőségek lennének. Maradandót nem akarnak alkotni, ezek szerint elég egy egyszer nézős is.
 • ArkaChopa #27 2016. május 20. 05:53

  28
  @kisokka: én szerintem Miller egy művész! az egész film pedig egy epikus küzdelem, harc és rohanás, és a végén meg is van a jutalma. Nagyon jól összekomponált film, ezért nevezem művésznek a rendezőt.
  De azt hiszem nem tudjuk egymást meggyőzni. Neked szar, nekem nem. kalap
  ui. lesz még ennek a filmnek folytatása, csak akkor nézd meg, ha "szart" akarsz nézni wink
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!