Vigyázat! Cookikat tolunk! Adatvédelem.
Egy sorozatgyilkos, egy nyomozás!

Ez a filmajánló egy sorozatról szól (jelenleg 2 évadja van, 11 részből, tehát nem sok - de már készítik a 3. évadot amit nem értek mert kerek a történet így is, befejezték).
Adott egy sorozatgyilkos, akinek a mindennapi életébe betekintést nyerünk, így megérthetjük, hogy miért is tudnak a pszichopata gyilkosok teljesen beilleszkedni a társadalomba. Az érme másik oldalán pedig ott van a nyomozó, akinek szintén a mindennapjaiba belelátva ismerhetjük meg a nyomozás aprólékos részleteit, illetve hibáit, tévútjait, útkeresését. A történet Belfastban játszódik, ami önmagában is nyomasztóvá teszi a helyzetet, a zárkózott közösség miatt. A sorozatgyilkost ez nem zavarja, a nyomozók helyzetét azonban annál inkább hátráltatja, ennek ellenére kitartásuk lassan eredményre vezet, illetve a gyilkos pökhendisége pedig a saját végzete felé sodorja. Sorozatos hibák és szerencsés helyzetek determinálják a végkifejletet.
A hajsza című film egy rendkívül izgalmas "nyomozós+sorozatgyilkosos" film. Átélhetjük a gyilkos utáni hajsza minden izgalmas percét ami ritkán adódik a nézőnek, hogy ennyire részletesen részt vehessen benne. A feszültség szinte állandó, annak ellenére, hogy egy sorozatról beszélünk. Érdemes végig ülni!
Filmsorozat főbb adatai : The Fall (A Hajsza), krimi, dráma, thriller 2013 as film. - részenként kb. 1 óra játékidő.
Főbb szereplők
Gillian Anderson - Stella Gibson
Jamie Dornan - Paul Spector
Bronagh Waugh - Sally Ann Spector
John Lynch - Jim Burns
Niamh McGrady - Danielle Ferrington
A sorozat 8 díjat nyert el, köztük az Edgar Alan Poe díjat, a legjobb Ír dráma díját, legjobb kitalált történet díját, stb. Lásd IMDB

3 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
Belépés, vagy ingyenes regisztráció!