Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
A horror könyv írókkal mindig csak a baj van! :D

Az egész ott kezdődik, hogy Stine-t gyerekkorában zaklatták az iskolatársai. Ezért mindenféle szörnyeket talált ki, amik a képzeletében jól ellátták a baját a pimasz kölyköknek, azonban egyik nap életre keltek a képzeletbeli haverok. Ezért könyveket írt, amibe bezárta őket örök időkre.
A gond csak jóval később kezdődik amikor a lánya megismerkedik egy helybéli sráccal, az pedig egy véletlen folytán egy könyvet kinyit. (Egyébként ha nekem lennének ilyen könyveim, jó mélyen egy páncél belsejében tartanám, de hát az írónk hiú, vitrinben tartja a példányokat.) Na most a könyv kinyitása elindít egy szörnyfolyamot, ami kellemetlen és hátborzongató! Persze a filmben van szerelem, kaland, izgalom (elég sok), és a vége persze happy end (már ha az utolsó jelenetet nem vesszük. :D)
A Libabőr film felidézi az igazi tini-horror-komédia filmek hangulatát. Sok sablonnal dolgozik (új iskola, hülye haver stb.) , de mégis az ember újdonságként éli meg. Sőt némelyik jelenet szó szerint libabőrössé teszi az embert, és frászt hozza rá, de a végén feloldódik a könnyed humorral. Érdemes megnézni.
A film adatai - Goosebumps (Libabőr) 2015.Amerikai kaland-komédia-(horror) film.103 percben
Főbb szereplők
Jack Black - Stine / Slappy / Láthatatlan fiú (hang)
Dylan Minnette - Zach
Odeya Rush - Hannah
Ryan Lee - Champ
A film 3 jelölést kapott. A legjobb fiatal színészi alakítás Odeya Rush, valamint a vizuális effektek és a legjobb Fantasy film díjra is jelölték 2015-ben.

12 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!