Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Marwel-ből sosem elég!

Egy különleges helyzetben találjuk magunkat, a világ a kacsáké! A főhősünket Howard-ot azonban egy kísérlet során a földre juttatja az emberekből álló tudós csapat. Mint kívülálló egyszerre szembe kell néznie minden nehézséggel, amit egy kitaszító társadalommal szemben tudhat. A kacsákat az emberek csak egyféleképp szeretik. Azonban Howard szerencsés, és egy lány segítségével lehetősége van arra, hogy visszajusson a saját kacsavilágába. Azonban ahogy mindig szokott lenni, nehézségek gördülnek az útjába és a gonosz erők is fellépnek, hogy ezt megakadályozzák. Sőt a gonosz erők az emberi világ elfoglalására is próbát tesznek. Egy igazi vérbeli kacsa azonban ezt nem engedheti!
A Howard, a kacsa egy igazi 80-as évekbeli családi mozi, hasonlóan könnyed humorral mint a Vissza a jövőbe sorozat. Nem kell itt semmit komolyan venni, csak mosolyog rajta az ember. El lehet mélyülni a CGI mentes filmben, ami így is élvezhető. Külön érdekesség, hogy Howard, a kacsa egy Marvel karakter úgy mint a Deadpool. Azoknak ajánlom akik csak szimplán ki akarnak kapcsolódni egy délutáni szieszta közben.
A film főbb adatai - Howard, a kacsa (Howard the Duck) - 1986, kaland, akció, vígjáték film 110 percben.
Főbb szereplők -
Lea Thompson - Beverly Switzler
Jeffrey Jones - Dr. Walter Jenning
Tim Robbins - Phil Blumburtt
Ed Gale - Howard T. kacsa
Rendezte - Willard Huyck
A film csak negatív díjakat kapott, pl. a legrosszabb történet, rendezés stb. lásd IMDB. Szerintem méltánytalanul, mert szórakoztató a film. :D

3 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!